אז מה ? "למה שנדבר על גבולות 67' ולא על 48'?"

nitzan456

New member
אז מה ? "למה שנדבר על גבולות 67' ולא על 48'?"

http://news.walla.co.il/?w=%2F2%2F1825907&ref=fb_talkback מה תגידו עלזה חברים ? בכיר חמאס ברצועת עזה, מחמוד א-זהאר, הבהיר כי מדיניותו של נשיא ארה"ב אינה שונה בהרבה מזו של קודמו בתפקיד. לדבריו, "הוא רוצה להגביל אותנו ל-22% משטח פלסטין" ועוד לא דיברנו על ירושלים
קיצ אין סיכוי לשלום כרגע , ככה לפחות אני רואה אתזה :)

GangLandx

New member
תפסיקו לסלף !! כמו ביבי אתם אוכלים

את הלוקשים שהוא מוכר לכם !! אין לנו שום אופציה אחרת אלא לתת מה שצריך עם הסתייגויות כאלו או אחרות (החלפת שטחים 1:1 גם על פי אובאמה) ! אין שום פתרון אחר !! לא נעשה את זה נפסיד דמוגרפית ונפסיד לבסוף עם הזמן את תמיכת ארה"ב ! חלאס כבר לשחק אותה הקשוחים בעולם , יש דברים שלא ניתן לדחות וזה אחד מהם ! טוב יעשה ביבי אם יפתיע את אובאמה היום ויקבל את התוכנית שלו כבסיס לשלום כזה או אחר תחת המטרייה האמריקאית לשנים הבאות (תקציבים ביטחון והבטחה לעליונות טכנולוגית) ! אין משהו אחר לעשות צר לי

nitzan456

New member
אבל אין פרטנר לשלום -.-

אם הם היו מוכנים הם היו יושבים איתנו לשיחות

GangLandx

New member
Bתון לא מעניין ידידי ! זה ברור גם לי

אבל בכדי שנסגור מעגל ונדע ב 100% איפה אנחנו עומדים ולאן פנינו ובמיוחד לאן פניהם של ילדנו אנחנו מחוייבים לעשות 100% ולא 80% ! בתקווה שהמצב יסתיים או יהיה טוב יותר . אין לכך ערובה ואף אחד לא מבטיח שלום של ייפי נפש , אני מציאותי ויודע שזה לא משהו שבכלל אפשרי , אבל אני חייב לפחות לעצמי להגיד לבסוף עשיתי הכולל !! ללא קיצורי דרך ללא חירטוטים ללא משיכת הזמן ... לעשות ! אם לא ייצא ? נבוא לעולם ונגיד לכו תזדיינו נתנו הכל עכשיו הצבא יפתור את זה !!! וכן , אם ניתן ולא ייצא מבחינתי לחסל שם אחד אחד , אז גם תהייה לך לגיטימציה לעשות את זה . אין משהו אחר , כפי שאמרו אתמול ידידי העולם מאבד סבלנות וכפי שההיסטוריה מראה לנו בסוף היהודים אשמים ! אז תגדילו ראש תעשו צעד אחד קדימה לפני כולם , העולם יעמוד בשתיקה כלא מאמין !!

Yogev1982

New member
אתה לא יכול להפסיד את התמיכה של ארה"ב לעולם

כי יהודי ארה"ב תופסים אותם בביצים חזק חזק.... תראה את אובמה, לפני 3 ימים נאם נאום "גיבור" הגיע אתמול לכל היהודים...התחיל לגמגם "לא אממ סליחה לא הבינו אותי טוב בלה בלה התכוונתי שבלה בלה בלה" על פי מקורות חוץ החליפה שלו הייתה רטובה מזיעה
ולעניין, אין פרטנר לשלום, רוצה להחליף שטחים, תחליף את הבית החדש שלך בקריית אונו עם הביית של חליל מרמאללה, עזוב אותו בשקט שמאלנים נמאסתם !!!!!!!!!!!!

GangLandx

New member
אויש כמה חירטוטי ביבי בתגובה אחת ..

אתם מעולים בזה זה בטוח !

Yogev1982

New member
../images/Emo70.gif אתה רואה שאפילו אין לך משהו ענייני לענות

כי אתה יודע שאני צודק

nitzan456

New member
מה חירטוטי ביבי בזה אדוני הנכבד ?

אם לאובאמה היה ביצים והוא לא היה מפחד , הוא לא היה מנסה להסביר אתמול את מה שהוא אמר ביום חמישי ! הוא בלי ביצים הוא מפחד מהיהודים במדינה שלו כי הוא צריך לשמור על המקום שלו
אני רק מחכה שליברמן יהיה ראש ממשלה ואז נראה את אובאמה ! ליברמן לא ייתן לו לדבר ככה . דא ליברמן !

