אז מי יקבל פרס נובל לשלום לאחר שהשחור משחור כבר קיבל אותו והוזיל את הפרס 🤮

דיברגנט חדש

Well-known member
אבל אין מועמדים ישרים לפרס, זה כמו מי יקבל פרס נובל לאהבת האדם דמיאן קרליק, רעי חורב או ג'ייקוב טייטל.
עדיף שאף אחד לא יקבל מאשר אחד שלא עשה כלום ועוד לא נכנס לתפקידו כמו השחור משחור או כאלו שמעודדים טרור ואף לוקחים חלק בו כמו אונר"א (n)

evglev1

Well-known member
מנהל
עדיף שאף אחד לא יקבל מאשר אחד שלא עשה כלום ועוד לא נכנס לתפקידו כמו השחור משחור או כאלו שמעודדים טרור ואף לוקחים חלק בו כמו אונר"א (n)
אבל דווקא בגלל זה לא בגלל שהעולם מלא במלחמות אלא בגלל שכל המועמדים נותנים לגיטימציה לארגוני טרור.

פולגאר

Well-known member

דיברגנט חדש

Well-known member
הוא כבר לא יקבל פרס נובל לשלום, כי עפ"י הפורמט שנקבע, מת לא יכול לקבל את הפרס |נחמה|
אגב, היה על זה סדרה ישראלית (שטוקהולם) עם השחקנים של זהו זה (דב גליקמן, גידי גוב ושלמה בראבא) וקרובים קרובים (תיקי דיין וליאורה ריבלין).

ai27

Well-known member
אבל אין מועמדים ישרים לפרס, זה כמו מי יקבל פרס נובל לאהבת האדם דמיאן קרליק, רעי חורב או ג'ייקוב טייטל.
יש עוד הרבה מועמדים טובים וישרים
הראוי ביותר מבינהם הוא טראמפ
שהובלי לחתימה על הסכמי אברהם
והצליח לבלום אסקלציה בחזית אוקראינה-רוסיה במשך כל כהונתו

בדיוק הפוך מכהונתו המדממת של ביידן

certified.woke

Well-known member
אל תעשה את עצמך |טמבל| כי אתה לא כזה ואם אתה בכל זאת כזה, המומחה עזר לך להבין מי הוא השחור משחור.
אני דרך כלל מעריך שלאנשים, שטרם עמדתי על טיבם האמיתי, יש מעלות טובות ולכן עלול לא להבין נכונה רמזיהם המתבררים בדיעבד כבזויים.
כמו כן, המומחה לקנוניות הוא אצלי ב"התעלם", מפני שאינני יכול לסבול עוד את הבליו...he is a disgrace to the human race...
אני מנחש כי מדובר באובמה, ואם כן - בישבנו מצויים יותר נוירונים מאשר בין שתי אזניך... :D

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
המומחה לקנוניות הוא אצלי ב"התעלם", מפני שאינני יכול לסבול עוד את הבליו...he is a disgrace to the human race...
אני מנחש כי מדובר באובמה, ואם כן - בישבנו מצויים יותר נוירונים מאשר בין שתי אזניך... :D
אני מבין שאתה בקיא במה שיש בישבנו

למעלה