../images/Emo136.gif../images/Emo137.gifשנה אזרחית חדשה שמחה
מהו הדבר הכי כיף שעשיתם אי פעם בסילבסטר?אממ כוס וודקה? מהו הסילסטר הכי זכור לרעה שלכם, ומה קרה בו?אותה כוס וודקה אם הייתם יכולים לצאת עם כל בנאדם בעולם, והוא ינשק אתכם בחצות, במי הייתם בוחרים?כמובן שבחברה שלי ^^ מי הבנאדם, שגם במידה ותיהיה שואה גרעינית, בה כל בני המין האנושי ימות , וכל הכבשים והחתולים יהיו תפוסים, בחיים, אבל בחיים לא תצאו איתו?המורה שלי למתמתיקה אם הייתם יכולים לבחור להיות בסילבסטר הזה בכל מקום בעולם, איפה הייתם? ולמה?הייתי נוסע למקום מושלג כי מסיבה כלשהי זה ממש מתאים בסיכום קצר - השנה האחרונה, טובה או לא, חיובית או שלילית?היא הייתה אחת השנים הכי טובות שהיו לי הכרתי המון חברים הכרתי את פאקינג חברה שלי!!וגם ניהייתי בן אדם יותר טוב בתור חנונים מטורפים, גילתם אפשרות לסוע בזמן - לאיזה שנה הייתם בוחרים לחזור/ להגיע?שנת 3999 כשקופים ישלטו בעולם ואני אשלוט על הקופים!!מוחעחעחעחחעחעחעע דבר שאתם הכי מקווים לו בשנה שתבוא?שתיהייה טובה רגע שהייתם רוצים לחזור/ לשנות בשנה שחלפה?כ"כ הרבה שאני כבר לא יודע איזה מהם... יש דבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו השנה?כן!חברה שלי! מה דבר שהכי לא צפוי שיקרה לכם שנה הבאה?ציון אפס בבגרות ו....מה אתם עושים בסילבסטר?ניראה...