אחד הדברים היותר יפים שיצא לי לראות

The Cat Woman

New member
אחד הדברים היותר יפים שיצא לי לראות

Planet Hell יש לה מיקרופון צהוב

The Cat Woman

New member
ובעקבות כך- שאלה....

סיטואציה בדויה, אל תתלהבו: נייטוויש באים לארץ להופעה אחת ויחידה, עם הסולנית החדשה שלהם- מופע פריצה! הם הכינו מופע אדיר כהרגלם, ממש מופע של once in a life time. כמה אתם מוכנים לשלם כדי לראות אותם? יש גבול שאתם לא מוכנים לעבור אותו? למשל- אם אתם גרים באילת וההופעה היא בקרית שמונה? או למשל- מדובר באולם עם כיסאות מסודרים והכל, כמו באוסקר כזה... וקיבלתם את המושב הכי נאכס- בסוף האולם בפינה הכי פינתית?

Itay Simons

New member
ננית 300-400 שקל P:

ומושב הכי נאחס....אמממ....אחרי המעיכות שהיו באפיקה כלום לא יפריע לי
וההופעה הזאת מדהימה! אימיול עבד אצלי כמה ימים ברצף כדי שאני אשיג אותה :) חח כל פעם היא מחליפה בגדים ומתאימה להם את הצבע של המיקרופון

Super Alonit

New member
למי אכפת? אני הולכת!

גם אם זה אומר שאח"כ אני ישנה ברחוב. הזדמנות של פעם בחיים:) למרות שהעובדה שזו לא טאריה די הורס לי...
ואם כבר, גם לי יש שאלה...
עכשיו כשתהיה להם את הסולנית החדשה, היא תשיר גם את השירים הישנים של הלהקה לא? לא נראה לכם שזה ממש יהרוס ופשוט ישמע כמו קאבר של נייטוויש או משהו כזה?

LadySilkworm

New member
אמממ זה לא יישמע כמו קאבר

המוזיקה תהיה אותה מוזיקה, למרות שלדעתי בהתחלה זה יהיה מוזר שמישהי שהיא לא טאריה תשיר שירים כמו קינסלייר וסליפינג סאן. אבל צריך לחכות ולראות.

האמת שחשבתי על זה,

הם יהיו חייבים לבצע גם דברים של פעם, וכן, נקווה שזה לא יישמע כל כך גרוע. ): טאריה היא בכל זאת הפנים של השירים...

לא חושבת שזה יהרוס.

אני בטוחה שנייטוויש לא בחרו סתם סולנית,אלא מישהי שמתאימה להם ולשירים שלהם.נכון,זה יהיה שונה,אבל לא חושבת שבצורה משמעותית ממש.נחיה ונראה..:)

ש נ י1

New member
../images/Emo45.gif

אני סומכת עליהם שימצאו סולנית טובה ולא סתם אחת. במיוחד אחרי שהם עבדו הרבה שנים עם סולנית כמו טאריה והם בטח רגילים לסטנדרטים מסויימים.

אני דיי גר במרכז

אז מבחינת מקום לא צריך להיות מסובך מדי להגיע לכל מני מקומות. מבחינת מחיר, יהיה גבול....שמעתי שלאפיקה לקחו 250, שזה הרבה יותר מדי מוגזם בשביל להקה כמו אפיקה (בלי לזלזל, כמובן)...אז אני לא רוצה לחשוב בכלל כמה יקחו על נייטוויש. ושגם לא יתקעו אותם בחרא מקום...כי לשים להקה כמו נייטוויש בבארבי למשל, נשמע לי כמו ביזיון
(כמו שעשו לאפיקה). שיארגנו איצטדיון...או מינימום את מועדון התאטרון...

FeLL67

New member
איך הייתי בהלם

קיבצתי 250 שקל בשביל זה ובסוף אמאשלי דפקה אותי.

LadySilkworm

New member
כמו שאמרו.. 300-400 ש"ח

וזה בגלל שאנחנו לא משפחה כ"כ עשירה..אני מדמיינת לעצמי שאם הם יבואו כרטיס יהיה די יקר, אז אני פשוט אתחנן בפני אמאבא שייקנו לי. P: אם הם יבואו להופיע לפי דעתי ההופעה תהיה באיזור ת"א, שזה לא הכי קרוב אבל לא הכי רחוק. אז לא הייתה לי בעיה כ"כ גדולה מבחינת זה. מבחינת המקום..וול אני לא חושבת שזה יהיה עם כסאות, אם אני אתקע במקום נאחס אני בוודאי אתבאס, אבל לפחות אני אהיה בהופעה P:

Blade Of Fire

New member
300-400?! מה קרה?

נהיינו טחונים? בעיקרון לא משנה איזה אולם או איזו עיר (כאילו שזה לא יהיה בגוש דן.....) אבל המקסימום שאני מוכן לשלם זה 150-200 ש"ח ולא יותר (אני חייל! רדו ממני!
).

כשזה יגיע נתמודד עם הכסף,

ואם לא - יש דרכים להשיג כסף
[ולא, הכוונה הפעם היא לא לזנות
] בכל מקרה אני חייבת לבוא כדי לראות את חברי הלהקה.

אמממ..

כמו שאמרו פה,בסביבות ה300-400 שקל...מה,נייטוויש לא מופיעים כל יום בישראל.
עם טאריה,בלי טאריה-אלו עדיין נייטוויש.זה ממש לא משנה לי. אני גרה בצפון,אז ככה שהכי הרבה שאני מוכנה להגיע זה עד המרכז או קצת אחרי. לא כיף הופעה באולם עם כסאות מסודרים,זה סתם מעפן.>< על אולם הייתי מתפשרת,אבל על מושב מעפן-בחיים לא!

למעלה