אחד הדברים היותר יפים שיצא לי לראות

The Cat Woman

New member
../images/Emo54.gifעל דפש מוד שילמתי הרבה....

אז על נייטוויש אני מוכנה לשלם כפול! הופעות מחו"ל זה באמת משהו של פעם בחיים, בייחוד של להקות ייחודיות כאלה שהקהל שלהן נורא מצומצם לאוכלוסיה מיוחדת... אז אין סיכוי שאני אוותר על זה! וכסף- אין בעיה... עובדים, קורעים ת'תחת שבוע בעבודות מזדמנות/ עבודות שחורות ויש מספיק כסף! מקסימום, יש את אמא. יש לי אמא מגניבה, גיליתי את זה לפני שבועיים בערך
שמתי באוטו דיסק מעורבב שצרבתי- של נייטוויש כמובן- וכשיצאתי מהאוטו השארתי אותו שם, למחרת אמא שלי נסעה לעבודה וכשהיא חזרה היא אומרת לי "תגידי איזה דיסק יש באוטו? שירים ממש יפים!" אז היא בטח תבין למה אני רוצה ללכת להופעה
אמא שלי שומעת מטאל!!! אתם קולטים את המוזרות?!?!?!

Super Alonit

New member
איזה כיף לך../images/Emo9.gif

הלוואי עליי... אמא שלי כל הזמן טוענת שמה שאני שומעת זה בכלל לא מוזיקה אלא "רעש"
אבל אבא שלי מת על נייטוויש ככה שיש לי מימון עתידי לכל הופעה שלהם שתהיה בארץ (אם תהיה).

The Cat Woman

New member
שלא תביני לא נכון, גם אמא שלי כזאת.

בגלל זה אני בשוק טוטאלי... ואז היא שמעה within temptation ואמרה שזו מוזיקה יפה... "נותן תחושה של ימי הביניים" (או במילים אחרות- גותי! היא עלתה על הקונספט לבד!
) ואמא שלי שומעת רשת ג' כל יום שישי... שירי א"י אלוהים ישמור...

Super Alonit

New member
לכי תביני אותם

והם עוד אומרים שמה שאנחנו שומעים לא מוזיקה... אבל אם הילדים שלי יאמרו שמה שאני שומעת זו מוזיקה של זקנים זה מזה יעשה לי רע על הלב. ;;

FeLL67

New member
חחחחחחחחח

לפחות אמא שלכם לא רוסיה ששומעת מזרחית ><

A Hilit

New member
יואו ההורים שלי בדיוק כאלה!

אמא שונאת, אבא אוהב. אבא אוהב כמעט כל סוג מוזיקה שאי פעם הכרחתי אותו לשמוע
למרות ש"מימון עתידי לכל הופעה שלהם שתהיה בארץ" לא הייתי אומרת..

Super Alonit

New member
למה? תציעי לו להצטרף ואני בטוחה

ש פ ת א ו ם הכסף לא יהווה בעיה. XD

A Hilit

New member
חחחח XD

נעע נראלי הוא סתם עושה כאילו הוא נהנה כדי להיות נחמד

Itay Simons

New member
חחחח אצלי בבית כולם שונאים את

המוזיקה שלי.. אבל מה שכן, בטיול השנתי לאילת חיברתי את הmp3 שלי לרדיו של האוטובוס ושמתי נייטוויש, והמחנכת שלי (היא בת 50-60) ממש התלהבה מזה! היא שאלה איזה דיסק שלהם כדאי לקנות XDDD

Super Alonit

New member
XD

אם אני הייתי עושה את זה לא הייתי שורדת את הלינץ' של הכיתה, בלי להזכיר מורות ושות'.
אגב, איך חיברת את האמפי לרדיו?
פעם ראיתי חברה שלי עושה את זה... צריך בשביל זה איזשהו כבל מיוחד או משהו או שגם אני יכולה לעשות את זה? :]

Itay Simons

New member
צריך מן חיבור כזה....

אני גם תוהה איך להשיג אותו >< ונמנמ הכיתה התעצבנה עליי והמחנכת אמרה להם שהיא לא רוצה לשמוע את המוזיקה שלהם ושהיא אוהבת את שלי
...אז כולם נרדמו.

The Cat Woman

New member
אנחנו שמנו בטיול המחלקתי נייטוויש

כי יש לי ענף של פריקים
סתם סתם.... האמת שזה רק אני ועוד איזה שניים שהיו איתי באוטובוס, אבל יש לנו הרבה בבסיס ששומעים מטאל ורוק על סוגיו. בקיצור.... שמנו רמקול גדול עם נייטוויש מהMP3 שלי וכמה אנשי מסיבות התחננו שנפסיק ונשים משהו אחר אבל אנחנו לא הסכמנו להתפשר! זה התחיל במטאליקה ועבר לנייטוויש
הם רצו למות נראה לי... אבל זה היה באווירה טובה.

Itay Simons

New member
חח אצלי זה היה ככה-

אנשים: "מה זה?! מי שם את זה?! אההההההה, זה מחלב!!!! תסגור את זה נו!!!!!" מחנכת: "תשתקו! אני אוהבת את זה!!!!!!!" *אנשים נרדמים עם המוזיקה שלהם באוזניות*

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני רק בחיים לא אתרגל לזה שאתה מחלב. כשאני שומעת את השם הזה אני חושבת על מיכל הכיבשה שלי

למעלה