ספויילר לשיר השבוע של השבוע הבא? ממתי עושים את זה? <וכשמדובר בכזה שיר, עדיף להשאיר את זה בהפתעה>
T tkuihehr New member 6/12/06 #295 ספויילר לשיר השבוע של השבוע הבא? ממתי עושים את זה? <וכשמדובר בכזה שיר, עדיף להשאיר את זה בהפתעה>
T tkuihehr New member 6/12/06 #308 טוב, לעזאזל הדר, למה עשית את זה? עכשיו זה תקוע אצלי בראש לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא_תסתכלי לי בעיניים_אאאאאאאאאאאאאאאאא
טוב, לעזאזל הדר, למה עשית את זה? עכשיו זה תקוע אצלי בראש לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא_תסתכלי לי בעיניים_אאאאאאאאאאאאאאאאא
T tkuihehr New member 6/12/06 #382 חוסר התייחסות שמתאים להם נותנים לנו את הקרדיט שנתלהב, אבל כשאנחנו מבקשים, לאאאאאאא, אנחנו לא מספיק טובים כדי לקבל בגידה בסינגלס [את השיר בגידה בסינגלס, שלא יבינו לי הפוך ויבטלו אותו או משהו]
חוסר התייחסות שמתאים להם נותנים לנו את הקרדיט שנתלהב, אבל כשאנחנו מבקשים, לאאאאאאא, אנחנו לא מספיק טובים כדי לקבל בגידה בסינגלס [את השיר בגידה בסינגלס, שלא יבינו לי הפוך ויבטלו אותו או משהו]
L limors2 Active member 6/12/06 #450 ולא הבינו אותי טוב../images/Emo6.gif בזמן של צפע התקשרתי ואמרתי שאם יהיה בגידה בסינגלס נמצא את הפירוש של הצפע הזה. והוא לא הבין על איזה בגידה אני מדברת אז אמרתי שהשיר
ולא הבינו אותי טוב../images/Emo6.gif בזמן של צפע התקשרתי ואמרתי שאם יהיה בגידה בסינגלס נמצא את הפירוש של הצפע הזה. והוא לא הבין על איזה בגידה אני מדברת אז אמרתי שהשיר
T tkuihehr New member 6/12/06 #324 הוא ענאאאאאאאאק אבל הנה הסופרמוד שלך... <השירים היום לא משהו בכללללל>