amith11

New member
כמה שטויות אתה מדבר

שביב דיבר על שינויים דמוגקפיים שחלו ב 44 שנים האחרונות על זה הוא דיבר: רשימת היישובים ה"מוקצים" 1) פסגת זאב 2) קרית מנחם 3) קרית הממשלה (י-ם) 4) מעלה אדומים 5) רמת רחל 6) הר גילה 7) חומת שמואל (הר חומה) 8) ביתר עלית 9) מצפה שלם 10) מצוקי דרגות 11) קליה 12) בית הערבה 13) קרני שומרון 14) טייבה (מזרח) 15) חמת גדר 16) חד נס 17) גמלא 18) קצרין 19) מרום גולן 20) נוה אטיב 21) אריאל 22) אילת (מזרח: המרינה והמלונות) 23) תלפיות מזרח 24) הר הזיתים 25) רמות אלון 26) הר אדר 27) מנזר לטרון 28) צומת חטיבה שבע 29) שילת 30) כפר רות 31) לפיד 32) כפר האורנים 33) חשמונאים 34) רמת מודיעין 35) גני מודיעין 36) מתתיהו 37) מודיעין עלית 38) נאות פסגה 39) אחוזת ברכפלד 40) מכבים (מזרח היישוב) 41) אורנית (מזרח היישוב) 42) כוכב יאיר 43) צור יגאל 44) צור נתן 45) סלעית 46) כפר צור 47) בת חפר 48) רם און 49) מעלה גלבוע 50) מירב 51) מלכישוע 52) אלפי מנשה 53) שערי תקוה זוהי רשימה חלקית. בפועל, רשימת הישובים ארוכה יותר, ומכילה עשרות התנחלויות כגון אלקנה, עמנואל, קדומים, שילה, מעלה מכמש וכד'. הרשימה מכילה גם את יישובי בקעת הירדן: ארגמן, בקעות, גיתית, גילגל, חמדת, חמרה, ייטב, יפית, מבואות יריחו, מחולה, מכורה, מעלה אפרים, משואה, משכיות, נערן, נעמי, נתיב הגדוד, פצאל, רועי, רותם, שדמות מחולה, תומר. כל היישובים ה"מוקצים" הללו מופיעים מחוץ לגבולות המדינה. שלא לדבר על זה שניתן להפגיז מארטילריה מעפנה פשוטה את כל המרכז מהרי יהודה לחצות את ישראל עד הים בפחות משתי דק' במטוס קרב (להזניק מטוס שבכוננות לוקח לפחות 3 דק') אם הממשלה תסכים לעשות שלום על קווי 67, במלחמה הבאה לישראל אין סיכוי לשרוד מבחינתי שלא יהיה שלום אף פעם ושייזדיין שאר העולם ואמריקה ראשונה.

GangLandx

New member
כן , זו הרגשת העליונות

שיש לך בדומה לשנת 67 ... מה שאתם לא מבינים זה שעם הזמן לאט לאט אבל בטוח אנחנו נעלם או שיעלימו אותנו דמוגרפית או לא דמוגרפית ! עצם המשפט האחרון שלך אומר הכל על הימין ודרך החשיבה שלו .. בקיצור אתה אומר על הזין שלי כולם לא נותן כלום נכון ? שיזדיינו "אמריקה" .. ? יפה , רואים כמה תובנות והבנות יש לכם שם בקודקוד הימני שלכם ... בלי תמיכה שלהם לאורך השנים (במיוחד ב 73) לא היית פה ! אתם כפויי טובה בעלי זיכרון קצר כיאה לאנשי ימין !! לך תקרא ותגיד לי מה היה ב 73 ? נו זריז .. לך תראה כמה כדורים נשארו לך ללא הסיוע האמריקאי במהלך המלחמה .. לך תחזור ואל תזיינו לי בשכל ! \ יהודים ובמיוחד יהודי ישראלי חושב שהוא גבר גבר , יכול על כל העולם אבל היסטורית העולם זיין אותנו עשרות פעמים !!! מה לעשות זו העובדה שמים עליך זין איחד גדול לא אתה עליהם !! תתחיל לדייק במה שאתה אומר !

hen1xc

New member
רובנססססססססססססססססססססס

אנשי השמאל יותר טובים אני לא אשב למשא ומתן ללא הכרה בחוקי הקוורטט אתה נורמלי לשבת למשא ומתן עם החמאס? זה שקרוב ל 10 שנים יורה קאסמים על העיר שדרות וזה שיורה טילי נ"ט על הסעות ילדים ! אני לא יודע מה איתכם להחזיר שטחים או לא להחזיר אני לא יושב עם חבורת מרצחים טרוריסטים !

GangLandx

New member
לא אמרתי לשבת איתם לקרוא בבקשה בעיון !

גם הכושי לא אמר אפילו אמר שלא נשב .. חלאס לסלף

amith11

New member
אתה מדבר על הרכבת האווירית

אם יש לקח ללמוד, זה שלא לא תלויים באף מדינה, ולהיות ערוכים לכל מלחמה לבד, בבוא בזמן להושיט יד לשלום רוצים שייקחו לא רוצים שימשיכו לבכות לשאר העולם

amith11

New member
שלא להיות תלויים

אגב בנוגע לרכבת הזאת , יש דיעות שהיא הגיע מעט מידיי ומאוחר מיידי ההשפעה שלה הייתה בעיקר מורלית, ולא זוכר איפה קראתי , אבל הייתה תחומשת וטנקים שלא יצאו מהשדה תעופה בכלל

nc92

New member
+ יש שמועות ש..

היא הגיעה בגלל איומים של ממשלת ישראל להשתמש בנשק אטומי או משהו בסגנון..

GangLandx

New member
לא מדוייק

הרכבת האווירית הגיע לפני שבכלל הנושא עלה על הפרק , הייתה מתקפת פתע של הערבים לקח בערך 48 שעות להבין שמצבורי הנשק לא מספיקים ולקח עוד 48 שעות עש ששלחו ציוד (עניין לוגיסטי גרידא) אמנם זה הגיע שאנחנו כבר סיימנו להתגונן ועברנו להתקפה מסיבית אבל ברגע שהיה צורך הם נענו ! בעניין האטום , אני מאמין שאם באמת היינו מגיעים למצב של אל חזור דדו היה לוחץ על גולדה להטיל פצצה .. למזחנו המפנה היה יחסית מהיר

Yogev1982

New member
../images/Emo243.gif שמאלנים נמאסתםםםםםם ../images/Emo70.gif

דה ליברמן !!!

למעלה