אז מה עושים?

אז מה עושים?../images/Emo35.gif../images/Emo142.gif

זה מעצבן לא לדעת מה אתה. זה מעצבן להיות בן 18 וחסר ניסיון! העתיד נראה מפחיד....מה יהיה? ואיך אני אדע מה אני רוצה? לא אלך לבד למקומות של הומואים, וגם אם הייתי רוצה-אין לי עם מי ללכת. ולשבת כל היום בבית זה איום! וגם ככה אין לי חברים טובים לבלות איתם! אז מה אני כבר יכול לעשות? אפשר להעיר הערה...אבל מי שכלול בעניין בבקשה שלא ייעלב, טוב? אני-אף פעם...איך אומרים...לא היה לי צד נשי. כאילו, אף פעם לא שיחקתי בברבי או בבובות, אין לי סימנים מובהקים של הומו (כמו אמט של QAF שמדבר כמו הומו מוחצן ועושה תנועות..ולדעתי זה קצת דוחה התנהגות כזאת מוחצנת וקיצונית-בלי מטרה להעליב-אבל זה מה שאני חושב) ואפילו אני לפעמים רואה משחקי ספורט. יש עוד הרבה גורמים לכך שאני לא בטוח מה אני, אבל זה העניין: שלפעמים אני רואה גברים יפים ולא מתרגש בכלל. ולפעמים אני חושב שאולי אני רוצה לבדוק את העניין (אבל רק עם בן שווה כמובן...יש גבול לכל תעלול!) מה אתם יכולים לייעץ לי?(אם בכלל יש משהו?) ועוד משהו... ידעתם שיש פורום למשחקי נוסטלגיה?! משחקים שאהבנו משנות ה-80... anyway... יש משחק מגניב מ-83 הקרוי "big top". משחק סולמות-משהו מדליק. אז הורדתי את הקובץ אבל משום מה זה תקוע באינסטל ולא זז! אני יודע שהסיכוי קלוש- אבל מישהו יודע במקרה דרך מוצלחת להעתיק את המשחק בלי בעיות? טוב זהו...(ומאי- נראה לי שבשבוע הבא אעשה עותקים של הקלטות של בלייר וטוד. אפנה אלייך כשיהיה לי בסיידר?)

haguy

New member
איפשהו אני מבין אותך!

תראה גם לי אין צד נשי... אני לפעמים קורא פה את ההודעות ואני אורמ לעצמי שאיך להגיד את זה בלי לפגוע, אין לי סממנים של הומו, כאילו כולם פה מתלהבים מקיילי מינוג, אז כן יש לה כישרון, אבל אני לא רואה אותה כאלילה שךי, זה בכלל לא המוזיקה שאני שומע, יש אנשים שאוהבים את האורויזיון, אז מודה כל שנה אני צופה, אבל לא עושה מזה ביג דיל! אבל אני עדין רואה את עצמי כהומו גאה (אבל עדיין בארון, תנו לי לטפל קודם בהורים לאט לאט )זה לא עושה אותי מישהו אחר או משהו אחר, אני כל כך מבין אותך בקטע שאין לך עם מי ללכת למועודנים וכאלה, גם אני מת לצאת, אבל לבד? לא ניראה לי במיוחד בגלל שאין לי רשיון וכאלה. העתיד... הסיוט הנורא מכל. אז אין לך נסיון, לי יש ואישית זה רק הכניס אותי לתסביכים (עיין ערך "קופץ לביקור - זקוק לעצה) זה יבוא אל תידאג. שלך חגי, שצריך לקום עוד 5 שעות לשעת אפס... אני לא רוצה!!!

