אז מישהי כבר קנתה את החדש?

אני אוספת את המהדורה המיוחדת שלי

בשלישי הבא (סיפור ארוך), אוף אני לא יכולה לחכות

מיריתי3

New member
טל? אני מחדרה, ו.. >>

אני מחדרה, ואתמול הלכתי לכלי זמר בקניון וקניתי את שני הדיסקים. יש שם.

מיריתי3

New member
גם .. >>

גם ה"פרש המהורהר" מדבק מאוד, ו"תוגה שיכורה" מלא במשפטים שיכולים להיות סלוגנים ממש טובים כמו- "היד שליטפה היא היד שסוטרת". אממ.. הקאבר שלה ל"סוף העונה" מדהים, לשיר "מעשנים בשרשרת" יש לחן יפה מאוד, ואהבתי את הקטע של הניקוטין וכוססי הציפורניים. החריזה ממש טובה! את השיר Black tiger הכרתי כבר מציפורי לילה מתפייטות. על "בדרך הביתה" לא צריכים לדבר כי מובן מאליו שהוא יפה ונוסטלגי, הקצב המדהים של "עטלפים עפים נמוך" היה מוכר לי מיוטיוב, אבל הוא מרתק כל פעם מחדש. חח אני דעתנית שזה משהו.. אז אני יכולה להמשיך, אבל אני לא אחפור כל כך חח.

מיריתי3

New member
חח הורדתי את כל הפרקים של ציפורי לילה ולא ..

נמאס לי לשמוע אותם שוב ושוב. במיוחד את הפרק "זימה וחשק" שמצחיק אותי כל פעם מחדש. חחח המחרוזת שרונה שרה על ושתי הקירחת פשוט יוצאת דופן.

הדר 0

New member
איזה עיבוד יפה הם עשו להזמנה אל תוך הבור

בכלל יפה נורא לשמוע עיבודים מלאים לשירים שמכירים מהופעות והקלטות של הופעות עם כלי וחצי. אלבום יפה נורא, ומאוד שונה מהקודמים. כיף.

מיריתי3

New member
והשיר "מעשנים בשרשרת"

השורה הגאונית "חיבוק גדיל, חיבוק קטין, חיבוק מלא בניקוטין". הקומבינציה של הלחן המדבק, המילים המדויקות והחריזה. והדר, צודקת לגמרי!

גוזלה

New member
מסכימה לך!!

גמני נורא אהבתי את העיבודים החדשים הללו... הם גורמים להאזנה ראשונה להיות מפתיעה ממש כמו בעיבודים חדשים של הופעות, בהן אני נפעמת לפעמים... :] כיף- כן. אבל כיף עצוב שכזה...

קניתי היום סוף סוף

ראיתן בתודות בסוף העטיפה : "תודה גם לאמא ולשלומי תודה לשירי"

למעלה