אז... סילבסטר ושנה חדשה!

נכון, הם לא.

וחשבתי שרק אני אומרת [לפעמים
] כוסראבאק. פחחחח

../images/Emo140.gif בלה בלה בלה..

הסילבסטר - האם אתם חוגגים אותו, למרות שאתם (בהנחה שכן) יהודים? כן
מהו הדבר הכי כיף שעשיתם אי פעם בסילבסטר? כשהייתי קטנה אז היו כל מני מופעים מיוחדים ב31 בדצמבר.. מהו הסילבסטר הכי זכור לרעה שלכם, ומה קרה בו? שנת 2000-2001 הייתה לנו בבית מסיבה של איזה 30 איש והעיפו אותי מהבית אז הלכתי אל חברה
אם הייתם יכולים לצאת עם כל בנאדם בעולם, והוא ינשק אתכם בחצות, במי הייתם בוחרים? בואו נראה אורלנדו בלום.. כי אסור לי לגנוב לגלי את ארלי מי הבנאדם, שגם במידה ותיהיה שואה גרעינית, בה כל בני המין האנושי ימות , וכל הכבשים והחתולים יהיו תפוסים, בחיים, אבל בחיים לא תצאו איתו? בן >< ילד הכי דפוק שקיים אם הייתם יכולים לבחור להיות בסילבסטר הזה בכל מקום בעולם, איפה הייתם? ולמה? בסיכום קצר - השנה האחרונה, טובה או לא, חיובית או שלילית? די חיובית בתור חנונים מטורפים, גילתם אפשרות לסוע בזמן - לאיזה שנה הייתם בוחרים לחזור/ להגיע? 2035 דבר שאתם הכי מקווים לו בשנה שתבוא? אושר, עושר והצלחה רגע שהייתם רוצים לחזור/ לשנות בשנה שחלפה? אין כזה, כי כל מה שקורה קורה לטובה יש דבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו השנה? חבר שלי מה דבר שהכי לא צפוי שיקרה לכם שנה הבאה?
ו....מה אתם עושים בסילבסטר? אני אשב לי עם המשפחה סביב שולחן החג ונראה טלויזיה (ערוץ רוסי), נשתה שמפניה וכאלו..

ALiCiA SpInNeT

New member
פין!

הסילבסטר - האם אתם חוגגים אותו, למרות שאתם (בהנחה שכן) יהודים? לא מהו הדבר הכי כיף שעשיתם אי פעם בסילבסטר? לא זוכרת, כנראה שלא שווה זכירה. מהו הסילסטר הכי זכור לרעה שלכם, ומה קרה בו? אה, זה משהו עם כיתה ד', או ו'. אם הייתם יכולים לצאת עם כל בנאדם בעולם, והוא ינשק אתכם בחצות, במי הייתם בוחרים? אני יודעת במי
מי הבנאדם, שגם במידה ותיהיה שואה גרעינית, בה כל בני המין האנושי ימות , וכל הכבשים והחתולים יהיו תפוסים, בחיים, אבל בחיים לא תצאו איתו? אבל כל המין האנושי ימות, מה ישר לצאת, תני זמן להתאבל על סבת א. אם הייתם יכולים לבחור להיות בסילבסטר הזה בכל מקום בעולם, איפה הייתם? ולמה? אני טיפוס מינימליסטי, קאריביים. בסיכום קצר - השנה האחרונה, טובה או לא, חיובית או שלילית? נה. בתור חנונים מטורפים, גילתם אפשרות לסוע בזמן - לאיזה שנה הייתם בוחרים לחזור/ להגיע? טוב לי עכשיו, מה. דבר שאתם הכי מקווים לו בשנה שתבוא? לא יודעת, שתפתיע אותי. רגע שהייתם רוצים לחזור/ לשנות בשנה שחלפה?
יש דבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו השנה? יריד האוכל? מה דבר שהכי לא צפוי שיקרה לכם שנה הבאה? אתהלך כל הגיוס עם נעלי צבא? ו....מה אתם עושים בסילבסטר? מה זה סילבסטר?

