אז שאני אפתח?

Inbar789

New member
שאאאאאאאאלום../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

איזו פתיחה טובה

tkuihehr

New member
פתיחה מעוללהלה

חחחחח, "קחו חופש מהעבודה, אסף יחליף אתכם, הוא עושה הכל ומחליף את כולם, הוא גם נגר, גם..."
D

Inbar789

New member
משינההההה!!!../images/Emo103.gif

השיר הזה מדבק ברמות מטורפות!

maymayush

New member
איזו פתיחה מעולה!!

מיי כימיקל רומנס ומשינה על ההתחלה! שני השירים הכי אהובים עליי בזמן האחרון!

maymayush

New member
וכמובן...

הדר חזרה!!!!!!!!
(עזבו, אני במצס רוח מתלהב... מוזיקה פשוט עושה לי טוב.)

ShukyD

New member
נגמר הטעם לאנשים בעולם

מה יהיה מה יהיה משינה ישבו וכתבו חרוזים הכי פשוטים שעלו להם לראש עשו מזה שיר אבל כולם חייבים להעריץ אותם כי הם משינה ! הידד! השיר הזה לא מעביר כלום!! שומדבר!!! חוץ מ"אנחנו משינה, משעמם לנו תחת, אז גם אם נכתוב שיר על אמא שלכם ועל זה שהיא זונה, אתם תאהבו אותנו, כי אתם חסרי אופי, הנה גבסו!!!" ואז כולם מסתובבים בהיסטריה "איפה איפה?" סעמק וגם המכוער הזה שונא אמריקה בטח מה זה מבסוט עכשיו שהדולר יורד אמן שיתקע לו איזה משהו אמריקאי ככה עמוק עמוק בתחת נראה עד כמה הוא לא יאהב את זה

limors2

Active member
אתה לא מת על השיר הזה?../images/Emo3.gif

ואין יל רגש מיוחד למשינה. אני אוהבת תשיר כי הוא קליט וכיף ושווה!

ShukyD

New member
את מוש למשל אני אוהב

הוא לא מתלונן על אף אחד.. הוא רק מפרגן לא שונא אמריקאים ולא בריטים ולא כלום!

maymayush

New member
למיטב זכרוני

בשרשור לחדשים שבו היו כתובים כללי הפורום היה כתוב משהו על זה ש"לכל אחד טעם מוזיקלי אחר. קבלו את זה". משינה תמיד היו מעולים, הם עדיין מעולים ואני בטוחה שהם גם ימשיכו להיות מעולים. וזה שיר מגניב לגמריי. והקללות שלך?
.

ShukyD

New member
למיטב זכרוני

השרשור לחדשים היה סתם עוד דרך בשביל אלון להעביר את הזמן ולהעלות את הרייטינג הקללות שלי לא נועדו לך כך שבאותה מידה את יכולה להתעלם מהן ואם הוא שונא את אמריקה, למה שלי לא תהיה אפשרות לשנוא את הבנזונה? תודה.

maymayush

New member
אם כבר אז

זה לא למיטב זכרונך, אלא למיטב ידיעתך. מותר לך לשנוא את מי שאתה רוצה, אבל למה לקלל?

למעלה