campari

New member
יש מלא דברים שאפשר לעשות...../images/Emo131.gif

העתיד תמיד נראה מפחיד, גם אחרי גיל 18. באסה, אבל ככה זה. ואתה לא תמיד תדע מה אתה רוצה, אבל החיים יעזרו לך לגלות אם רק תיתן להם. ללכת למקומות של הומואים? רעיון ממש רע. עדיף לך קודם להכיר קצת את הסצינה הוירטואלית. תכנס לצ´אטים, תדבר עם אנשים, תמצא מישהו שפוי להתחבר איתו. הומואים באים בכל מיני צורות, ככה שגם אם אתה לא נשי ולא הרוס על קיילי מינוג אתה יכול להיות הומו כשר. יש הומואים שמתעניינים בספורט, ואני אפילו מכיר כמה ספורטאים הומואים (חבל שהם לא יוצאים מהארון, נמאס כבר לשמוע רק על זמרים הומואים). עוד לא מאוחר לך לקנות ברבי (אם כי אני ממליץ על בובות בילי - ראה קישור בהמשך). אולי זה ימצא חן בעיניך. חלק מהעניין של להיות הומו זה לגלות מה אתה אוהב, בלי קשר (או בניגוד) למה שמצפים ממך לאהוב. זה כל הכיף. ולגבי שנות ה-80: תודה לאל שהן חלפו. השריטות רק עכשיו נרפאו לי. אז לחזור לשם? לא תודה (וחבל שלא שמרתי את החותלות...)

MARMELAD

New member
אוחצ´ות ומשחקי נוסטלגיה

נושא א: כמו שאמרו לך החבר´ה.. להיות הומו זה ממש לא מחייב לאהוב את קיילי מינוג ולמרוט גבות. להיות הומו זה אומר להימשך לבנים. זה הכל. ... נושא ב: פורום משחקי נוסטלגיה של חתול סימטה.. הוא בהחלט אחד הפורומים המצחיקים ביותר בפרדס... ד"ש לחתול!

SC

New member
../images/Emo142.gif תהיה אתה וזהו ../images/Emo142.gif

גיל 18.....אני לא זוכר איך זה היה, בכל זאת עברו כבר 11 שנים. כפי שכבר נאמר, ישנה קשת רחבה מאוד של סוגי אנשים ולכל אדם היחודיות שלו. עצם היותך הומו לא מחייב אותך להתנהג כמו אשה וזו לא עובדה שאמורה לדכא את אהבתך לספורט. אפשר לאהוב מהכל....ומותר גם לא ! לגבי אי הוודאות שלך לגבי עצמך, תביט היטב פנימה....עמוק לרגשות ואל תשפוט את עצמך לפי אהבתך לכדורגל או אי התנהגות נשית (הרמות, כמו של אמט) ועוד.... ואז תדע מה אתה באמת. חוץ מזה ישנן הרבה אלילות גייז כמו ברברה סטרייסנד האגדית, טורי איימוס, מדונה, ריטה......כל אחד והאלילות שלו...

merman

New member
יש הרבה אלילות, זה נכון

והיה מעניין לראות איזה סוג הומואים מושכת כל אחת מהן. לא נראה לי שחובבי קיילי דומים לחובבי טורי איימוס.

ביג דיל

New member
תתפלאו...../images/Emo12.gif

לפעמים יש קשר. יש לי את כל הדיסקים של קיילי ואת כל הדיסקים של טורי איימוס. בנוסף, יש לי מדונה לצד פיונה אפל, נלי פורטדו לצד שרה מקלכלן, ריטה לצד אריתה פרנקלין, רוק לצד פופ...לא חסרות דוגמאות.

merman

New member
אם יש לך את כל הדיסקים של טורי אמוס

אז כבר הכל בסדר.
ככל שליותר אנשים יש יותר דיסקים של טורי - דברים נהיים יותר בסדר. זה חוק מתמטי - נראה לי שלומדים אותו בכיתה ח´. מה זה נלי פורטדו?