../images/Emo69.gif

המון שאלות... לא חייבים לענות על כולן....
הסילבסטר - האם אתם חוגגים אותו, למרות שאתם (בהנחה שכן) יהודים?
אני חוגג ניראה לי והצד של אבא שלי נוצרי
מהו הדבר הכי כיף שעשיתם אי פעם בסילבסטר?
יפו ונשיקה, לא היה כל כך וואו
מהו הסילסטר הכי זכור לרעה שלכם, ומה קרה בו?
שתיתי יותר מידי וכמעט הלכתי מכות עם נרקומן
אם הייתם יכולים לצאת עם כל בנאדם בעולם, והוא ינשק אתכם בחצות, במי הייתם בוחרים?
דליה איציק?
מי הבנאדם, שגם במידה ותיהיה שואה גרעינית, בה כל בני המין האנושי ימות , וכל הכבשים והחתולים יהיו תפוסים, בחיים, אבל בחיים לא תצאו איתו?
סבתא
אם הייתם יכולים לבחור להיות בסילבסטר הזה בכל מקום בעולם, איפה הייתם? ולמה?
טיבט אין לי כוח להמון
בסיכום קצר - השנה האחרונה, טובה או לא, חיובית או שלילית?
טובה אך שלילית במקצת
בתור חנונים מטורפים, גילתם אפשרות לסוע בזמן - לאיזה שנה הייתם בוחרים לחזור/ להגיע?
1945
דבר שאתם הכי מקווים לו בשנה שתבוא?
למצוא חברה וספר טוב ולרדת 10 קילו
רגע שהייתם רוצים לחזור/ לשנות בשנה שחלפה?
אין
יש דבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו השנה?
סטוץ עם האקסית המיתולוגית
מה דבר שהכי לא צפוי שיקרה לכם שנה הבאה?
ארמגדון? ו....מה אתם עושים בסילבסטר?
כניראה או מועדון או לישון
הבנאדם עם הסיפור הכי חנוני יזכה בתואר מלך החנונים של הסילבסטר...
אני בספק אם זה מה שיעודד אנשים להשתתף בשאלון, יש פרסים פחות גאים?

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

הסילבסטר - האם אתם חוגגים אותו, למרות שאתם (בהנחה שכן) יהודים? ארמ, אם זה לא נופל על בצפר והכל. מהו הדבר הכי כיף שעשיתם אי פעם בסילבסטר? לישון, סביר להניח. מהו הסילסטר הכי זכור לרעה שלכם, ומה קרה בו? אה, שנה שעברה. מזה משנה, היה לא משהו. אם הייתם יכולים לצאת עם כל בנאדם בעולם, והוא ינשק אתכם בחצות, במי הייתם בוחרים? ברי סחרוף
מי הבנאדם, שגם במידה ותיהיה שואה גרעינית, בה כל בני המין האנושי ימות , וכל הכבשים והחתולים יהיו תפוסים, בחיים, אבל בחיים לא תצאו איתו? לצערי, ברי סחרוף
אם הייתם יכולים לבחור להיות בסילבסטר הזה בכל מקום בעולם, איפה הייתם? כל מקום שהכל בו ירוק אדום ויש בו עצים ומתנות ^-^ ולמה? כי זה יפה וכיף ומקבלים מתנות. בסיכום קצר - השנה האחרונה, טובה או לא, חיובית או שלילית? טובה, ולא. הכל מתאזן, לא? בתור חנונים מטורפים, גילתם אפשרות לסוע בזמן - לאיזה שנה הייתם בוחרים לחזור/ להגיע? הממממ,.. לאיודעת, איןלי עצבים לחשוב. דבר שאתם הכי מקווים לו בשנה שתבוא? שתהיה פוריה רוצים לחזור/ לשנות בשנה שחלפה? כלום, הכל מגיב בשרשרת. יש דבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו השנה? כן. מה דבר שהכי לא צפוי שיקרה לכם שנה הבאה? לא מצחיק. ו....מה אתם עושים בסילבסטר? לאיודעת, נראה.

