מה? תגיד, אתה קורא את מה שאתה מגיב לו בכלל?
מ מאוהב בהדר מרקס New member 17/9/06 #86 תפסיקי לדבר על אסף כבר את כל הזמן אסף החתיך אסף הכוסון תשתוק כבר
T tkuihehr New member 17/9/06 #96 השיר הזה היה אהוב והיה חרוש, ועכשיו זמנו לצאת, הוא במצעד כבר מלא מלא מלא זמן
S ShukyD New member 17/9/06 #87 מקום 14 ../images/Emo104.gif אביב גפן - זה רק הלב שכואב לך <או שזו הבטן? כאבי מחזור?>
T tkuihehr New member 17/9/06 #98 השיר מצויין, אבל גם הוא כאן מלא זמן לא ככה? מלא ירידות השבוע, מפנים מקום ללהיטים חדשים?! [החדש של אביב אולי? אולי הגיע הזמן שייכנס כבר?]
השיר מצויין, אבל גם הוא כאן מלא זמן לא ככה? מלא ירידות השבוע, מפנים מקום ללהיטים חדשים?! [החדש של אביב אולי? אולי הגיע הזמן שייכנס כבר?]
מ מאוהב בהדר מרקס New member 17/9/06 #93 ל - RJlake לאסף צרנילס יש חברה אני יודע כי אני מכיר אותה מצטער אני רוצה שתפסיקו להיות הערצה עיוורת תפסיקי כבר
ל - RJlake לאסף צרנילס יש חברה אני יודע כי אני מכיר אותה מצטער אני רוצה שתפסיקו להיות הערצה עיוורת תפסיקי כבר
C chen010189 New member 17/9/06 #99 אבל אתה שם לב שאתה חופר עליו כבר מהצהריים ואומר לאנשים להפסיק לדבר עליו, אבל אתה ממשיך לחפור גם עליו וגם על הדר ולא נותן מנוחה.
אבל אתה שם לב שאתה חופר עליו כבר מהצהריים ואומר לאנשים להפסיק לדבר עליו, אבל אתה ממשיך לחפור גם עליו וגם על הדר ולא נותן מנוחה.