אז מה ? "למה שנדבר על גבולות 67' ולא על 48'?"

עמי1986

New member
האמת שבבון או שימפנזה יותר חכמים

וכבודו מדבר על אינטיליגנטים

GangLandx

New member
לא יקרה ? וכי למה לא יקרה ?

כי חן אמר ? כי ביבי אמר ? הלווווו אלו המספרים היבשים איתם אתה לא יכול בכלל להתווכח !!! פרברי פאריס 90% מוסלמים ! משם ? משם הם כבר יקחו את כל אירופה חוץ כמובן מאיטליה שתלקק להם את הביצים כיאה להם ב 500 השנים האחרונות !

hen1xc

New member
צרפתים לא פראיירים

אל תשכח כשהיה הגירה מאלגיריה הם סגרו את השערים לאזרחים.. אני חושב שזה כבר נהיה דיפלומטי..

GangLandx

New member
זו כבר לא הגירה חן !! אתה פשוט לא מבין

הם מתרבים פנימית ללא שום הגירה פי 8 מהצרפתים כל שנה שעוברת ! על כל ילד שנולד מושרצים 8 מוסלמים ! 8 ! הם לא יגרשו 8 מיליון מוסלמים נכון ? גם אם ירצו לא יוכלו נכון ? אז הנה לך המשוואה למה צרפת אבודה , הסרן שלח גרורות ושום טיפול כימוטרפי לא יעזור פה ! הלך , קאפוט , פיניטו !

hen1xc

New member
בקרת ילודה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amith11

New member
../images/Emo6.gif

לא פרייארים חחח במלחמת העולם השנייה נתנו להיטלר את המפתחות של המדינה ואמרו לו מזל טוב וכל זה כדי שלא יפציצו אותה הגרמניים

GangLandx

New member
תסביר למר חן מה אתה רואה

שאתה מסתובב בצרפת .... אתה רואה 3 דברים : 1. ערבים 2. מוסלמים 3. ילדים מוסלמים 4. ילדים של ילדים מוסלמים 5. חברים מוסלמים של ילדים מוסלמים 6. חומוס צ'יפס סלט 7. שווארמה עם מיונז (גועל נפשששששששששששששששששש)

GangLandx

New member
קו מז'ינו המעפן חחחחחח

חשבו שזה יעצור את הגרמנים חחחח

amith11

New member
הגרמניים לא הסתכלו עליו בכלל

נכנסו באיגוף מיערי הארדן ללא התנגדות בכלל חח

hen1xc

New member
אתה פותח פה נושא גדול מידי

בנושא גדול עוד יותר מצטער לא יכול לענות לך על הדבר הזה זה פרשנות של פרופסורים אז אני פוסעה צעד אחד אחורה

GangLandx

New member
*פוסע .. חוץ מזה זה לא כזה פרופסורי

הם הובסו בבושת פנים "המעצמה" של אירופה חוץ כמובן מאנגליה חחחחח שהיא היא החזיקה את אירופה במלחמה הזו ..

hen1xc

New member
טוב נו מה בלאט

אני לפני בגרות תעבו אותי
נדבר בערב.. תירוץ טוב אה ?!

hen1xc

New member
דבר אחד אפשר להגיד

הסכם צודק זה הסכם ששני הצדדים לא מרוצים ממנו..

fireforge

New member
חן קטן תמורת שלום !!!

שבוע איתם והם מבצעים התאבדות המונית רק כדי שלא יצטרכו לשמוע את הטמטום שזורם לך נונסטום מהפה

hen1xc

New member
אח שלי אומר

שאני כור אטומי מהלך שלח אותי לעזה הפגזה אחת ואין יותר חמאסניקים

amith11

New member
ספרון קטן מומלץ שמסתובב ברשת

מסביר למה יום הנכבה זה סתם חרטא

למעלה