אז מה ? "למה שנדבר על גבולות 67' ולא על 48'?"

GangLandx

New member
ראיתי את זה כבר .. זה לצורכי דעת קהל

מה שנאמר שם תאכלס הזוי ולא מציאותי ... ההפחדה של הימין מוציאה כל דבר מהקשרו הכל סיוטים הכל שחור הכל פחד אימים הכל הכל הכל ! אתם ללא שום דרך שום הסכם שום ראייה קדימה הכל למען הישרדות בזה הרגע .. שיהיו לך ילדים ותחשוב על העתיד שמחכה להם במדינה הזו תבוא אליי ... זה פחד !

amith11

New member
רובי , אל תדבר איתי על פחד , תחת שמיכת הבטחון

שלך במרכז, אני גר בכרמיה , ואני מבטיח לך שלא פעם ולא פעמיים עבר לי קאסם מעל הראש ונחת לא יותר מ500 מטר ממני שאתה שומע את הקאסם והשריקה המ חרישת אוזניים , הדבר הראשון שעובר לך בראש זה שמע ישראל, ואני לא אדם מאמין בכלל אני גר מקום כזה , זו המציאות שלי, תל אביב והמרכז הם מדינה אחרת, זו התחושה פה בכל אופן.

GangLandx

New member
מה קשור ? אני מדבר על הרגשת הביטחון

שלך שיש לך ילדים , ההבדל בין איפה שאתה גר לאיפה שאני גר לא קיים בכלל כי עם הזמן וככל שנמשיך לעשות כלום ועוד כלום אנחנו נעלם גם פה וגם שם לכן זו בכלל לא צריכה להיות השוואה . חד משמעי ידידי , אם לא נלך על מהלך כואב שאני גם אני לא שלם איתו אנחנו נפסיד את המערכה , את המלחמה ואת הזכות שלנו לחיות פה !! אני ואתה עוד נזכה לשקת אבל הילדים ? הנכדים ? איך יתמודדו עם עוד מיליארד מוסלמים ? איך יתמודדו עם עוד 15 מיליון פלסטינאים <? כי זה הקצב השרצות שלהם על כל 1 פה הם משריצים 10 !!!

amith11

New member
אני מסכים איתך בזה

בעתיד תהיה בעיה . אבל אצלי זה פשוט, לא לרמת הגוולן לא לאף התנחלות ירושלים בירה משותפת תחת שליטה בטחונית שלנו שיקימו איזה מדינה שהם רוצים אחרי זה, רק שלא נתפלא אחרי זה שנגלה שם שדה תעופה פרטי של אירן שמזרימים כוחות חופשי

amith11

New member
ליברמן מפוכח

לא היסטריה ולא נעליים בן אדם שמבין את המציאות כמו שהיא

GangLandx

New member
"לא אפוקליפסה" - ממש לא מסע הפחדה צודק

זו פיכחות חחחחחחח

fireforge

New member
אתם לא מבינים דבר אחד

המוסלמים לא צריכים להשתמש בטיל אחד או כדור אחד להשמיד אותנו הם עושים את זה במשך השנים וימשיכו לעשות את זה בדוח שממשלת גרמניה היא רשמה שתוך 22 שנה 75% מאוכלוסיית גרמניה מוסלמית כנ"ל לגבי צרפת אנגליה והולנד בדרום צרפת המדינה הכי נוצרית שיש עם כמות הכנסיות הגדולה ביותר היום יש יותר מסגדים בדרום מכנסיות ... על כל ילד אירופאי אחד יש 7 ילדים מוסלמים ולכן תוך זמן קטן האיסלם ישתלט על על אירופה וזה יקרה עוד בתקופת חיים שלנו ! בנוסף ב 1970 היו 100 אלף מוסלמים בארצות הברית היום 8 מיליון ... שוב לפי איך שזה נראה האיסלם ניצח בתוך 2 עשורים היא תהפוך לדת הגדולה ביותר בעולם כמובן שכל המוסלמים בבונים בלי שום טיפת שכל בקודקוד ואחרי שהם יפטרו מהנצרות והיהדות אין שום ספק לאף אחד שכל מה שיהיה בעולם הזה זה מלחמות ! ומלחמות עד שבסוף לא ישאר כלום אבל זו כבר תהיה בעיה של הבני בליעל האלה בכל אופן השמדה והוצאת האיסלם מחוץ לחוק ברוב המדינות יכול לעזור לטפל בתופעה צרפת כבר התחילה עם החוק האוסר לנשים ערביות להשתמש בכיסוי ראש מלא שוודיה אסרה על בנייה נוספת של מסגדים אם לא יעשו כלום לא משנה כמה טילים "גרעיניים" יש לנו (ואין לנו ומי שאומר שיש חרטטן זה הכל בלוף אנחנו אבודים אני אומר להגר למוסקבה שם יש אפס סובלנות לקיצוניים איסלאמים או אוסטרליה :)

nitzan456

New member
או להתאסלם

גם טוב

fireforge

New member
חחחח כן לא יקרה כי אתה אמרת חחחחחחחחח

לא סליחה כי ה' יעזור לנו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה עדיין לא הבנת אתה חי על זמן שאול או כמו שאומרים DEAD MAN WALKING האיסלם מתפשט וגדל בקצב מטורף פי 8 מכל דת אחרת אז תמשיך לחיות ב LALALAND שלך ולטמון את הראש בחול כלום לא יעזור בסוף או שתמות או שתתאסלם כמו שניצן אמר

GangLandx

New member
הם פשוט לא יכולים לעשות כבר כלום חן

היו יכולים לפני 20 שנה היום מאוחר מדיי וזה מה שיקרה פה בישראל !! אנו באותה נקודת הזמן כמו אירופה בשנות ה 80 הם איחרו את הרכבת לנו עוד יש טיפה זמן לתקן ! אירופה אבודה חן , זה עניין של זמן לא יותר מזה ...

GangLandx

New member
עניין הפראייריות הוא לא עניין בכלל

אף אחד לא יכול ולא יוכל לגרש 8 מיליון מוסלמים מהמדינה שלו , פה סיימתי את טיעוניי ...

fireforge

New member
חחח אתה כזה טיפש שזה מדהים אותי

כל פעם מחדש הרמת טמטום שלך כאילו מה ? נפלת על הראש שהיית תינוק ? מישהו בבית עישן בכמות שהיית קטן מה תעזור לי להבין איך ולמה הרמת אינטילגנציה שלך הגיעה למצב שבבון או שימפנזה יותר חכמות ממך בעצם עזוב לא רוצה לדעת זה פשוט מצחיק אותי החשיבה הדפוקה שלך אז עדיף שתשאר ככה חחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה