certified.woke
Well-known member
ככלב שב על קיאו, כסיל שונה באולתו (משלי כו יא) ¯\_(ツ)_/¯איסתרא בלגינא קיש קיש קריא, עליבות חייך קשה לך, היבלת מאוד כואבת
אינך אלא יבלת על מורסה בישבן המין האנושי...
נערך לאחרונה ב:
ככלב שב על קיאו, כסיל שונה באולתו (משלי כו יא) ¯\_(ツ)_/¯איסתרא בלגינא קיש קיש קריא, עליבות חייך קשה לך, היבלת מאוד כואבת
האמת מגעיל להסתכל עליך ולראות את היבלות הרבות ונראה לי שתזדהה מאוד עם השרשור של זה שאתה מעריץ שלוככלב שב על קיאו, כסיל שונה באולתו (משלי כו יא) ¯\_(ツ)_/¯
אינך אלא יבלת על מורסה בישבן המין האנושי...
ככלב שב על קיאו, כסיל שונה באולתו (משלי כו יא) ¯\_(ツ)_/¯האמת מגעיל להסתכל עליך ולראות את היבלות הרבות ונראה לי שתזדהה מאוד עם השרשור של זה שאתה מעריץ שלו
אכן, אני מזדהה עם זה שאתה נגעל מעצמך ומקיא עליךככלב שב על קיאו, כסיל שונה באולתו (משלי כו יא) ¯\_(ツ)_/¯
אתה מזכיר לי מישהי שהכרתיה ואף ידעתיה.אכן, אני מזדהה עם זה שאתה נגעל מעצמך ומקיא עליך
זבל כימי שכמותך, מערב הורים ולא בפעם הראשונה, עלוב נפש והלוואי שייפול עליך טיל, פשוט בא לי להקיא ממך ועליךאתה מזכיר לי מישהי שהכרתיה ואף ידעתיה.
אפשר שהיתה זו עמך(*)?
ככלב שב על קיאו, כסיל שונה באולתו (משלי כו יא) ¯\_(ツ)_/¯
(*) שגיאת כתיב
טיל?זבל כימי שכמותך, מערב הורים ולא בפעם הראשונה, עלוב נפש והלוואי שייפול עליך טיל, פשוט בא לי להקיא ממך ועליך
משחק אותה תמים? זאת לא פעם ראשונה שאתה מערב הורים, בפעם האחרונה ערכת את תגובתך (תגובה #31 בשרשור הסוכה).טיל?
המבקש על חברו - הוא נענה תחילה (בבא קמא צב א).
רגע אחד.
אין לי מושג לְמָה כוונתך. כתבתי משהו סתמי לחלוטין.
לא ברורה לי האינטרפרטציה שלך ואינני אחראי לה.
כל אינטרפרטציה שלך היא שלך בלבד ויש לה לבטח הסבר "תרבותי" כלשהו, אשר לא ירדתי לשרשו.
אפשר כי ספק עמום מטריד אותך ומדריך מנוחתך..אולם מה זה קשור אלי? ¯\_(ツ)_/¯
אגב, גופן מודגש גדול - אינו מוסיף משנה תוקף לבליל-מלים. שלשול מלים - עצירוּת רעיונות.
בברכת "ככלב שב על קיאו, כסיל שונה באולתו" (משלי כו יא), ידידך הנאמן...
הורים?משחק אותה תמים? זאת לא פעם ראשונה שאתה מערב הורים, בפעם האחרונה ערכת את תגובתך (תגובה #31 בשרשור הסוכה).
שתישרף בגהנום, זבל כימי שכמותך, מערב הורים ולא בפעם הראשונה, עלוב נפש והלוואי שייפול עליך טיל ושלא תקבל את 72 הבתולות שאתה מייחל להם בעודך בתול ערירי שאף אחת לא פוזלת לעברו, פשוט בא לי להקיא ממך ועליךהורים?
רמזיך סתומים ואיני יורד לסופם.
כמו כן, אינני יכול להיות מוחזק אחראי לאינטרפרטציות שלך...It is all in the eyes of the beholder.
כל שאני זוכר מילדות הוא שילדים בגן, מתנים בעת מריבה "בלי הורים", או "עם הורים".
נראה כי מנטלית אתה עדין בגן, אם כי אפשר שכבר זרקה שֵׂיבָה בשערך, ככל שנותר דבר הימנו.
אשר לרגישותך המפתיעה, שאני משער כי היא אלמנט "תרבות" של פזורה מסוימת (אני מתענין באנתרופולוגיה ובתרבויות פזורות) - אני יכול לומר רק זאת - אנשים בעלי רגשי-נחיתות, המודעים לחוסר ערכם, תמיד "רגישים" יותר מאחרים, אסרטיביים, בעלי הכרת ערך עצמי.
