אחד הדברים היותר יפים שיצא לי לראות

Itay Simons

New member
הא גם את עירקית? ../images/Emo6.gif

בבבבבדאלקקקקקקק!!!!!

blacknwhite

New member
אבא שלי נורא התלהב מנייטוויש...

הוא אומר לי יום אחד, אחרי שנתתי לו לשמוע את century child- "אין בדיסק הזה שירים רעים! בכלל! זה מדהים! הוא גאון, אה... מי שלא כותב את זה!" במילים שלו, כמעט
אמא שלי נורא התלהבה מהקאבר לפאנטום, אבל חוץ מזה היא לא בעניין. למורת שהיא מנסה משום מה להעמיד פנים שכן... בקיצור, אבא שלי עשוי לממן לי את ההופעה, והאמת שגם אא שלי- אם אני אבקש מספיק יפה. אני ילדה טובה והכל, אז אין להם שום סיבה למה לא לממן לי
וכן, הייתי מוכנה לשלם הרבה, ואני גרה במרכז- אז הייתי מגיעה איכשהו. אולם? מעאפן, אבל אם זה מה יש- זה מה יש. כסא גרוע- הייתי מוכנה לשלם פחות, אבל עדיין הייתי הולכת.

אמא שלי כמעט ובאה להופעה של אפיקה.

אמא שלי מדברת עם חברים שלי על דיסקים חדשים של רפסודי, ובליינד, וכאלה.. אמא שלי הכי שולטת בעולם:)

גם אימא שלי רצתה לבוא^^

היא מחבבת כמעט כל מטאל מלודי שהשמעתי לה, וממש אהבה את אפוקליפטיקה ואת וויד'ין :] היא בעצם זאתי שהכירה לי את גרגוריאן
ואת פינק פלויד, קווין וביטלס בילדות כמובן :] אבא שלי מעצבן, כל דבר עושה לו כאב ראש, בזמן האחרון אפילו על פינק פלויד הוא אומר לי להנמיך ואותם הוא טוען שהוא אוהב:S

LadySilkworm

New member
רק לי אין שום דבר מיוחד לספר על

ההורים שלי.. מה זה P: טוב, האמת שלאמא שלי לא משנה מה אני שומעת כל עוד אני אוהבת את זה. פעם אחת היא התעקשה להיכנס מהעבודה שלה לאתר של נייטוויש להדפיס לי תמונות.. אז הדרכתי אותה והיא אמרה שטאריה יפה[דווקא בתמונות מכוערות שלה P:].

FeLL67

New member
אמא שלי טוענת שטאריה מכוערת

לא מבינה כלום זאתי -_-

lacrimosa girl

New member
אמא שלי סובלת את נייטוויש,

בימי שישי כשאנחנו מכינים את שבת [דוסים
] אני שמה אלבום שלהם והיא ממש אוהבת את אושנברון וסנטורי צ'יילד ^^ אבא שלי אדיוט
[והכיתה שלי לא סובלת את נייטוויש =/ אני כל הזמן מנסה לשים בכוח במערכת ואנשים טוענים שזה מפחיד אותם
]

Liquid Dreams

New member
גם אמא שלי ככה../images/Emo122.gif

כל מה שאני שומעת גם היא שומעת, זה די מטריד האמתXD

A Hilit

New member
יש לי בערך...

700 שקל בחסכונות, אני אהיה מוכנה לשלם את כולם.. ועוד קצת כסף מההורים למזון
גם אם אשב במושב הכי נאחס ובקשר להסעות..אני כבר אסתדר [יש יל אבא טוב
]

FeLL67

New member
אני אקבץ נדבות

[ אין סיכוי שאמא תממן לי] אלוהים אני אעשה כל דבר. מצידי שיהיה בסוף העולם למרות שאני גרה במרכז ולא נראלי שהמיקום יהווה בעיה.

lacrimosa girl

New member
^^

יש לי 1000 דולר מהבתמצווה מסבאסבתא, כעקרון לטיסה לארה"ב שלא התקיימה כי הייתי חולה. והשנה אני טסה עם שותפות 2000 ככה שהשתתפות העצמית היא אפסית, אז ה1000 דולר האלו מחכים למשיכה. אז אם אוו/נייטוויש/ להקה מעניינת אחרת יגיעו לארץ, אני אלך. רציתי ללכת לאפיקה אבל זה היה סופשבוע שהייתי במחלקה =/

כמעט כל מחיר..

והייתי טסה גם עד לחו"ל אם הייתי יכולה :] אבל הופעות באולם זה גרוע :/ הייתי עושה הכול בשביל לקבל מקום מקדימה, אבל זה כבר יותר מידי היפוטטי כי תמיד עושים הופעות מטאל במועדון/מקום פתוח ולא הכי יושבים לראות.

Super Alonit

New member
הם יודעים לתת הופעה:)

וגם ראיתי גם שהיא התאימה מקרופון אדום לשמלה אדומה ולבן לשמלה לבנה.

למעלה