אבל אין מועמדים ישרים לפרס, זה כמו מי יקבל פרס נובל לאהבת האדם דמיאן קרליק, רעי חורב או ג'ייקוב טייטל.
עדיף שאף אחד לא יקבל מאשר אחד שלא עשה כלום ועוד לא נכנס לתפקידו כמו השחור משחור או כאלו שמעודדים טרור ואף לוקחים חלק בו כמו אונר"אאבל אין מועמדים ישרים לפרס, זה כמו מי יקבל פרס נובל לאהבת האדם דמיאן קרליק, רעי חורב או ג'ייקוב טייטל.
אבל דווקא בגלל זה לא בגלל שהעולם מלא במלחמות אלא בגלל שכל המועמדים נותנים לגיטימציה לארגוני טרור.עדיף שאף אחד לא יקבל מאשר אחד שלא עשה כלום ועוד לא נכנס לתפקידו כמו השחור משחור או כאלו שמעודדים טרור ואף לוקחים חלק בו כמו אונר"א
עדיף שאף אחד לא יקבל מאשר אחד שלא עשה כלום ועוד לא נכנס לתפקידו כמו השחור משחור או כאלו שמעודדים טרור ואף לוקחים חלק בו כמו אונר"א
הוא כבר לא יקבל פרס נובל לשלום, כי עפ"י הפורמט שנקבע, מת לא יכול לקבל את הפרסהטרלה בינלאומית - הצעה ישראלית: פרס נובל לשלום לסינוואר | ישראל היום
בתגובה למועמדות ההזויה של אונר"א, הציעו בתנועת רגבים את מנהיג חמאס בעזה, את ארגון הטרור בוקו חראם והמחנות לחינוך מחדש בסין • "ארגונים מובילים עולמיים במיזוג בין חינוך, רווחה, וטרור – כל אחד בדרכו הייחודית"www.israelhayom.co.il
יש עוד הרבה מועמדים טובים וישריםאבל אין מועמדים ישרים לפרס, זה כמו מי יקבל פרס נובל לאהבת האדם דמיאן קרליק, רעי חורב או ג'ייקוב טייטל.
אל תעשה את עצמך כי אתה לא כזה ואם אתה בכל זאת כזה, המומחה עזר לך להבין מי הוא השחור משחור.מיהו "השחור משחור"?
אני דרך כלל מעריך שלאנשים, שטרם עמדתי על טיבם האמיתי, יש מעלות טובות ולכן עלול לא להבין נכונה רמזיהם המתבררים בדיעבד כבזויים.אל תעשה את עצמך כי אתה לא כזה ואם אתה בכל זאת כזה, המומחה עזר לך להבין מי הוא השחור משחור.
אני מבין שאתה בקיא במה שיש בישבנוהמומחה לקנוניות הוא אצלי ב"התעלם", מפני שאינני יכול לסבול עוד את הבליו...he is a disgrace to the human race...
אני מנחש כי מדובר באובמה, ואם כן - בישבנו מצויים יותר נוירונים מאשר בין שתי אזניך...
אין צורך.אני מבין שאתה בקיא במה שיש בישבנו
אתה כ"כ שחושב שאם הלשון שלך תלקק את עכוזו, תשקם את האיזון המיקרואורגניזמים שלך, אך לא מבין שהתהליך שונה בין בליעה להשתלהאין צורך.
אני רואה מה מצוי בין שתי אזניך...
דיברגנט, אתה פשוט גזען אידיוט...אתה כ"כ שחושב שאם הלשון שלך תלקק את עכוזו, תשקם את האיזון המיקרואורגניזמים שלך, אך לא מבין שהתהליך שונה בין בליעה להשתלה
ברור, אמר הגזען הגדול שמתגזען כל שני וחמישי על מזרחיים, אך כאשר פוגעים בשחור משחור המחמד שלו, ישר מרים את דגל הגזענות.דיברגנט, אתה פשוט גזען אידיוט...
אידיוטברור, אמר הגזען הגדול שמתגזען כל שני וחמישי על מזרחיים, אך כאשר פוגעים בשחור משחור המחמד שלו, ישר מרים את דגל הגזענות.
כמה צביעות יש בך ובצבוע לפניך, ששניכם גזעני הפורום?
האמת כואבתאידיוט
ברור שהיא כואבת לך.האמת כואבת
כן, הלשון שלך מכירה היטב את ישבנו וזה לא דבר שאתה צריך להתגאות בוברור שהיא כואבת לך.
הרי בכל זאת בישבנו של אובמה יותר נוירונים מאשר בתבן אשר בין שתי אזניך...
מוטב לנתח עובדות, ועל עובדות - לא אינטליגנטי להתווכח.כן,...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.