*מתמודדת על התואר*

סילבסטר - האם אתם חוגגים אותו, למרות שאתם (בהנחה שכן) יהודים?
אני מתייחסת לקיומו במועד, כי נפוץ לחגוג אותו בסביבתי, אבל הוא לא אומר לי כלום מעבר לזה. מהו הדבר הכי כיף שעשיתם אי פעם בסילבסטר? |פטריות| לדמיין איך כל העולם ימות ב-2000 מהו הסילסטר הכי זכור לרעה שלכם, ומה קרה בו?
שנה שעברה, פשוט כי הוא היחידי שאני זוכרת. באחרים כנראה ישנתי. אם הייתם יכולים לצאת עם כל בנאדם בעולם, והוא ינשק אתכם בחצות, במי הייתם בוחרים?
לא הייתי בוחרת כלל לצאת עם בנאדם שמנסה לנשק אותי בחצות כחלק ממנהג מגונה ודוחה של החברה. (כמה שיותר תשאלו אותי את זה ככה אני אסחף יותר עם התשובה). מי הבנאדם, שגם במידה ותיהיה שואה גרעינית, בה כל בני המין האנושי ימות , וכל הכבשים והחתולים יהיו תפוסים, בחיים, אבל בחיים לא תצאו איתו?
אני חושבת שבמצב כזה אשקול דברים אחרת. בעיקר עקב העובדה שאחרי שואה גרעינית לא יהיה ממש ~לאן "לצאת". אם הייתם יכולים לבחור להיות בסילבסטר הזה בכל מקום בעולם, איפה הייתם? ולמה?
במקום עם הזיקוקים הכי מעניינים בסיכום קצר - השנה האחרונה, טובה או לא, חיובית או שלילית?
אחלה שנה בתור חנונים מטורפים, גילתם אפשרות ל*נ*סוע בזמן - לאיזה שנה הייתם בוחרים לחזור/ להגיע?
ממ. למתישהו ממש ממש ממש ממש מזמן. דבר שאתם הכי מקווים לו בשנה שתבוא?
שיקבלו אותי לאן שאני רוצה בצבא רגע שהייתם רוצים לחזור/ לשנות בשנה שחלפה?
אוי, כן, כ"כ. רגע כ"כ קריטי. אבל לא אומרים דברים כאלה כי הכל לטובה... ...איכשהו. אולי. יש דבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו השנה?
אייקון! ^^ אבל נראה כבר בקשר לזה... :| מה דבר שהכי לא צפוי שיקרה לכם שנה הבאה?
אבל זה לא צפוי. :| ו....מה אתם עושים בסילבסטר?
יומהולדת כנראה

|נושא|

הסילבסטר - האם אתם חוגגים אותו, למרות שאתם (בהנחה שכן) יהודים? לא יודעת עדיין. מהו הדבר הכי כיף שעשיתם אי פעם בסילבסטר? חגגתי סילבסטר רק פעם אחת. זה היה מרתון להרוג את ביל וצרחות בשתיים-עשרה בלילה. מהו הסילסטר הכי זכור לרעה שלכם, ומה קרה בו? אם הייתם יכולים לצאת עם כל בנאדם בעולם, והוא ינשק אתכם בחצות, במי הייתם בוחרים? מי הבנאדם, שגם במידה ותיהיה שואה גרעינית, בה כל בני המין האנושי ימות , וכל הכבשים והחתולים יהיו תפוסים, בחיים, אבל בחיים לא תצאו איתו? אה. חצי מהאנשים שאני מכירה, בערך. אם הייתם יכולים לבחור להיות בסילבסטר הזה בכל מקום בעולם, איפה הייתם? ולמה? בנפאל, תמיד רציתי להגיע לשם. בסיכום קצר - השנה האחרונה, טובה או לא, חיובית או שלילית? שלילית למדי. בתור חנונים מטורפים, גילתם אפשרות לסוע בזמן - לאיזה שנה הייתם בוחרים לחזור/ להגיע? איפשהו בשנות התשעים, כשהרוק הישראלי היה בשיא. דבר שאתם הכי מקווים לו בשנה שתבוא? למצוא חיים [?] רגע שהייתם רוצים לחזור/ לשנות בשנה שחלפה? יש דבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו השנה? מה דבר שהכי לא צפוי שיקרה לכם שנה הבאה? ו....מה אתם עושים בסילבסטר? לא סגור.

Ana1 9

New member
טוב אני אענה למרות שאני עייפה,כבוד!

