בריטים מוזרים
R RJlake New member 17/9/06 #41 לא משו השיר../images/Emo4.gif במיוחד לאור העובדה שלשיר קוראים מהר מדי אבל הוא כמעט מרדים אותי עם קצב השירה שלו
לא משו השיר../images/Emo4.gif במיוחד לאור העובדה שלשיר קוראים מהר מדי אבל הוא כמעט מרדים אותי עם קצב השירה שלו
מ מאוהב בהדר מרקס New member 17/9/06 #56 אני רוצה לגלות לכם סוד!!!!!!!!!!! אני חושבת שBONCH זה אסף צרנילס והוא אומר שהוא בת ושקוראים לו נעמה כדי שלא יטרידו אותו בגלל איך בן אדם יכול להיות אובססיבי זאת דעתי!!!!!
אני רוצה לגלות לכם סוד!!!!!!!!!!! אני חושבת שBONCH זה אסף צרנילס והוא אומר שהוא בת ושקוראים לו נעמה כדי שלא יטרידו אותו בגלל איך בן אדם יכול להיות אובססיבי זאת דעתי!!!!!
ע עורוס New member 17/9/06 #64 אחי, ../images/Emo97.gif תיאוריות קונספירציה זה לא התחום שלך. תפרוש לסטאנד אפ.
C chen010189 New member 17/9/06 #39 "אתמול אכלתי אש, שתיתי דם" הוא שר את הצורה הזאת בצורה מצחיקה אהבתי את העטיפה של האלבום.
S ShukyD New member 17/9/06 #42 חן אני מבקש סליחה בבקשה תסלחי לי סתם אני באמת מצטער אם נפגעת ממה שאמרתי לך אתמול זה לא אמור היה להעליב בכלל זה היה בצחוק וזהו לא הייתה כוונה לפגוע בך
חן אני מבקש סליחה בבקשה תסלחי לי סתם אני באמת מצטער אם נפגעת ממה שאמרתי לך אתמול זה לא אמור היה להעליב בכלל זה היה בצחוק וזהו לא הייתה כוונה לפגוע בך
מ מאוהב בהדר מרקס New member 17/9/06 #50 כל הכבוד לשוקידי חן אני הייתי סולח לו נשמה מסכן תראי איזה חמוד איך הוא אוהב אותך חמוד שוקידי בחור טוב
כל הכבוד לשוקידי חן אני הייתי סולח לו נשמה מסכן תראי איזה חמוד איך הוא אוהב אותך חמוד שוקידי בחור טוב
ע עורוס New member 17/9/06 #45 ../images/Emo222.gif18: סוא"ד- יום בודד ../images/Emo97.gif אינעלרבאק הוא עתיקקקקקק!!!!
T tkuihehr New member 17/9/06 #55 ../images/Emo12.gif מה זאת הירידה הגדולה הזאת? למה אנשים שונאים אותו?!?! טוב, נו. יש עוד תקווה עם יונתן שפירא...
../images/Emo12.gif מה זאת הירידה הגדולה הזאת? למה אנשים שונאים אותו?!?! טוב, נו. יש עוד תקווה עם יונתן שפירא...