אז מה עושים?

MARMELAD

New member
../images/Emo41.gif שנייה אחת בבקשה ../images/Emo70.gif

בואו לא ניסחף. עם כל הפוליטקלי קורקט. עם כל הרצון שלנו להראות שאנחנו שווים ולא חריגים. בסה"כ, אם נביט בהומואים שמקיפים אותנו - אז נגלה ש - כן - יש "סממנים" מסויימים להומואים. בריטני ספירס...? נצנצים? הצבע ורוד? משקפי שמש עם שני גוונים? חולצות קצת קצרות מדי? גבות מסודרות? קול קצת נשי? לפחות מכנס אחד מזעזע בארון? כל הדיסקים של וויטני, ברברה, בט ומדונה? ולייזה? אהבה למחזות זמר? שיעמום מספורט? אופרות סבון? מג ראין? ג´וליה רוברטס? בראד פיט? כשרון לעיצוב פנים? התאמת צבעים נהדרת? כשרונות מוזיקליים? דרמטיות יתר......? נשמע מוכר למישהו? האם כל הסטיגמות האלו הם רק סטיגמות? או שאולי יש איזה שהוא בסיס עובדתי לכל התכונות האלו...? אני יכול לאמר, בוודאות, שפגשתי המון - המון - הומואים בחיים שלי. ופגשתי הומואים מכל הסוגים, ומכל הצורות. וקשהלי להגיד שהיה איזהשהוא מכנה משותף בין האוחצ´ה שרקדה על שולחנות בדיווה, מנהל המלון האילתי, והזמר המזרחי. כל אחד מהם בן אדם אחר, עם תכונות אחרות והעדפות אחרות. אבל כל אותן תכונות שמניתי למעלה - חלקן מוגזמות, חלקן אפילו די מגוחכות (בריטני ספירס?!?!), אבל לדעתי הן קיימות בקהילת הגייז. אבל אתם יודעים מה - אולי אני טועה. אז אני אשאיר את זה פתוח. סה"כ אני מנהל את הפורום, לא גאון הדור לענייני הומואים ושות´. תגידו אתם: האם יש סממנים הומואים או לא?

אז זהו, שיש!

בהחלט יש סממנים. אפילו יותר מדי (אני מניח כשמכירים מישהו לעומק מגלים עוד סממן ועוד ועוד). ומכל מה שרשמת- אני כמעט שלילי בכולם. בריטני ספירס- אוהב את השירים שלה...אבל לא מעריץ מטורף. נצנצים- לא ממש. ורוד? מה לי ולו? אפילו כשהייתי קטן התעניינתי עוד יותר בספורט ממה שאני עכשיו, ככה שגם כשהייתי קטן היתי מחובר לזה. (התעניינתי-אבל אף פעם לא הייתי טוב בכדורגל ותמיד ישבתי בצד). אופרות סבון- אני מודה שאני אוהב מאוד. מחזות זמר? אוו דיר גאד נווו!! ככה שאני עונה על מעט מאוד מהסממנים. ואני בכלל לא יודע אם אני שייך לקטגוריה-סממנים של הומואים, כי אין לי מושג מה אני! אבל דבר אחד אני יודע: זה לא סתם סטיגמות. לא אומר שלא יכול להיות הומו גברי מאוד, בלי הסממנים הללו, אבל לרוב יש את הרוב מהרשימה הנ"ל. וזה חבל שיש הומואים קיצוניים. אל תתנפלו עליי, אבל זה לא דוחה הומו שמתנהג בצורה נשית-בסגנון דיבור, תנועות וכו´? אותי זה ממש דוחה ואני בחיים לא אהיה עם מישהו כזה. (אלא אם הוא חתיך באופן יוצא-דופן, וגם זה לא יימשך הרבה זמן.)

לירונר

New member
אז ככה....

