הו,, אמריקה!!! השירים השתפרו בכמה דקות האחרונות, הו הו הו אול מיי לייף איז פאניק אין אמריקה
T tkuihehr New member 6/12/06 #358 הו,, אמריקה!!! השירים השתפרו בכמה דקות האחרונות, הו הו הו אול מיי לייף איז פאניק אין אמריקה
R redgirl2 New member 6/12/06 #340 התמי הזאת נשמעת כמו עלמה זק!! פעם ראשונה ששמעתי את השיר הייתי בטוחה שזאת עלמה! חחחחח
M maymayush New member 6/12/06 #343 איזה קול סכריני... ואח"כ יורדים על רפאל. ליד זה הוא מרור. אבל האמת? שיר חביב. קול יותר מדי מתוק, מילים מעצבנות וטיפשיות... והשיר עצמו נתקע לי במוח, ואני לא מסוגלת שלא לחבב אותו. לא ברור.
איזה קול סכריני... ואח"כ יורדים על רפאל. ליד זה הוא מרור. אבל האמת? שיר חביב. קול יותר מדי מתוק, מילים מעצבנות וטיפשיות... והשיר עצמו נתקע לי במוח, ואני לא מסוגלת שלא לחבב אותו. לא ברור.
T tkuihehr New member 6/12/06 #346 347 הודעות!!! ויש עוד חצי שעה, הנה ליאורה, קיבלת גם שרשור אובר 400
R RJlake New member 6/12/06 #351 יואו חפרתם היום../images/Emo12.gif תמי מעצבנת משהו איילה זה שיר טוב טוב והצפע הזה מטריד והדר? מושלמת ועכשיו אמריקה
יואו חפרתם היום../images/Emo12.gif תמי מעצבנת משהו איילה זה שיר טוב טוב והצפע הזה מטריד והדר? מושלמת ועכשיו אמריקה
T tkuihehr New member 6/12/06 #360 הו, ככה צריך דברו קצר, הודעה אחת להגיב על כל השעה האחרונה, ככה צריך להיות...
L limors2 Active member 6/12/06 #361 נועם!!../images/Emo99.gif נחש צפע אהה! השיר הזה הוא רמז למלחמת המפרץ!!
I Inbar789 New member 6/12/06 #353 סופסופ שיר טוב!../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif אמריקה, אמריקה
L limors2 Active member 6/12/06 #354 פתאום השחור לא מפריע לי../images/Emo99.gif אני צופה באמריקה היא כולה בפאניקה הבה נאבק אותה יש בה בעיות
פתאום השחור לא מפריע לי../images/Emo99.gif אני צופה באמריקה היא כולה בפאניקה הבה נאבק אותה יש בה בעיות
M maymayush New member 6/12/06 #355 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני ממש ממש אוהבת את השיר הזה. עוד אחד מאלו שעושים לי את הערב. רייזורלייט!!! (או איך שלא כותבים את זה בעברית )
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני ממש ממש אוהבת את השיר הזה. עוד אחד מאלו שעושים לי את הערב. רייזורלייט!!! (או איך שלא כותבים את זה בעברית )
J johnnyshambik123 New member 6/12/06 #363 אני פורש למייפל../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif מי שמכיר את המשחק מייפל סטורי.. חחחח אני הולך לשחק... כמובן שאני אמשיך לשמוע... אבל לא אהיה כאן.. חחחח לילה טוב לכולם.. (צהריים טובים לי )
אני פורש למייפל../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif מי שמכיר את המשחק מייפל סטורי.. חחחח אני הולך לשחק... כמובן שאני אמשיך לשמוע... אבל לא אהיה כאן.. חחחח לילה טוב לכולם.. (צהריים טובים לי )
T tkuihehr New member 6/12/06 #373 הייתי בטוח שהיא תגיד משהו על 47 גם אנחנו מתלהבים משעות מסויימות, אז גם לה מותר לא?