טוב אני אענה למרות שאני עייפה,כבוד!
-הסילבסטר - האם אתם חוגגים אותו, למרות שאתם (בהנחה שכן) יהודים?כן, למה לא? כשיש סיבה לחגיגה, ואל תתחילו להגיד שטויות שסילבסטר רצח יהודים וכל החרטא, סתם עשו לו שם רע, מי שיחקור באמת יגלה שסילבסטר סתם היה איזה אפיפיור מסכן שלא עשה כלום. חוץ מזה, מי שאומר את זה, זה סתם אחד שנדפק בראשון לינואר בלי דייט. -מהו הדבר הכי כיף שעשיתם אי פעם בסילבסטר? אחח...כאחת שאוהבת אש ויחד עם זה יש לה 2 ידיים שמאליות- הדלקת חנוכיה לפני כמה שנים בערב הסילבסטר באיזה פיקניק על הדשא, החנוכיה נפלה מהרוח, הדשא נדלק, ומחנוכה עברנו לל"ג בעומר, היה נורא כיף, ברצינות. -מהו הסילסטר הכי זכור לרעה שלכם, ומה קרה בו? ינואר, גיל 5, יום סגרירי בחוץ, רמי המקובל של הגן מדביק לי את השיער עם פלסטלינה ודבק פלסטי אחרי שדפקתי לו ברז ולא נתתי לו נשיקה
-אם הייתם יכולים לצאת עם כל בנאדם בעולם, והוא ינשק אתכם בחצות, במי הייתם בוחרים? האמת יש אחד כזה, אבל הבעיה היא שהוא גם כל כך שנואה עליי שכדי לציין את השם שלו אני צריכה רעשן, הוא לא שווה! -מי הבנאדם, שגם במידה ותיהיה שואה גרעינית, בה כל בני המין האנושי ימות , וכל הכבשים והחתולים יהיו תפוסים, בחיים, אבל בחיים לא תצאו איתו? אבל אם הרגע ציינת שתהיה שואה גרעינית ולא יהיה זכר לבני אדם וכל בעלי החיים יהיו תפוסים וכל מה שיישאר זה הג'וקים שחסינים נגד קרינה רדיואקטיבית, אז איך בדיוק יישאר האדם שאיתו לא ארצה לצאת אם הוא מת המסכן?
- אם הייתם יכולים לבחור להיות בסילבסטר הזה בכל מקום בעולם, איפה הייתם? ולמה?: במיטה, מתחת לפוך, ישנה לי...... אין לי כוח לצאת עזבו אותי באמאש'כם..
-בסיכום קצר - השנה האחרונה, טובה או לא, חיובית או שלילית? רעה, גועל נפש, השלילית שבשליליות שמשתללת להשתללות
. -בתור חנונים מטורפים, גילתם אפשרות לסוע בזמן - לאיזה שנה הייתם בוחרים לחזור/ להגיע? ראשית כל , אתה, בתור חנון מדופלם, אני מצפה שלא יהיו שגיאות כתיב כמו "לסוע" אומרים לנננננסוע. דבר שני, הייתי נוסעת בזמן לשנת 1903 להרצל השרוט הזה ומשכנעת אותו שתוכנית אוגנדה זה הרעיון הכי טוב שיכול להיות. -דבר שאתם הכי מקווים לו בשנה שתבוא? "לשבת במרפסת ולראות ציפורים נודדות", אשמח למרפסת שמש. חוץ מזה שאשמח לעוד בריאות, עוד אהבה אושר ועושר. -רגע שהייתם רוצים לחזור/ לשנות בשנה שחלפה? יש הרבה כאלו של לשנות
-יש דבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו השנה? ככל הנראה שוקולד, בטח זה לא קשור, אבל אצלי זה קשור, אני לא יכולה לוותר עליו ליומיים, אני לא מסוגלת להתרכז, אנחנו בלתי נפרדים.
-מה דבר שהכי לא צפוי שיקרה לכם שנה הבאה? זה אמור להיות לא צפוי אז איך אני אמורה לדעת אותו ולירשום אותו פה? סתם ניחוש פרועה, הדבר הכי לא צפוי - אני אזכה בלוטו, אתחתן, אכנס להריון ואלד שלישיית תיאלנדים.
-ו....מה אתם עושים בסילבסטר? אני עדיין מתלבטת.
הבנאדם עם הסיפור הכי חנוני יזכה בתואר מלך החנונים של הסילבסטר...: -אין כזה.