בריטני- שונא אותה בטירוף נצנצים- חולה על זה - יש לי עטים נוצצים בקלמר (שלא נדבר על אלה עם הריחות של הפירות) ורוד- מזעזע ספורט- אם הספורטאים כוסונים אז למה לא
אופרות סבון- ראיתי היפים והאמיצים ונשבר לי בפרק ה1045 מחזות זמר- (לא רוצה להיות מגעיל אז אני אקיא את הנשמה במקום אחר) מתנהג בצורה נשית- מדי פעם מנופף בידיים כמו כוסית אז.. מה אתם אומרים עלי
אוחצ´ה לא נורמלית בריא עליכם ב~
~ ~האומן מבצלאל~

Kingomri

New member
תודה ששמתם לב לחסרוני

ועכשיו מאפיינים לדמותי: אוהב: אופרות סבון (שיעול, וקטנטנות, שיעול), סדרות אהרון ספלינג מאז ומעולם, דרמות של איתן פוקס (פלורנטין, שירת הסירנה) מג ראיין, וינונה ריידר וג´וליה רוברטס בהחלט (וגם כל הפילמוגרפיה של טום קרוז, אני לא מחובבי ה-פיט), מיוזיקלס לדורות וגם סרטים מוסיקליים (נערות שעשועים נכלל בקטגוריה הנ"ל), להקות בנים, להקות בנות, להקות בנים-בנות פופיות, האחים גלאגר (אואזיס!), אורנה ומשה דץ, בלט קלאסי, אתלטיקה קלה והחלקה על הקרח (אבל רק בטלוויזיה), ספרים שעושים לבכות (התפסן בשדה השיפון, למשל, וגם הצגת יחיד של לפיד), שחקניות מתוחות (שיעול, גילה אלמגור, שיעול), משמר המפרץ (למה המצילים לא בביקיני?), שינקין, ליפ גלוז, חולצות צמודות מדי, שופינג עם אימא, מלצריות בקפולסקי, דייג, דייגים, ערבים (בלי חולצה...) ומוס שוקולד. לא אוהב: דרמות משטרה וסדרות אקשן, קומיקאים אמריקאים גרועים שעושים קולנוע (שיעול, בן סטילר, אדם סנדלר, שיעול), קומדיות של שחורים, מוסיקה של שחורים, ספורט של שחורים (אויש, איזה נאצי אני, להשמיד אותי עוד השבוע), האחים גיב, שלמה ארצי, רוק כבד מדי, סלסה לדורותיו, כדורגל, כדורסל ובכלל משחקי כדור, ספרים מותחים מדי, ספרי בדיחות גסות, פלייבוי, שחקנים מעל גיל ארבעים (שיעול, איבגי, גבאי, שיעול), הסופרנוס (למה המאפיונרים לא בביקיני?), אלנבי, אייליינר מכאיב בעיניים, ג´ינסים צמודים מדי, שופינג עם אבא, קופאיות בסופר, צייד, ציידים, מתנחלים (בלי חולצה...) ועוגות גבינה. זה מאוד ממצה, לא?

spainbar

New member
(...kingomri (a.k.a-OMO כשרון

אין מה להגיד, כשרון כתיבה מדהים, אפילו שהייתי מחליף לא מעט דברים שכתבת, חוץ משלמה ארצי ומשפחתו שמצידי אפשר לשלוח לאי מבודד, או פשוט להרדים...

Kingomri

New member
../images/Emo48.gif ושכחתי לציין בקרדי קולה

קודם כל המון המון תודה על המחמאות (מעטות ככל שיהיו) עשיתם לי טוב על הלב. לירוי, אני לא הייתי חולה. הסיבה שבגללה לא כתבתי כאן זה כי הייתי ברוגז איתכם, אבל הבנתי שזה לא יעיל, אז אני שוב בשולם איתכם. וליפ גלוז, אהמממ... אני לא רק יודע מה זה, אני אפילו גם די משתמש בזה (זה נותן ברק וצבע חיוני בשפתיים, ואימא מרשה)

.m

New member
הסופראנוס בביקיני? אבל למה???../images/Emo5.gif

העטים עם הריחות

סוף סוף מישהו מכיר את זה המצאה גאונית לחברה שלי יש כאלה בקלמר בכל שיעור מתמטיקה אני מסניפה אותם (מי ידע שימציאו כזה עט בריח סבון?!) IB isn´t so bad once you get used to it. I no longer suffer from insanity... I enjoy every minute of it

