ברוכה השווה!!!
T tkuihehr New member 6/12/06 #42 כן, קולות החיילים עם אסף צרנילס [איך אני אוהב את הפתיח הזה, הוא מתלבש יותר, לא יודע למה]
L limors2 Active member 6/12/06 #43 אבל בקולות החיילים.לפעמים הם בוחרים שירים מוזרים ואני לא אהיה פה, אני שומרת אנרגיות למסור
T tkuihehr New member 6/12/06 #51 כן, תפתחו המסור במקום... ימי חמישי אני יוצא ,כי שישי אין ביצפר, מחר חוגגים לחבר יומולדת, אחזור הביתה בבוקר ואכתוב הודעה שיכורה בכל שרשור
כן, תפתחו המסור במקום... ימי חמישי אני יוצא ,כי שישי אין ביצפר, מחר חוגגים לחבר יומולדת, אחזור הביתה בבוקר ואכתוב הודעה שיכורה בכל שרשור
L limors2 Active member 6/12/06 #60 יאי../images/Emo6.gif רק אל תגזים עם ההודעות, לא אהיה פה משישי בבוקר עד ראשון
T tkuihehr New member 6/12/06 #74 למה לא תהיי פה יומיים? בכל הסופשבוע רגוע? [טוב, אני יודע שאת דתייה, ושזה שבת, אבל תמיד את פה בשישי בצהריים ושבת בלילה, מה קרה השבוע?]
למה לא תהיי פה יומיים? בכל הסופשבוע רגוע? [טוב, אני יודע שאת דתייה, ושזה שבת, אבל תמיד את פה בשישי בצהריים ושבת בלילה, מה קרה השבוע?]
L limors2 Active member 6/12/06 #85 שבת בכפ"ס בשביל ההופעת עוגיות! ואחזור רק ביום ראשון! עוגיות עוגיות עוגיות
T tkuihehr New member 6/12/06 #92 נכון נכון נכון אמרת לנו, אז תהני בעוגיות, וחזרי עם עוד תמונות של עשן...
R redgirl2 New member 6/12/06 #63 אלון אתה לא עומד בהבטחות חחח אתמול אמרת שהיום תפתח שרשור "אני חדש" ותסביר את הכינוי שלך.. מה עם זה?!
T tkuihehr New member 6/12/06 #68 ליאורה אשרה לי לחכות יומיים בגלל שכתבתי הודעה מושקעת אחרת, וחבל שיהיו לי 2...
L limors2 Active member 6/12/06 #5 טוב די, שרשור סינגלס נורמלי! איזה כיף שהדר חזרה בדיוק בזמן למצעד של השחורים!!