אז BT1 וגלי השתלטו על הפורום ...

ju100

New member
ביטי וגלי...../images/Emo41.gif

השתלטו על הפורום!! באו לקרב על פורום מצוידים בהרבה שנינות..חן..ורצון טוב! המילחמה הייתה קצרה..והאויב אנשי הפרום ההונגרי מסרו נשקם חיש קל ונכנעו!!

ברק 188

New member
מאחל לכל פורום אבא ../images/Emo150.gifובת../images/Emo68.gif

כאלו והכל פ ת ו ח בחן והומור ההונגרי שיש רק לנו, ולכולם המשך יום נפלא, אני עצמי עכשיו
נוסע כעת בשילחות האימא
למחוז הולדתי "כרכור" ליד הכור לבקר את אחיה, אולי אקטוף דרדריות
בדרך, המשך יום נפלא
.

דרדרית

New member
יפה, מגיע לכור בכרכור, ובמכולת של

כדורי בכיכר של כרכור היית????

ברק 188

New member
חזרתי,אכן עברתי בכיכר המכולת...

היתה סגורה ובית מפם איך שהוא נראה היום. את הפלפל של דבורה לא ראיתי, הקולנוע בלי הגג כנ"ל, בתי הסוכנות שבכניסה לכפר פינס כבר מזמן אינם, והרחוב שלי שהיה נוה עובד, הפך לרחוב השחר,( כנראה בהתאם למצב )אבל השקט שלווה ואיכות דיור נשארו כשהיו.

דרדרית

New member
למי יש תלונות? כיף לראותכם../images/Emo24.gif

נפלא לשמוע את האבא והבת הנפלאים. השנינות, הבדיחות ובעיקר את הקשר הטוב ביניהם אי אפשר לפספס.
אותכם. גם ביחד וגם לחוד

גלי®

New member
כנראה לאותו מישהו שטרח במיוחד

לפתוח ניק חדש רק בשביל להכניס את ההודעה היחידה הזו... :))))))))

עב

New member
ברוך הבא ברון

אתה יכול לכתוב בפורום באופן חופשי ולהשתלב. יש מי שכותב יותר ויש מי שכותב פחות, יש מקרים נדירים של מחיקת הודעות. אתה יכול לפתוח שרשור או להמשיך אותו - הכל פתוח כאן.

ju100

New member
איזה מין ברון זה??? ../images/Emo41.gif

שפותח שרשור קנטרני כזה..ופוס נעלם?? מה בדיוק אמורה להביע המשורר?..כן אני מציצה בפורומים אחרים דומים מקבילים..ושם מילחמת העולמות..אפילו שזה מאחורי מסך ואנונימי מורגשת היטב אוירה לא נעימה..למי בדיוק אמורה להפריע"השתלטות" כביכול של מי מאיתנו?..ואולי זה אחד מאותם קנטרנים שיושבים שם וזו דרכו להבעה עצמית

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif BT וגלי אל תשימו לב

לזה שהוא חושב שהוא ברון. תמשיכו באהבה שלכם גם בפורום וגם בבית. ושימותו הקנאים!

גלי®

New member
מיליון נשיקות, יקירותי... בתור בתו

של המלך ביטי הראשון, אינני שמה את ליבי ליצורים פשוטים כ"ברונים" למיניהם... :))))))))))))) עליכן, לעומת זאת, אני מתה...

טומי*

New member
מה גלי לא מבינה שברון טרול מצוי....

שכנראה הקינא אוכלת אותו מבפנים

orlu

New member
הצחקתם אותי,אני הייתי בטוחה

שהברון הינו חבר של הבית'ים שהוזמן מפורום אחר שהיצטרף לפורום המשפחתי שלנו.... אז ברון יקר הישאר איתנו אבל דע לך כי חבר פורום מכובד חובה עליו להיות בעל מתכון אחד לפחות והרבה הרבה חוש הומור.

למעלה