חוסר ידיעת הונגרית.. לא פגם אלא יתרון... זה תמיד מצחיק מחדש לשמוע הונגרית
ב ב ר ו ן New member 6/6/04 #39 חוסר ידיעת הונגרית.. לא פגם אלא יתרון... זה תמיד מצחיק מחדש לשמוע הונגרית
ט טומי* New member 6/6/04 #40 לא מסכים איתך..שאל את הבת שלי כמה היא שמחה שמבינה ומדברת הונגרית בכל אופן...בסופו של יום ברוך הבא! קח קצת מהסוכריות שקיבלתי ליום ההולדת
לא מסכים איתך..שאל את הבת שלי כמה היא שמחה שמבינה ומדברת הונגרית בכל אופן...בסופו של יום ברוך הבא! קח קצת מהסוכריות שקיבלתי ליום ההולדת
ב ב ר ו ן New member 7/6/04 #47 טומי , קצת באיחור.... יום הולדת שמח.. מיטב הברכות והאיחולים עד מאה כ-20
ב ברק 188 New member 6/6/04 #45 ברוך הבא ברון , לפחות לו היית ... (הברון) רוטשילד הינו שותים חופשי חופשי.
ג גלי® New member 7/6/04 #46 חכה-חכה..אנחנו עוד נפגשים לפעמים.. ))) אחי הצעיר והשעיר, חסר לך שאני תופסת אותך... נעל נעלי ריצה - אני נותנת לך פור של 20 קילומטר... ))))))))))))
חכה-חכה..אנחנו עוד נפגשים לפעמים.. ))) אחי הצעיר והשעיר, חסר לך שאני תופסת אותך... נעל נעלי ריצה - אני נותנת לך פור של 20 קילומטר... ))))))))))))
ב ב ר ו ן New member 7/6/04 #48 ../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif
ב ברק 188 New member 7/6/04 #49 לברון האדום,כשאתה בורח על תשכח... לנתק את המיכלים, כך לפחות מבצעים בקרבות אויר.