אז BT1 וגלי השתלטו על הפורום ...

טומי*

New member
טרולים כ..ברון באים בתקוה להציק....

לבאי הפורום..בדרך כלל באים נותנים את ה"מכה" שלהם והולכים.

orlu

New member
אם כך המכה לא מספיק חזקה לא

כואב ובריאות לברון (שאני עדיין מאמינה כי ברורן) ושלא יקבל מכות חזקות מאלו

ju100

New member
מצאתי...יש לי ../images/Emo41.gif

תמונה של הברון...טרול מצוי ולא רצוי

B T1

New member
חברים יקרים, תודה על הסולידריות

ה"ברווזון"-- מצחיק, גלי עוזרת לכם, ויועצת חינם למרות שמתפרנסת מפתרון בעיות מחשב, תמורת תשלום. אם זה נקרה השתלטות... אם ב"ברון" היה מעט עוזר, במקום לקטר, מצבנו היה טוב יותר.

ב ר ו ן

New member
במה צריך עזרה?

אולי אני בכל זאת יכול לעזור ברווזון? יצירתי

vera2

New member
לברון עד עכשיו שתקתי אבל, היום

הגדשתה את הסאה.תמצא לך פורום אחר לקנטר אם זה מה שגורם לך נחת.אנחנו לא צריכים את העזרא שלך.כפי שאתה רואה אנחנו מסתדרים טוב מאוד כמשפחה מלוכדת ואנחנו גם יודעים לפתור חילוקי דיעות אם יש בדרכים מתורבתות.

ב ר ו ן

New member
אז מה עושים פה?

חוץ ממתכונים , וגעגועים? תנו הכוונה נראה אם אפשר לספק את הסחורה

ברק 188

New member
ראשית

שב, ספר קצת על עצמך והשיכות שלך לנושא הוסף קצת פלפל וספר לנו עליך ומה הביא אותך אלינו, מזוג לעצמך כוס טוקאי שנה גישה כתוב כל שתרצה, ובצורה כזו שגם אני נתרצה- ונרצה אותך עימנו.

ברק 188

New member
ברווזים ברווזים באו הביתה ,לא רוצים

בואו לאכול...לא רוצים, בואו לישון... לא רוצים, הזאב יאכל אותכם. לא מפחדים... לא מפחדים.. עד כאן השיר ואכשיו המהקהלה: גם לא רצינים...וגם לא רצויים. תן- לנו משהו חיובי, שכולם יחיכו, יחקו...כן יחקו . פעם היה "הברון האדום" טייס עטור תהילה עד שהגיע "המקס הכחול" הופל הברוןוהפך להילה עבר . לקוח מהסטוריה מלחמת העולם הראשונה.(עד כמה שזכור לי)

vera2

New member
ברק אני תמיד מתפעלת מהגישה ../images/Emo140.gif

היפה שוחרת השלום לכל אדם אפילו אם הציג גישה שלילית שמקפיצה את הפיוזים אתה מוצא להעביר לו את המסר בדרכי נועם וכבוד איזה כף להכיר אדם כמוך.המשך יום נעים.וaבוע טוב Vera

ברק 188

New member
../images/Emo178.gif וכל זאת ....

Nagyon sajnaion היתה לי צמרמורת, הרגשה של רוח קרה בגבי. (אשרי המבין/נה)

orlu

New member
ברון יקר אתה בעיקר יכול לעזור

בכך שתניח לנו ולא תתגרה משום שהונגרים נחמדים נחמדים בהתחלה, אבל כשמישהו מהמשפחה נעלב ולא חשוב למה ומדוע בצדק או שלא אנחנו נושכים ולא כדאי שאנחנו ניצטרך לעזור לך במציאת וטרינר...... חוץ מזה ברונים לא שואלים במה הם יכולים לעזור הם מנוסים בעזרה ויודעים כיצד להישתלב אז בבקשה.....

ב ר ו ן

New member
BT1 וגלי

אולי תעזרו לי להציג את עצמי... זה יעזור אם אני אקרא לכם המלך אבא BT הראשון והעלמה אחות גלי ?

B T1

New member
ברון יקר, בחיי שזה נראה כקשירת

קשר. אז, ברוך הבא בני היקר.

B T1

New member
../images/Emo140.gifברון חמודי--אשר אמרתי נכון...

כל מה שאתה צריך לעשות זה להזדהות ולברך וכבר אינך זקוק לפרוטקציה (כי יש לך קשרים)

עב

New member
דרמה משפחתית סוחטת דמעות!

הכינו את הממחטות המשפחה מתאחדת בשידור חי לעיני הצופים הנלהבים!!!

vera2

New member
לברון ברוך הבא../images/Emo140.gif

אני חושבת שמגיע לנו התנצלות ומלבד זה תצטרך להוכיח את כישרונותיך בפורום. אין הנחות.

B T1

New member
../images/Emo3.gifל-vera האיש מוכשר כמו אביו,

אבל מה? יש בו פגם יסודי, לא יודע הונגרית. (חוץ מכמה מילים, כמו kiskes) שמת לב, עדיף לומר בעברית שדומה לאביו, מאשר לומר בהונגרית: Az apjara ut הבנת? בתרגום חופשי: מכה את אביו.

למעלה