אז מה נלבש הפעם לשבת? :)

מ ס ט י ק

New member
אני עם red-y set ex

שאמנם אסי מגדירים אותו כאדום-כתום, אבל אני לא רואה את הכתום בו בכלל אלא יותר אדום ורוד. האמת שהוא ממש לק חמוד, אבל זה מה שציפי ממנו שיהיה, הוא יותר דובדבני ממה שרציתי. שתהיה שבת שלום!

LOLI152

New member
275 של שיק..

הרבה זמן לא הייתי עם צבעים כהים.. (טוב, הרבה זמן זה בערך שבוע, שבו הייתי עם צהוב מנוקד בשחור. ולפני היה שחור מנוקד בסגול.) וציור על אחת האצבעות של חוף ים ועץ.. אךך איזה תחושה של חופש. בא לי כזה חוף..

נופ ר

New member
ג'ייד LILAC MELODY 381

הוא חדש אצלי ומהמם עלה 10 ש"ח בסופר פארם כיף שהתחילו לרשום שמות על הלקים ג'ייד תמיד נמנעתי מפסטליים ומסגול פסטלי כי הייתי בטוחה שזה יראה עלי גס על גבי העור הכהה של הידיים שלי ממש התפלאתי שהגוון הזה נראה מאוד עדין ולא בולט כמו טיפקס! אהבתי

Leather

New member
אחרי יום בנות

עם אמו של בן זוגי ואחייניתו (מקסימות שתיהן) התחדשתי לי בפדיקור יפה. status symbol על הרגליים ועוד מעט chinchilly על הרגליים...שישי מעולה :) שבת מהממת לכולן

אז ככה..

חזרתי מהים כולי שזופה. היה מדהים..נהנתי כלכך.. ותכננתי לשים לק ולצלם סווטש,אבל לצערי המצלמה שלי נגנבה מהתיק בשוק הכרמל. זה קרה תוך שניה..הייתי באמת בשוק באיזו מהירות היא כבר נעלמה מהתיק שלי כלא הייתה. לכן..עד שאני אקנה מצלמה חדשה (ממש לא בזמן הקרוב :( ) אין יותר סווטשים. :( :( עצוב לי שהיא נגנבה..כי היא מלאת זכרונות. וכי היא הייתה יקרה. וכי אמא שלי קנתה לי אותה במתנה במיוחד בשביל הטיסה הראשונה בחיים שלי.. אבל שאלה יהיו הצרות שלי בחיים..אה? בכל מקרה,קניתי בשוק הכרמל שלושה לקים חדשים. אין עליהם שום שם,אלא רק מספר. לק אחד קרמי כחול כהה,לק שני חום קרמי גם הוא כהה והשלישי מעין ירוק טורקיז מבריק שימרי..עם מעין תת גוון זהב (קשה להסביר). השבת אני כנראה אלבש את התכלת עם המדבקות היפות. הלוואי והייתי יכולה לצלם |: שתהיה שבת נעימה בננות!

b o t t e n

New member
עירומה כביום היוולדי../images/Emo9.gif

הורדתי ועוד לא יצא לשים ונשברו לי מלאן ציפורניים.

danra

New member
../images/Emo2.gif

גם לי נשברו שתי ציפורניים בשבוע האחרון...
אז אתמול גזרתי את כולן!

b o t t e n

New member
אני חזרתי קצת לכסוס מעצבים

שימוש מוגבר בחומרי ניקוי לא ממש תרם לזה. ובשבוע הבא אני מתחילה שיפוצים בדירה שלנטו. נראה לי שלראש השנה יהיו לי ציפורניים.

רחלי ג

New member
CHIC 49

קייצי ושמייח... הכתום הוא קורלי לחלוטין. לא כתום אדום לא תפוז. איך להגדיר את הצבע הזה?

למעלה