אז מה נלבש הפעם לשבת? :)

danra

New member
../images/Emo68.gif Color Club - Ultra Violet

הלק כשמו כן הוא - סגלגל אולטרה. אם יש גימור שאני ממש לא אוהבת זה גימור אולטרה, נתפס אצלי מאוד צ'יפ. לא יודעת מה עבר עלי כשרכשתי אותו לאחרונה...
בכל מקרה, פעם בכמה זמן באה לי הקריזה ובלי שום התראה אני מחליטה לקצוץ את הציפורניים הכי קצר שאפשר. כשזה קורה האינסטינקט שלי זה לשים לק שבמצב נורמלי ממש לא יהיה הבחירה הראשונה שלי, גם לא השלישית...
אבל אני חושבת שהלק הזה יצא חמוד בסופו של דבר. שינוי מרענן

danra

New member
תודה, להפתעתי

קיבלתי ממש הרבה מחמאות עליו...

Ultra marine

New member
כמה שאני חולה על הקולקציה הזאת

אני פשוט לא מצליחה להתחבר אל הסגול הזה.. (וגם לא לירוק משום מה..) דווקא משהו בגוון שלו לא מסתדר לי. כל העניין די מוזר כי אני ממש אוהבת ניאוני ואני ממש אוהבת סגול אז מה לעזאזל הבעיה שלי..

danra

New member
לא התכוונתי לק של פעם אלא סגול של פעם ../images/Emo3.gif

Ultra marine

New member
אז אולי יש מצב..

לא ברור לי העניין הזה.. יצא לך לראות את הכתום במציאות (ולא בתמונות שלא מצליחות לשקף
)?

danra

New member
לא ראיתי אותו

אבל גם הוא של פעם בטח. אולי צבעים קצת זקנים בגלל האולטרה...

Ultra marine

New member
לא יודעת,

הוא דווקא קורלי שכזה. חשבתי שתאהבי אותו. התכלת ממש לא "של פעם" ואני לא חושבת שאפשר להגיד על הצהוב משהו מלבד "מרקר" (למרות שעדיין לא שמתי אותו עלי)

EFRATY10

New member
לפני 10 שנים היה אופנתי גם מכנסים בצבע הזה.

תמיד אהבתי את הגוון הזה.

LullaBelle

New member
השבת אני צבעונית במיוחד =)

כידוע, ביום חמישי האחרון התקיים מצעד הגאווה בירושלים. אני הולכת בכל שנה וגם השנה צעדתי [יחד עם בעלי - כבר המצעד השישי שלנו ביחד] ולכבוד המצעד החלטתי להיות צבעונית במיוחד בציפורניים [וגם בביגוד הייתי, אבל זה כבר נושא אחר =)]. אני עדיין עם הלקים האלה מיום רביעי. מהקמיצה אל האגודל: Revlon 478, Tuscan Sun אדום עם גוון חום עדין, גוון די מבוגר ומבגר, והייתי אומרת שיותר מתאים לעונה הקרה של השנה. הוא הרבה יותר משתלב עם סוודר מאשר עם גופיה, נראה לי, למרות שאני לא ממש עושה הפרדה בין גווני חורף וגווני קיץ. נמרח טוב. שיק 44 ורוד עתיק כהה שאני מאוד אוהבת, צבע יפה ועשיר. נמרח היטב ושכבה אחת מספיקה - זה הלק היחיד בכל מה שמרחתי על עצמי הפעם שמרחתי ממנו שכבה אחת בלבד. שיק 311 פוקסיה. יותר ורוד במציאות מאשר בתמונה, שימרי, עסיסי. גם נמרח טוב, אבל כן דורש שתי שכבות למראה מלא. Jade 280, Antique Rose ורוד עתיק בהיר וקלאסי, מאוד מתאים אם רוצים משהו שהוא לא ממש ניוד ולא ממש צבעוני. מבחינת מרקם - לא אוהבת את הלקים של ג'ייד, מסתבר, כי הם נמרחים בצורה מאוד לא אחידה, צריך שתי שכבות עבות שלוקח להן המון זמן להתייבש. Jade 368, Marshmallow הצבע מדהים - ורוד בהיר וכמעט ניאון, אבל מספיק עדין שגם מישהי שגיל ההתבגרות הרבה מאחוריה תוכל להתהדר בו =) צבע ממתקי כזה. מבחינת מרקם - ג'ייד, כאמור, לא הולך אצלי טוב. הלק דורש שתי שכבות עבות ולא הייתה מזיקה לו גם שכבה שלישית, אבל בהתחשב בזמן ייבוש הארוך של ג'ייד, אין מצב שאני מורחת עוד שכבה.

danra

New member
../images/Emo6.gif איזה קטע!

ביום של המצעד עבדתי בירושלים וברחתי הביתה מוקדם, ברור שזה לא עזר לפקקים כי כל התל אביבים ברחו מוקדם...
בעודי בפקק ליד הגן צילמתי מהרכב כמה תמונות מהשיעמום...
איך היה המצעד?

LullaBelle

New member
היה מעולה =)

הייתה צעדה ארוכה מהרגיל - 3 ק"מ! אבל היו ה-מ-ו-ן אנשים [בווינט כתבו שהיו אלפיים איש ולהערכתי זה ממש לא מדויק, היו הרבה יותר], ולצעוד בירושלים לקראת הערב הרבה יותר נעים מאשר לצעוד בתל אביב בצהריים, או להתכנס בחוץ בבאר שבע בצהריים =)

PeachGirl

New member
הפתעה- הצ'יינה גלייז הראשון שלי!

לא פחות ולא יותר "פליפ פלופ פנטזי" ואני התאהבתי בו (אני מתאהבת בלקים ממש מהר)

למעלה