אז מה נלבש הפעם לשבת? :)

אז מה נלבש הפעם לשבת? :)

אני בדיוק מתארגנת ללכת לים עם חברה טובה. החלטנו לבלות שישי בים :) עוד חצי שעה היא תבוא לאסוף אותי וניסע לת"א. כשאני אחזור אני אחליף את הלק שיש לי (לק של טופ ביוטי,בצבע סגול יפה במיוחד,שעליו מרחתי שכבת לק שקוף גליטרי של שיק. קיבלתי טונות של מחמאות והוא החזיק בצורה פשוט מושלמת על הציפורניים שלי במהלך ה4 (או אולי אפילו 5? ) ימים האחרונים. אני ממש מרוצה ממנו. לא הספקתי לצלם |: אבל אני בטח אחזור לעשות אותו שוב. בינתיים אני מנסה לחשוב מה לעשות הפעם. מתחשק לי משהו סולידי. אחותי הקטנה (בת 15 וחצי) הביאה לי אתמול מדבקות לציפורניים שהיא לא משתמשת בהם..אז מתחשק לי לעשות משהו איתם. הם פרחים ממש יפים בצבעים לבן ותכלת.. אז אני רק אצטרך להחליט איזה צבע לק בא לי (יש לי תכלת שעדיין לא דגמתי,אולי אלך עליו.) וואו..חפרתי. שתהיה שבת צבעונית בנות :)

Angel Of Moon

New member
אני מקווה שיהיה לי זמן ../images/Emo178.gif

הבאתי כלבה חדשה, גורה של האסקי סיבירי, שהטריפה אותי כל הלילה ועכשיו היא יישנה בכזאת מתיקות
בכל מקרה אני מתכננת לעשות פרנץ' שחור ומעל טופ של נצנצים של אורלי שיוצא לא עמוס מדיי. איזה כיף לך ללכת לים על הבוקר הלוואי עליי.. איזה עולם ואיזה חיים.. תהני חמודה

Come Alive

New member
אווווו תתחדשי! או מה שלא אומרים על זה! ../images/Emo9.gif

איזה כיף! יש תמונות?

Angel Of Moon

New member
כן.. תודה ../images/Emo6.gif אני מצרפת תמונה...

הפושעת
ERA ! היא פשוט מכונת שתן, אבל היא כזאת מתוקה שאי אפשר לכעוס עליה...

Angel Of Moon

New member
תודה..

כלבה של שכן שלי המליטה והוא מסר את הגורים........ היא האסקית שנראית כמו רועה צ'כית עם עיניים כחולות, מהממת

Ultra marine

New member
שיהיה בהצלחה :)

מציעה להתחיל לעבוד איתה על אילוף/חינוך גורים כבר מעכשיו. מה שעובדים עליו בהתחלה הולך יותר בקלות ובאיזי וגם נשמר יותר טוב. וכמובן ממליצה לעקר אותה בכדי שלא תהיה גם אצלכם המלטה כשתגיע לבגרות... (מעבר לזה שמדובר על חסכון בכאב ראש רציני..)

PeachGirl

New member
אני נמסה כאן!

איך אני מטורפת עליהם! ואת צודקת בגיל הזה אי אפשר לכעוס עליהם! תצלמי אותה כמה שיותר כי תוך כמה חודשים היא תהיה גדולה פי 10=]

תתחדשי על הכלבה! :)

אהבתי את הרעיון של הפרנץ'! וכמובן שרוצים תמונה!! תשמעי,כל כך הרבה זמן לא הייתי בים..שזה פשוט נדרש. אני גם רוצה להנות כמה שיותר בשלושה שבועות שנותרו לי עד הגיוס. היה באמת כיף..אני ממליצה לך למצוא איזה בוקר וללכת עם מישהו אהוב לים. זה ניקה לי את הנפש :) ואיזה טופ נצנצים של אורלי? בחיים לא ראיתי כזה..

Ultra marine

New member
Color Club Tangerine Scream

הוא מתקבל שונה ממה שחשבתי.. הוא בעצם סוג של כתום-קורלי זרחני. קשה לי להגדיר אותו ככתום האמת, כי בהשוואה לכתומים הוא פשוט לא כתום! אני מנסה לחשוב איפה אני מוצאת עכשיו טוש מדגים כתום כדי לנסות לצלם אותם אחד ליד השני
אבל בהרגשה שלי הוא לא מזכיר בתת גוון את המדגישים גם אם הוא ממש מתאים כטוש מדגיש.. העניין הוא שהוא לא כתום-כתום הוא קורלי ועדיין לא נתקלתי במדגיש קורלי

אביeג7

New member
את זה..

אסי איכזבו אותי הפעם.. אחרי 2 שכבות,הצבע לא אטום לגמרי
<לחדי עין כמוני..> ולא היה קל להגיע לצבע אחיד..
צבע יפה,אבל זה ממש מעצבן..
ולשים יותר מ-2 שכבות... לא בשבילי..

LOLI152

New member
צבע מהמם!

פשוט צבע מקסים. לא דעת. אהבתי ממש. הוא שווה את ה3 שכבות ,לא ?

למעלה