-הסילבסטר - האם אתם חוגגים אותו, למרות שאתם (בהנחה שכן) יהודים?כן, למה לא? כשיש סיבה לחגיגה, ואל תתחילו להגיד שטויות שסילבסטר רצח יהודים וכל החרטא, סתם עשו לו שם רע, מי שיחקור באמת יגלה שסילבסטר סתם היה איזה אפיפיור מסכן שלא עשה כלום. חוץ מזה, מי שאומר את זה, זה סתם אחד שנדפק בראשון לינואר בלי דייט. -מהו הדבר הכי כיף שעשיתם אי פעם בסילבסטר? אחח...כאחת שאוהבת אש ויחד עם זה יש לה 2 ידיים שמאליות- הדלקת חנוכיה לפני כמה שנים בערב הסילבסטר באיזה פיקניק על הדשא, החנוכיה נפלה מהרוח, הדשא נדלק, ומחנוכה עברנו לל"ג בעומר, היה נורא כיף, ברצינות. -מהו הסילסטר הכי זכור לרעה שלכם, ומה קרה בו? ינואר, גיל 5, יום סגרירי בחוץ, רמי המקובל של הגן מדביק לי את השיער עם פלסטלינה ודבק פלסטי אחרי שדפקתי לו ברז ולא נתתי לו נשיקה
-אם הייתם יכולים לצאת עם כל בנאדם בעולם, והוא ינשק אתכם בחצות, במי הייתם בוחרים? האמת יש אחד כזה, אבל הבעיה היא שהוא גם כל כך שנואה עליי שכדי לציין את השם שלו אני צריכה רעשן, הוא לא שווה! -מי הבנאדם, שגם במידה ותיהיה שואה גרעינית, בה כל בני המין האנושי ימות , וכל הכבשים והחתולים יהיו תפוסים, בחיים, אבל בחיים לא תצאו איתו? אבל אם הרגע ציינת שתהיה שואה גרעינית ולא יהיה זכר לבני אדם וכל בעלי החיים יהיו תפוסים וכל מה שיישאר זה הג'וקים שחסינים נגד קרינה רדיואקטיבית, אז איך בדיוק יישאר האדם שאיתו לא ארצה לצאת אם הוא מת המסכן?
- אם הייתם יכולים לבחור להיות בסילבסטר הזה בכל מקום בעולם, איפה הייתם? ולמה?: במיטה, מתחת לפוך, ישנה לי...... אין לי כוח לצאת עזבו אותי באמאש'כם..
-בסיכום קצר - השנה האחרונה, טובה או לא, חיובית או שלילית? רעה, גועל נפש, השלילית שבשליליות שמשתללת להשתללות
. -בתור חנונים מטורפים, גילתם אפשרות לסוע בזמן - לאיזה שנה הייתם בוחרים לחזור/ להגיע? ראשית כל , אתה, בתור חנון מדופלם, אני מצפה שלא יהיו שגיאות כתיב כמו "לסוע" אומרים לנננננסוע. דבר שני, הייתי נוסעת בזמן לשנת 1903 להרצל השרוט הזה ומשכנעת אותו שתוכנית אוגנדה זה הרעיון הכי טוב שיכול להיות. -דבר שאתם הכי מקווים לו בשנה שתבוא? "לשבת במרפסת ולראות ציפורים נודדות", אשמח למרפסת שמש. חוץ מזה שאשמח לעוד בריאות, עוד אהבה אושר ועושר. -רגע שהייתם רוצים לחזור/ לשנות בשנה שחלפה? יש הרבה כאלו של לשנות
-יש דבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו השנה? ככל הנראה שוקולד, בטח זה לא קשור, אבל אצלי זה קשור, אני לא יכולה לוותר עליו ליומיים, אני לא מסוגלת להתרכז, אנחנו בלתי נפרדים.
-מה דבר שהכי לא צפוי שיקרה לכם שנה הבאה? זה אמור להיות לא צפוי אז איך אני אמורה לדעת אותו ולירשום אותו פה? סתם ניחוש פרועה, הדבר הכי לא צפוי - אני אזכה בלוטו, אתחתן, אכנס להריון ואלד שלישיית תיאלנדים.
-ו....מה אתם עושים בסילבסטר? אני עדיין מתלבטת.
הבנאדם עם הסיפור הכי חנוני יזכה בתואר מלך החנונים של הסילבסטר...: -אין כזה.

