אז... סילבסטר ושנה חדשה!

so be it

New member
אז... סילבסטר ושנה חדשה!

המון שאלות... לא חייבים לענות על כולן.... הסילבסטר - האם אתם חוגגים אותו, למרות שאתם (בהנחה שכן) יהודים? מהו הדבר הכי כיף שעשיתם אי פעם בסילבסטר? מהו הסילסטר הכי זכור לרעה שלכם, ומה קרה בו? אם הייתם יכולים לצאת עם כל בנאדם בעולם, והוא ינשק אתכם בחצות, במי הייתם בוחרים? מי הבנאדם, שגם במידה ותיהיה שואה גרעינית, בה כל בני המין האנושי ימות
, וכל הכבשים והחתולים יהיו תפוסים, בחיים, אבל בחיים לא תצאו איתו? אם הייתם יכולים לבחור להיות בסילבסטר הזה בכל מקום בעולם, איפה הייתם? ולמה? בסיכום קצר - השנה האחרונה, טובה או לא, חיובית או שלילית? בתור חנונים מטורפים, גילתם אפשרות לסוע בזמן - לאיזה שנה הייתם בוחרים לחזור/ להגיע? דבר שאתם הכי מקווים לו בשנה שתבוא? רגע שהייתם רוצים לחזור/ לשנות בשנה שחלפה? יש דבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו השנה? מה דבר שהכי לא צפוי שיקרה לכם שנה הבאה? ו....מה אתם עושים בסילבסטר? הבנאדם עם הסיפור הכי חנוני יזכה בתואר מלך החנונים של הסילבסטר...

Saint Jane

New member
כוסראבק, זה לא סילבסטר!

מתי הישראלים האטומים יקלטו את זה?! חזרי אחרי, מותק: "השנה האזרחית החדשה"! יופי. אפילו הנוצרים לא חוגגים סילבסטר.

so be it

New member
טוב טוב

תגיד את זה איך שתרצה, אבל המשמעות עדיין אותה משמעות..

Saint Jane

New member
לא, מתוקה שלי.

אם את חוגגת "סילבסטר" את חוגגת את חגו של מישהו שעינה ורצח יהודים. אם את חוגגת את "השנה האזרחית החדשה" את חוגגת סתם מספר שמתחלף.

chuchi46

New member
איזה בן אדם מציק!

מה אכפת לך איך היא קוראת לזה?! כמו שהיא אמרה- זה לא משנה איך תקרא לזה, המשמעות היא אותה המשמעות... אז למה סתם להציק עם התחכמויות שווא?

Saint Jane

New member
מצדי תקרא לזה משה.

כל עוד אתה מבין מי היה סילבסטר, ומה ההבדל בין סילבסטר לבין השנה האזרחית החדשה.

tomer1976

New member
עם מי אתם מתנשקים במשה?

לא נשמע טוב. אפשר לחזור לסילבסטר?

את האמת

אנשים פשוט מחפשים סיבה לחגוג זה לא משנה למה חוגגים לאף אחד לא באמת אכפת מי היה סילבסטר, או מכך שהשנה החדשה התחילה יש סיבה לחגוג ? תאריך נחמד ועגול ? חוגגים

הנוצרים לא חוגגים סילבסטר,

אבל נחשי מה, אנחנו כן! אני חוגגת את תחילת השנה האזרחית החדשה, אבל מצטערת, להגיד "שנה אזרחית חדשה שמחה!" זה מתסכל, מעצבן, ארוך מידי ולא נעים לאוזן. לעומת זאת, לקרוא לזה סילבסטר, זה נוח ונעים, למה לשנות את זה? זה הרי לא כל כך עקרוני... כל עוד אני לא נוצרית אני אמשיך לקרוא לזה סילבסטר. אם זה פוגע אישית במישהו, נוצרי שמעליב אותה זה שאני קוראת לחג הזה סילבסטר, אני מתנצלת ואשתדל לא לקרוא לו ככה בפניו, אבל אני אמשיך לקרוא ליום שבו מתחילה השנה האזרחית - הסילבסטר.

tomer1976

New member
אז אולי נקרא לזה היטלר?

גם זה לא פוגע אישית באף אחד כמו שסילבסטר לא פוגע אישית באף אחד, הרבה יותר נוח וקצר להגיד "שיהיה לך היטלר שמח".

MajorWinters

New member
זה פשוט לא מתאים..

הה' שם לא מתאימה כל כך... גם הכ' באייכמן לא משהו... אם כבר אז נקרא לזה גבלז! גבלז שמח לכולם!

למעלה