אז מישהי כבר קנתה את החדש?

אז מישהי כבר קנתה את החדש?

עד כמה שהבנתי אתמול האלבום לא באמת הופץ לחנויות, אבל דיסק סנטר היו אופטימיים לגבי הגעתו היום.

מיריתי3

New member
צודקת לגמרי,

הוא אמור להגיע לכלי זמר בעיר שלי בעוד יום, יומיים, שלושה. אני מתרגשת 3> אז למה פירסמו את התאריך 27.06 כתאריך להפצה בחנויות?

האיש מהחנות אמר לי

"אף פעם אל תאמיני לחברות התקליטים"
.

הפורמט של עטיפת הדיסק הרבה יותר יפה

זה דיסק עם עטיפת קרטון במקום דיסק בעטיפת הפלסטיק הרגילה והמילים מגיעות בתור חלק מהעטיפה ולא בתור ספרון נפרד. שירי הבונוס עצמם מוכרים (חוץ מ"שוב לבד" שלא הכרתי), אבל העטיפה הרבה יותר יפה בעיני.

מיריתי3

New member
קניתי קניתי קניתי!!!!!

חזרתי עם שני הדיסקים לפני כארבע שעות! חח קניתי את שניהם. אני לא מבינה את הקטע של הדיסק בונוס. הדיסק יכול ליפול... איזה אושר יש לי עכשיו! הקלה עצומה. גם הזמנתי כרטיסים להופעה שלה ב"מושבה" בבנימינה בחודש הבא :) השיר ה"הפרש המהורהר" ממש מדבק וגאוני!! כבר ב"רונה קינן- יומן הקלטות" שמתי לב לכך. השיר שאחריו "הבור" מזכיר לי מאוד את השיר שלה מ"שירים ליואל" - "הסולם". החריזה והלחן. חח מה עם "דבש ניגר מן הקירות" ? ציפיתי לשמוע ..

הבור נכנס, נגעת נסעת ירד

מעניין. אני הימרתי שהשיר שיצא הוא "הלילה לא שירים" אבל טעיתי. אולי באמת נגעת נסעת יותר מידי אופטימי בשביל האלבום הזה

דווקא נגעת נסעת

אחד השירים שיותר ציפיתי להם שיכללו באלבום, הוא עדיין לא אופטימי אבל מראה סגנון קצת אחר של רונה

טל2009

New member
אז...

יש לך מושג אם האלבום הגיע לסטימצקי/כלי זמר בחדרה? אני מחפשת איפה אני יכולה לקנות אחרי שסגרו את טאוור בגן שמואל

למעלה