ביג דיל

New member
זה לא מה זה, אלא מי זאת...../images/Emo68.gif

זמרת קנדית ממוצא פורטוגלי שעושה חיל בעולם עם דיסק הבכורה שלה שיצא לפני קצת יותר משנה. הלהיט הראשון היה i´m like a bird ואם אתה לא מכיר אותו, נשאלת השאלה מאיזה עולם נפלת? turn off the light היה הלהיט השני ועכשיו יש לה שיר חדש שגם מאיים להיטחן לנו במוח עד דק. היא יפה, היא מוכשרת והיא משלנו (לא ממש, אבל איזה כייף אם זה היה נכון...)

WHO´S THAT BITCH?

ME ME NELLY NELLY NELLY FORTADO ALL IN YOUR STEREO איזה אלילה היא! אמילי (ברגע של פאטתיות?) What do you mean I don´t get CAS hours for going to the bathroom???

דרור22

New member
אתה רואה משחקי ספורט???????????

יש קבוצת תמיכה לזה? גם אני רואה משחקי ספורט מדי פעם - אני מכור .... אבל אני הומו... להיות בעל מאפיינים הומואים סטריוטיפים - זה טוב ויפה אבל לא מחייב... אז אל תבלבל יותר מידי בלנסות להכניס את החיים שלך לתוך מאפיינים כאלו. בקשר למועדונים ומקומות של גייז? כמוך כמוני, אין לי חברים גייז (חוץ מחברי הפורום) אני יוצא למקומות סטרייטים בלבד ולא מרצון פשוט החברים שלי לא רוצים לבוא איתי - אז אני מאמין שלכל אחד יש את הצרות שלו...

Yaniv-DC

New member
ספורט והומואים

לא רק שיש הומואים שאוהבים ספורט, יש אפילו (רחמנא ליצלן) הומואים שעוסקים בספורט מקצועני... בוושינגטון נפגשתי פעם עם שחקן בליגת הכדורעף הגאה, בישראל יש גם כמה ספורטאים כאלה (עמוק עמוק עמוק בארון), ויש גם כל ארבע שנים, ממש כמו כל אולימפיאדה אחרת, את אולימפיאדת הגאים - ה-GAY GAMES, שתערך ב-25 באוקטובר השנה בסידני, אוסטרליה, בהשתתפותם של למעלה מ-14 אלף ספורטאים גאים! אז לאהוב ספורט ולהיות הומו זה בסדר

אוי נו ברצינות

נקודה ששמתי אלי לב בזמן האחרון: הסטיגמה על הומואים זה באופן עקרוני סטיגמה של אוחצ´ה פאסיבית. תראו לי בדיחות על הומואים אקטיבים. אין. פשוט אין. זה תמיד המקבל ותחת ולא הנותן בתחת. הוא תמיד נשי, מדבר בכל גבוהה, חובב בריטני ספירס ומוחצן כמו חצ´קון. אבל זה פשוט לא נכון. כן, יש כאלו. אפילו יותר מאחד. אפילו יותר משתיים. אבל זה שיש אותם לא אומר ש-אני- כזה. חוצמזה, הם בדרך כלל נורא נחמדים, נורא חכמים ונורא כפיים, ואני מעדיף אותם בהרבה על אלו שעושים את הסטיגמות המטומטמות, מעליבות וחסרות בסיס. אתה מה ומי שאתה. אל תגדיר את עצמך יותר מזה. אם אתה אוהב בנים, סבבה. אם אתה אוהב ספורט, סבבה. -זה לא סותר אחד את השני- אם אתה נשאר נאמן לעצמך, ואתה לא מזיק לאף אחד, אז זה לא יכול להיות רע. הומואים הם אותו דבר בדיוק כמו סטרייטים, חוץ מזה שאנחנו אוהבים בנים. אז כן, לעובדה קטנה זו יש השלכות, כמו שאנחנו מעדיפים מסיבות עם בנים, כמו שנוצרת איזו תת-תרבות וקהילה קטנה, אבל ההבדל המהותי היחיד הוא שאנחנו אוהבים בנים. אז יאללה, להשתחרר קצת. מומין שעושה לא קצת ספורט, הרבה יותר מסטרייטים נבלות

icy rain drop

New member
מומין, סחה על ההודעה היפה ../images/Emo45.gif :)

ולכותב ההודעה הראשית, למה הסטיגמות.. למה "סממנים של הומו".. לא שמעת על סטרייטים שמתנהגים כמו אוחצ´ות? ואולי יש גם סממני של לסבית אם כך?