ה- reference שהצגת אינו אומר לי דבר באשר הוא תגובה לאחד שכנוי העט שלו הוא hrpbiiapnrpeltework ואשר מסומן אצלי כ"התעלם".
אה, עיקר שכחתי - I take no prisoners...
רמזיך סתומים כתמיד, יבבן מעורר חמלה.שתישרף בגהנום, זבל כימי שכמותך...יַדָּה ידה ידה...
ה-IQ שלך נמוך יותר מזה מסולייה של נעל בית שדרכה על חרא, תרתי שאתה חושב שלא יודעים שזה היוזר שלך עם הכתיבה האינפנטילית שלך שמנסה להראות שאתה שנון, כאשר, אפילו, בגרות לא צלחת להשיג גם כשנורא רצית בגיל מופלג.רמזיך סתומים כתמיד, יבבן מעורר חמלה.
תסביך רדיפה?
אינני מומחה לבריאות הנפש ויש להיוועץ במומחה לתחום.
גופן מודגש גדול - אינו מוסיף משנה תוקף לקשקוש.
גֵיהִנּׂם הוא "מקום" בעולם הבא, על פי אמונת פגאנים רפי-שכל כמוך, שאליו מגיעות נשמות החוטאים, ובו הן נידונות בייסורים.
מה לי ולזה?! אני אתאיסט. אינך אלא מצחיק באיומיך המגוחכים הללו ומעורר אך חמלה.
"אֵל", "עולם הבא", גן עדן", "גֵיהִנּׂם" הם נחמתם של אהבלים שאינם מסוגלים להתמודד עם המציאוּת.
כתבת גם "הלוואי", שאינו אלא פניה בתחנונים לאֵל, לעזרת שמים, כדי שיבואו חשבון עם מישהו שאינך יכול לו.
הקשור שהואלת לספק אינו אומר לי דבר.
עם זאת, אינני מן העצלנים וטרחתי ובדקתי במה מדובר ומצאתי כי לאותו כותב היתה, מעשה פלא, חתימה (signature) שנונה.
נראה כי פגעתי מבלי משים ובלא מודעוּת בעצב חשוף...אולם בכל זאת היה עליך למשול ברוחך ולא להסגיר את מזגך הרע.
אין זה מראה מלבב לצפות בבגיר כרונולוגית המאבד עשתונות וצורח כילד שטרם למד דחיית סיפוקים.
נראה כי אין סכוי שתעדן את שפתך, אולם יכלת לפחות להרחיב את אוצר מליך. הוא כה מצומצם עד כי מרמז על בעיית התפתחות.
היבלת כואבת, מה?ה-IQ שלך יַדָּה ידה ידה...
היבלת מאוד כואבת?היבלת כואבת, מה?
חשיפתך את אינפנטיליותך - מדהימה.
הקשור שצרפת הפעם אינו אומר לי דבר.
הקשור שצרפת קודם לכן, לפחות הוביל לחתימה (signature) משעשעת.
אגב, המין האנושי מאד מסקרן אותי ובמיוחד מסקרנים אותי תהליכי קבלת החלטות שלהם.
אין מדובר בפטפוט בעלמא, אלא מחקר של ממש ואני מראיין אותך.
"שחררתי" שתי הצהרות, האחת - "משלים בגרויות", השניה "ידעתי את עמך".
איך אתה מחליט מי בדיה ומי אמת?
היבלת כואבת כדבעי, מה?מגיע לך...יַדָּה ידה ידה...
היבלת מאוד כואבת?היבלת כואבת כדבעי, מה?
אז, איך אתה מחליט?
דחילק, מה אכפת לך להשתתף ב- poll...זה לא עולה לך דבר...הֱיֵה cool...
היבלת כואבת כדבעי, מה?מגיע לך...יַדָּה ידה ידה...
היבלת מאוד כואבת? חייך חסרי תכלית, משיב לי, אפילו ב-3 בבוקר, נמצא בפורומיםהיבלת כואבת כדבעי, מה?
אז, איך אתה מחליט?
דחילק, מה אכפת לך להשתתף ב- poll...זה לא עולה לך דבר...הֱיֵה cool.
אפרופו "אחולים" - נראה לי כי ימלאו ימיך ותאסף אל אבותיך (המפוקפקים) לְפָנַי.
צו אפוא לביתך בעוד מועד, אחא.
היבלת כואבת כדבעי, מה?מגיע לך, יַדָּה ידה ידה...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.