בוא נראה

נבדר את הקהל בבדיקה מהירה, למרות שזה חסר תועלת. סתיגמות מכוערות קיימות ולהתעלם מהם זה בערך הדבר היחיד שאפשר לעשות. או זה או להיות טמבל. בריטני - איכסה פיחסה, שרמוטה חסרת כישרון. בכלל שונא פופ. נצנצים - אמממ... לא? ורוד - כן, וכמה שזוהר יותר טוב! (למי שלא הבין, אז -לא-) ספורט - כמה פעמים במכון כושר כל שבוע, ולא בגלל הכוסונים. גלישה, טיפוס על קירות, ריצה, אופניים וכו´ וכו´ אופרות סבון - רק אם אני בתרדמת עמוקה. מחזות זמר - רק עם המיוט
וכן, יש לי תנועות ידיים. אז, אני אוחצ´ה? כי אם כן אני מזעזע ואני לא יזדיין עם כוסונים כמו צהובון (אלא אם אני נראה כמו בראד פיט. ניחא) מומין

לירוי25

New member
אין קשר לפוליטיקלי קורקט מרמוש!

למה אין סטרייטים שאוהבים אופרות סבון? אין סטרייטים שאוהבים את בריטני ספירס? אין סטרייטים שאוהבים בגדים צמודים? אין סטרייטים שאוהבים ללכת למכון כושר? יחסית לאנשים שאמורים ללכת נגד סטיגמות זה קצת מתחיל להשמע אחרת... כפי שאמרה מאי ואמרה נכון - צאו מהקטע של השבלונות!

דרור22

New member
ברור שיש סממנים הומואים......

אולי לא לכולם יש את כולם אבל, בתור מקשה-אחת כלומר הקהילה כל אחד תורם משהו אחד קטן ויש כאלו שיש להם יותר סממנים מאשר אחרים- נוצרות סטיגמות. אני לדוגמה: מת על ורוד!!!!! (ובניגוד למומין זו לא ציניות והלוואי שהיה לי את האומץ ללבוש איזה חולצה ורודה מזעזעת- אבל אין לי....) נצנצים תלוי מתי... אני מאמין שאנשים רואים עלי שאני הומו- ולאחרונה אני לא מנסה להסתיר את זה כל כך יש לי לפעמים דיבור הומואי ספורט?? תלוי איזה - אני אוהב שחיה וריצה לא יותר (גם החלקה על הקרח זה מדליק) אהה כן אני אוהב גברים ועוד גברים ועוד גברים מוסיקה- מת על מוסיקה ואפשר להתחיל בפופ דאנס ועד רוק (אבל לא כבד - ככה סגנון ה 90 ) אז מבחינה אחת אני עונה על כל הדרישות להיות אוחצה רצינית (אני גם ציני וגם ביץ, אוהב ורוד ונהנה ממוסיקת דאנס) מצד שני אני יכול להיות סטרייט גמור שאוהב ריצה ומוסיקת רוק ....................... אבל אני לא מכניס את עצמי לשבלונה, והאמת בפעם הראשונה שאמרו לי שאני "כזה אוחצה"- נורא נעלבתי- אבל אחרי מחשבה הבנתי שאין בזה שום דבר מעליב... ומי שאמר לי יודע!!!! (קובי!!!) שלכם אוחצי או לא דרור

spainbar

New member
באמת קבל ח´ ח´ על ההודעה

מר מומין, אני חייב להגיד שההודעה מעולה - ישר ולעניין...

spainbar

New member
צודק, בעיקר המשפט על..../images/Emo127.gif

קבל גם ח´ ח´, המשפט על אם הספורטאים כוסונים היה מעולה מרוב מחמאות לכולם, לא רואים את היער

.m

New member
חומד,

למה אתה כ"כ מנסה להכניס את עצמך לשבלונות? קודם כל תהנה ממה שעושה לך טוב - לפעמים זה גברים? סבבה! לפעמים זה נשים? סבבה! מה, לכל דבר חייבת להיות הגדרה מדעית? אז תהיה דו-מיני (בי-סקסואל). שלך mai (שמחכה בקוצר רוח לטוד...)

למעלה