noname202

New member
עונה../images/Emo12.gif

הסילבסטר - האם אתם חוגגים אותו, למרות שאתם (בהנחה שכן) יהודים?לא מהו הדבר הכי כיף שעשיתם אי פעם בסילבסטר?אממ...ראיתי סרט בבית? אני לא יוצאת בסילבסטר ד"כ... מהו הסילסטר הכי זכור לרעה שלכם, ומה קרה בו?- אם הייתם יכולים לצאת עם כל בנאדם בעולם, והוא ינשק אתכם בחצות, במי הייתם בוחרים?אממ...לא עניינכם
מי הבנאדם, שגם במידה ותיהיה שואה גרעינית, בה כל בני המין האנושי ימות , וכל הכבשים והחתולים יהיו תפוסים, בחיים, אבל בחיים לא תצאו איתו?מרקי קקי
אם הייתם יכולים לבחור להיות בסילבסטר הזה בכל מקום בעולם, איפה הייתם? ולמה?בבית שלי, כי פה הכי כיף
בסיכום קצר - השנה האחרונה, טובה או לא, חיובית או שלילית?השנה הכי טובה שהיתה לי בתור חנונים מטורפים, גילתם אפשרות לסוע בזמן - לאיזה שנה הייתם בוחרים לחזור/ להגיע?1894. סתם כי בא לי. דבר שאתם הכי מקווים לו בשנה שתבוא?להצליח...
רגע שהייתם רוצים לחזור/ לשנות בשנה שחלפה?המבחן שלי במתמטיקה?
יש דבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו השנה?אממ..לוידעת
מה דבר שהכי לא צפוי שיקרה לכם שנה הבאה?מה אתם רוצים ממני
ו....מה אתם עושים בסילבסטר?כלום כרגע
למרות שמסתמן לו מצעד לפידים חח אבל זה מוקדם..
[על זה לא מגיע לי לזכות בתואר מלכת החנונים?
]

advasoly

New member
דבר ראשון חייבת לומר משהו...

תפסיקו לקרוא לזה סילבסטר, אתם רוצים, בכיף דברו על השנה האזרחית החדשה. סילבסטר היה פאקינג נאצי! רר.. רדו מזה. ועכשיו לשאלון... הסילבסטר - האם אתם חוגגים אותו, למרות שאתם (בהנחה שכן) יהודים? לא חוגגת סילבסטר, אני אנטי של אירועים כאלו המוניים רק בשביל שיהיה מה לחגוג. אני נפגשת עם אנשים כמו כל יום אחר. מהו הדבר הכי כיף שעשיתם אי פעם בסילבסטר? ישבתי בבית קפה עם כמה חברים. מהו הסילסטר הכי זכור לרעה שלכם, ומה קרה בו?לא זכור לי אחד כזה... אם הייתם יכולים לצאת עם כל בנאדם בעולם, והוא ינשק אתכם בחצות, במי הייתם בוחרים?חבר שלי מי הבנאדם, שגם במידה ותיהיה שואה גרעינית, בה כל בני המין האנושי ימות , וכל הכבשים והחתולים יהיו תפוסים, בחיים, אבל בחיים לא תצאו איתו?היטלר. וסילבסטר (לא החתול... בעצם גם החתול...) אם הייתם יכולים לבחור להיות בסילבסטר הזה בכל מקום בעולם, איפה הייתם? ולמה?ארה"ב המקום שהכי מעניין אותי בשנים האחרונות. בסיכום קצר - השנה האחרונה, טובה או לא, חיובית או שלילית? לא יודעת, מקווה שהיא תזכר כחיובית. בתור חנונים מטורפים, גילתם אפשרות לסוע בזמן - לאיזה שנה הייתם בוחרים לחזור/ להגיע? ממ.. ת'אמת? לשואה- כי אוליי אצליח לנסות להציל עוד כמה יהודים, לתקופה בה אינשטיין חי וניוטון- כדי להכיר ולראות מקרוב את החיים החכמים והמלאים השכלה, לתקופות של פילוסופיים שונים מאותה סיבה. דבר שאתם הכי מקווים לו בשנה שתבוא? שאני אהיה סגורה יותר על העתיד שלי רגע שהייתם רוצים לחזור/ לשנות בשנה שחלפה? איך שנגמרו יחסים עם מישהו שנסע רחוק. יש דבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו השנה? ממ.. הלימודים הגבוהים. מה דבר שהכי לא צפוי שיקרה לכם שנה הבאה? אזכה במליון דולר. ו....מה אתם עושים בסילבסטר? כלום, עוד לא יודעת. בטח אשב עם חברות ואח"כ אפגש עם חבר שלי.

so be it

New member
אבל נאצים זה כיף

היטלר כזה סקסי.... אסור לקחת אותי ברצינות

MajorWinters

New member
הוא לא היה נאצי

כי הנאצים התחילו בשנות ה30. מזה נובע שהוא גם לא היה - פאקינג נאצי. אם כבר הוא היה אנטישמי. וגם זה אגב, לא נכון...

