purplegiraff
New member
אז שאלה לי...
בעצם שתיים... פשוט חבל שאפרסם ב2 הודעות שונות. תענו על מה שבא לכם. הראשונה- מנסיונכם, כמה זמן לוקח עד שמתרגלים שהכל בכמויות קטנות יותר? זתומרת- לקנות פחות בסופר, להכין פחות אוכל, פחות חברים..
כי הכנתי אתמול מרק של קוסקוס בכמות בלתי סבירה בעליל (זתומרת- בערך ל10 אנשים, שכשהייתי עוד ב2, הייתי מכינה ל15) ורק אחרי זה קלטתי- WTF מי הולך לאכול את כל זה....אפילו מקום במקרר בקושי יש לי... השניה- (AND NOW TO SOMETHING COMPLETELY DIFFERENT) מה דעתכם על..... "יחסים פתוחים"? ואני לא שואלת כי יש לי כאלה, או כי אני בהכרח רוצה כאלה ובכלל, לא הבעתי פה שום עמדה לגבי זה, אפילו לא הגדרתי מה אני חושבת שזה אומר. פשוט מעניין אותי לשמוע מה יש לאוסף כ"כ אקלקטי של אנשים להגיד בעניין, ולפי איך שאתם תופסים את זה בכלל. זה מעניין אותי כי פעם כמעט הייתי על סף, אני לא אספר עכשיו מה ולמה ומה זה עשה ומה זה גרם/ לא גרם לי לחשוב על הנושא, אולי בהמשך... אז תענו איך שבא לכם ועל מה שבא...
בעצם שתיים... פשוט חבל שאפרסם ב2 הודעות שונות. תענו על מה שבא לכם. הראשונה- מנסיונכם, כמה זמן לוקח עד שמתרגלים שהכל בכמויות קטנות יותר? זתומרת- לקנות פחות בסופר, להכין פחות אוכל, פחות חברים..