אבל זה העניין!

אני לא יודע מי אני באמת. אני לא בטוח אם אני ממש נמשך לבנים. אז איך אדע מה הדבר הנכון לעשות? וכשמישהו אמר-להישאר ולצ´טט- זהו? החיים די משעממים בצורה הזאת. אין לי מה לעשות-->שוהה בפורום הזה--> קורא על חיי הלילה של מרמלד...איזה כיף הא??

merman

New member
כן, חיי הלילה של מרמלד

מספקים הנאה רבה לאנשים שאין להם הרבה חיים. כמוני למשל.

MARMELAD

New member
חיי הלילה של מרמלד ../images/Emo31.gif

אני הוכחה חיה ונושמת שזיונים ומסיבות..... זה לא זה. הייתי מת להתחלף עם לירוי, למשל, ליום אחד, לחזור הביתה, לנסיך שלי, בלי יותר מדי דאווינים ורעש... בלי מסיבות וסמים וחתיכים כל היום מול העיניים.. ו - וואלה - זה לא קיים אצלי. מהחבר נפרדתי לפני שנה וחצי כבר, אחריו לא הצלחתי להתאהב באף אחד אחר ברצינות... קשר...? אצלי זה רק בשרוכים של הנעליים. והמסיבות וחיי הלילה.. הם תחליף. עצוב, אבל זה ככה. הייתי זורק את הכל בשביל אהבה. ועכשיו לפרקטיות. מאחר ואהבה אין לי כרגע - לפחות לא מהסוג שמרגש אותך ומשאיר אותך ער כל הלילה - אני מנסה להנות ממה שיש לי. אז מאחר ואני גר בתל אביב - אני יוצא למסיבות ומזדיין עם חצי עולם. ואם הייתי גר במקום אחר - הייתי מוצא דברים נהדרים וכייפים לעשות גם שם. אז מה שאני אומר זה בעצם... אל תסתכלו על החיים של האנשים שמסביבכם. תסתכלו על החיים שלכם. ותהנו מהם. זה נורא קל. וכשאני אומר "לא להסתכל" הכוונה היא לא לסגור אותכם לבד עם עצמכם בבית. בסה"כ הסיבה שבשלה התכנסנו כאן היא לא העיניים היפות של DJNYC. גם, אבל לא רק. הסיבה העיקרית היא כדי שנוכל להציץ על החיים של אחרים, ולנסות ללמוד מזה משהו על עצמנו. אז השיעור היומי הוא: אין טעם להתבעס על מה שאין לך. גם אם תתבעס זה עדיין לא יהיה. לפחות תנסה להנות ממה שכבר יש לך. ולכל אחד יש המון דברים. רק שבד"כ הם מגיעים בלי חוברת הפעלה.

דרור22

New member
תזכיר לי....

איזה חיי לילה ואיזה נעליים??? משום מה אני מבקר דיי הרבה בפורום ולא שמתי לב יותר מידי לחיי הלילה הסוערים שלך, אתה רוצה לתקן אותי??? כאילו, אוקי מדי פעם אני שומע שאתה יוצא - אבל להפוך את זה לחיי לילה סוערים? מרמי, כאפרה שלי אתה מודל הערצה!!!!!!!!!!!! (אילו רק ראו את החדר שלך...) שלך באהבה, ומתי יוצאים לקרוע את תל אביב שוב? דרור

למעלה