MajorWinters

New member
מי לוכד אריות ים?

הסילבסטר - האם אתם חוגגים אותו, למרות שאתם (בהנחה שכן) יהודים? אני לא חוגג את הסילבסטר. אבל אין לי שום דבר נגד. לכן, אם יש זיקוקים, ואם יש שמחה ברחובות, למה לא להצטרף? מהו הדבר הכי כיף שעשיתם אי פעם בסילבסטר? דווקא בסילבסטר אף פעם לא עשיתי משהו יוצא דופן, היו לי ימים מעניינים בהרבה.. מהו הסילסטר הכי זכור לרעה שלכם, ומה קרה בו?אני לא ממש זוכר כשחושבים על זה... לא היו ממש רעים, אבל גם לא היו ממש טובים. אם הייתם יכולים לצאת עם כל בנאדם בעולם, והוא ינשק אתכם בחצות, במי הייתם בוחרים? לא יודע... מי הבנאדם, שגם במידה ותיהיה שואה גרעינית, בה כל בני המין האנושי ימות , וכל הכבשים והחתולים יהיו תפוסים, בחיים, אבל בחיים לא תצאו איתו?
אם הייתם יכולים לבחור להיות בסילבסטר הזה בכל מקום בעולם, איפה הייתם? ולמה?הולנד
כי אני פשוט רוצה להיות שם בסיכום קצר - השנה האחרונה, טובה או לא, חיובית או שלילית? טובה, כן... למה לא? בתור חנונים מטורפים, גילתם אפשרות לסוע בזמן - לאיזה שנה הייתם בוחרים לחזור/ להגיע? יש הרבה... 1942, 1944 בגלל המלחמה. 1967-1970 כדי להיות בשלושת הפסטיבלים השווים ביותר. ובכלל... כל שנות ה70. דבר שאתם הכי מקווים לו בשנה שתבוא? קיטש... (נו מה זה כבר יכול להיות) רגע שהייתם רוצים לחזור/ לשנות בשנה שחלפה?לא יש דבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו השנה?כנראה (אני לא יצירתי היום) מה דבר שהכי לא צפוי שיקרה לכם שנה הבאה?
ו....מה אתם עושים בסילבסטר?לא יודע עוד... אני אזרום

Science Fiction

New member
מממ. ../images/Emo119.gif

הסילבסטר - האם אתם חוגגים אותו, למרות שאתם (בהנחה שכן) יהודים? אני לא חוגגת את הסיליבסטר. אני חוגגת את תחילת השנה האזרחית החדשה. מהו הדבר הכי כיף שעשיתם אי פעם בסילבסטר? ממ, עשיתי משהו בסיליבסטר רק פעם אחת. מהו הסילסטר הכי זכור לרעה שלכם, ומה קרה בו? ... מי הבנאדם, שגם במידה ותיהיה שואה גרעינית, בה כל בני המין האנושי ימות , וכל הכבשים והחתולים יהיו תפוסים, בחיים, אבל בחיים לא תצאו איתו? אור ברטור ויהודה סעדו P: אם הייתם יכולים לבחור להיות בסילבסטר הזה בכל מקום בעולם, איפה הייתם? ולמה? לונדון, כי בריטים. בסיכום קצר - השנה האחרונה, טובה או לא, חיובית או שלילית? תלוי איזה חלק ממנה. בתור חנונים מטורפים, גילתם אפשרות לסוע בזמן - לאיזה שנה הייתם בוחרים לחזור/ להגיע? הסיקסטיז, כמובן. יש דבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו השנה? מפגשים. מה דבר שהכי לא צפוי שיקרה לכם שנה הבאה? שניצלוני טופו יפלו מהשמיים. ו....מה אתם עושים בסילבסטר? עוד לא ברור.

למעלה