אז שאלה לי...

ד נ י ת3

New member
תיאוריה זו תיאוריה

בתיאוריה יש פה גם "מזרח תיכון חדש". ובתיאוריה אני יכולה לירות בגרוש שלי ולצאת מזה בגדול, ובתיאוריה אני הופכת לבלונדינית. במציאות - הערבים שונאים אותנו, והסכסוך לא יפתר, לא בדור הזה ולא בדור הבא אני לא יכולה לירות בגרוש שלי (כי לא בא לי על הכלא) ומצאתי 2 שיערות לבנות (מה שאומר שאני עומדת למות). אני חיה במציאות. אני יודעת שלכל מעשה שאעשה יהיו השלכות. אני אדם בוגר. ולא ילד. ומערכת היחסים שלי עם האיש שלי יקרה לי מאוד. כמו שאמרתי לו - לקח לי כלכך הרבה זמן למצוא אותו, ועברתי כלכך הרבה, שאין מצב שאני אתן לו ללכת, או שאפגע בו. פשוט - כדאיות.

magenta73

New member
תשובות

1. אני רוב חיי הייתי סינגלית ועדיין, כשאני מבשלת זה תמיד לגדוד. 2. אם זה היה מקובל חברתית, כולם היו עושים את זה... לא? זה הרי פתרון פשוט וקל לכל-כך הרבה צרות.... בכל כך הרבה מובנים, מאפילו הרעיון הכללי של להיכנס לקשר, ועד לקשר עצמו... אבל זה לא מקובל חברתית ואני לא יודעת מה בא קודם ההתניה החברתית והלימוד אותנו של בני האדם כמונוגמים בלבד, יחד עם רגשות של קנאה/רכושנות/חוסר אמון וכו' שבאים עם החבילה, או שזה באמת טבעי לנו - המונוגמיה כלומר, שחוסר איזון בה יביא לחוסר איזון כללי.

לגבי 2 ,לטעמי זה הרסני

יחסים פתוחים פותחים פתח לכל מיני דברים לא נעימים, לפי מה שאני רואה גם זה ממש לא מצליח לזוגות אם מדובר על פעם ב.... לנסות "חויות" חדשות אז וואלה אולי זה יהיה מקובל אולי אבל כשזה הופך לשגרה לחפש במקומות אחרים אז הקשר כבר לא משהו ואפשר להתנתק

aviavram

New member
לעניין הקוס קוס פתיר

לחלוטין עוד כמה צלחות על השולחן מחר היין כבר במקרר ויהיה גם מי שישטוף כלים מה עוד את רוצה

למעלה