אז מה עושים?

לירוי25

New member
צעד ראשון-ביטול הדעות הקדומות!

נכון שיש הומואים נשיים, וכאלה שמעריצים את אילנה אביטל, שאוהבים לעשות דראג, שמחפשים רק סטוצים, אז מה? הנסיון שלך למצוא את עצמך באחת מהקטגוריות הזאת הינה שגויה! אז אתה אוהב ספורט, אין לך סממנים נשיים, אף פעם לא שחקת בברביות וקיילי מינוג לא עושה לך כלום. נו אז? אני כן אוהב ספורט (בושידו!) לא סובל את אילנה אביטל. מדבר הרבה עם הידיים. ובילדותי העדפתי לגו על כל דבר אחר. תראה קטע - אני עדיין הומו! במקום לקטר על למה אין לך חברים וכמה אתה מסכן (ולמקרה שתהית? אתה לא!) צא רגע מהנסיון הנואש לברוח מהתבנית שבנית בראשך על ההומו האידיאלי, תרים טלפון לאגודה לזכויות הפרט ותברר מתי יש קבוצות תמיכה לנוער. אין לך מה לחשוש להגיע לשם, סך הכל אתה לא היחידי בעולם שמבולבל ועדיין לא סגור על עצמו. מנסיון אישי זה רק יעשה לך טוב! בהצלחה! לירוי

תנועות ידיים

תנועות ידיים בולטות, כמו כן צורת דיבור שונה(באופן קיצוני)- אותי זה דוחה. אז מה זה אומר? שאם יום אחד ארצה לנסות משהו עם בנים אז אצטרך להתפשר בנושא הזה?? (כי 90% הם כאלה לא?)

לירוי25

New member
פיספסת את הנקודה שלי לגמרי!

מה שניסיתי להגיד הוא שלי אין דיבור נשי או צורת התבטאות נשית. כן אני כן מדבר עם הידיים וגם לא מתווכח בהליכה (הקורדינציה לא עומדת בזה). אז זה אומר שאני לא הומו? כל אחד ומה שמאפיין אותו ואין כל קשר לנטיה המינית! אם אדם בוחר להתאים את עצמו לסטיגמות מסוימות, לדעתי זה טיפשי אבל זה זכותו!

הבנתי את הנקודה אבל...

מה זה כל אחד והמאפיין שלו? הרי לרוב ההומואים יש תנועות ידיים מוזרות והליכה קצת שונה.. והרי שאם זה לא היה נפוץ באוכ´ ההומואית אף אחד לא היה מדבר על זה. אבל זה ידוע. אז נכון שלכל אחד יש מאפיינים שונים- אבל לצערי הדבר הזה נפוץ. זה לא סתם סטיגמה. ולי לא אכפת מסטיגמות- ואני אעשה מה שטוב לי-אבל הדבר הזה דוחה.

לירוי25

New member
סטיגמות

זה בדיוק כמו שתגיד שלרוב הבנות המזרחיות יש דיבור של פרחות ממוצעות וכל האשכנזיות הן צפונבוניות. זה שמדברים על זה לא אומר זה בהכרח נכון! נכון שיש הומואים נשיים ומוחצנים אבל זה לא אומר שהרוב ככה. אל תשכח שמספיק תפוז רקוב אחד על מנת לקלקל ארגז שלם. תעשה מה בראש שלך, תתנהג כמו שבא לך ותיהיה אתה! זה הכי חשוב. לירוי

merman

New member
אולי אתה חושב שהרוב הם ככה

בגלל שאתה מזהה כהומו רק מי שיש לו את התכונות הללו (הסטריוטיפיות). ברור שיש הרבה הומואים שמתנהגים כמו כל סטרייט, אז איך תדע שהם הומואים - אלא אם אחד יתחיל איתך? מה שכן מעניין, זה למה דווקא התכונות האלה מאפיינות יותר הומואים מסטרייטים (כן, גם לי יש נטייה לדבר עם הידיים).

skeep

New member
קראתי בהשתאות את ההודעות

וכל זה תוך בזבוז זמן בעבודה. הבוסים שלי יקרעו אותי... כמו כולם אני גדלתי על הסטיוטיפים של ההומואים. בגלל זה למרות הנטיות "המוזרות" כלפי בנים שהתפתחו במקביל למשיכה של לבנות, ממש לא נראה לי שאני הומו או דו מיני. פשוט לא הבנתי מה קורה איתי. כשהאסימון התחיל ליפול לי, נותרתי פעור פה...אני??? אז לידיעתכם, אני ממש ממש לא עונה לאף קריטריונים מהקריטריונים המוזכרים לעיל..ממש לא נמשך למה שמכונה כתרבות הומאית, שרתתי ביחידה קרבית ביותר בצה"ל, עדיין עושה שם מילואים (וסובל מזה לאחרונה....) לעזאזל עם המארבים בגשם ובבוץ של יו"ש (אבל זה נושא אחר...). אם לא אמרתי, קפצתי למים רק לפני שנתיים, ולמרות שבמקום שחלק מהבעיות שלי יפתרו, נוצרו לי בעיות חדשות, אני לא מצטער...הבעיות בסה"כ חיוביות ומובילות (כך אני מקווה) למנוחה ולנחלה. אז בהקשר הזה, אני רוצה להוסיף שאולי בחור שהסממנים הסטריוטיפים חלים עליו, קל לו יותר לצאת ולעשות ולהתמודד עם העובדות הללו מול החברה והסביבה, כי ממילא מנחשים, וממילא הוא מחובר "לתרבות" ההומואית. זה מה שהיה לי להגיד בעניין. אני הולך ללבוש את החצאית והחזיה האהובה עלי עכשיו....:) סקיפ.

skeep

New member
כנראה שכן, במקרה שלי, אני בטח

"הסוטה" של ההומואים.

למעלה