אחח, אני במשבר דתי...

pini-pee

New member
אחח, אני במשבר דתי...

קראתי היום את monstrous regiments... לכאורה הכל טוב ויפה, אלא שקראתי אותו במחשב אחרי שהורדתי אותו בקאזה... עכשיו אני מרגיש כאילו חיללתי את הקודש, נשמתי לא תנוח עד שאני לא אקנה את הספר :(

dino_din

New member
אהם, אני הורדתי שני ספרים ב MP3

את The Fifth Elephant ואת Moving Pictures... עדיין לא יצא לי לפתוח אותם... בכל מקרה, זה לא נורא. תגיד שלוש פעמיים "מריה הקדושה", תאכל קצת שום, קח אקמול ותתקשר אלי בבוקר...

pini-pee

New member
את מריה הקדושה אני מבין

גם את השום ואת האקמול. למה אני צריך להתקשר אליך?

The Mad Hatter

New member
זה קורה גם לטובים ביותר..P:

(שמעתי שפראצ'ט הוא אחד הסופרים היותר נגנבים בבריטניה, אז אתה בחברה טובה.)

ויימס

New member
טוב מאוד, כי באמת חיללת את הקודש.

עכשיו או שתלך לקנות או שתמחק. כמובן, אתה יכול לעשות מה שאני תמיד עושה: להגיד לעצמך שאתה מתכוון לקנות את הספר בהזדמנות ובינתיים להשאיר אותו על המחשב. ככה אני החזקתי שנתיים- שלוש את Master of Puppets לפני שקניתי אותו.

Rincewind

New member
פנחס.

פנחס, פנחס, פנחס. פנחס. פיני-פי-פנחס. למה הפורום מלא היום באנשים שגורמים לי לזעזוע עמוק ובלתי פוסק? למה אני צריך להיתקל באנשים שמחשיבים את עצמם מעריצי פראצ'ט, אבל לא קראו את Small Gods, עולבים במעשי קסמים, והכי גרוע- קוראים ספר שהורד מקאזה?! אין מילים בפי אפילו כדי לתאר חטא שכזה! בגדת בעצם הקיום של כל עולם הספר!!! איך אתה משווה את המגע הקר והמנוכר של מסך המחשב למרקם החמים והרך של ספר, שאפשר לקרוא אותו בסלון, במרפסת, בשירותים, בצבא? איך ניתן ליהנות באמת מפראצ'ט בלי להציץ מדי פעם בכריכה, להעיף מבט בתקציר, להתגאות במדף הפראצ'ט שתפח בעוד ספר נוסף? איך אפשר?!!?!? הייתי אומר גם לך להסתלק כלעומת שבאת, אבל אתה כותב הרבה הודעות, אז בתור פז"מניק הפורום, אני שופט אותך משפט פז"מ פורומי להצטלם עם רס"ר הבסיס שלך כאשר אתם חובקים ערימת ספרי פראצ'ט! וגם תכין לי קפה! בעצם, קפה לא, אני לא שותה קפה. לך תקנה לי פחית קולה במכונה! אבל תיזהר, כי היא בולעת מטבעות של 10. בעצם, שניה, עדיף שאני אתן לך סכום מדויק. רגע, מה זה, 10 אגורות?... לא, שניה, זה 5 אגורות... יש לך במקרה חצי שקל להשאיל לי? תודה גבר. ותיזהר לא לנער את הפחית בדרך. ותזכור, לא דיאט! סבבה?

Athaclena

New member
כשאין את הספרים הפיזיים...

צריך להסתפק במה שיש. sad but true טרי פראצט עוד לא קראתי במחשב (ברגע שפנחס שולח לי השלמות זה ישתנה), אבל ספרים אחרים - כן. לדתיים זה בכלל באסה כי אי אפשר לקרוא בשבת! מילא שאי אפשר באוטובוס, ואין תקצירים - יש יום שלם, 25 שעות שאי אפשר לקרוא את הספרים האלה!

Rincewind

New member
כשאין את הספרים הפיזיים,

אין את הספרים, נקודה. ספר גנוב על המחשב הוא לא ספר ולא תחליף.

ויימס

New member
אין את הספרים הפיזיים?

מה קרה, הפסיקו לייבא אותם ארצה? מדינת ישראל לא מכילה יותר אף עותק של Monstrous Regiment? חובבי פראצ'ט מסכנים וקטנים שכמותינו צריכים להוריד את הספרים מהאינטרנט כדי לגלות מה עלה בגורל גיבורי הדיסק? אכן, קורע לב. ורחל, זה לא כאילו שמישהו מכריח אותך לא לקרוא בשבת.

The Mad Hatter

New member
ראית כמה זה עולה??

לפחות על נייט ווץ' אני יודעת שגרסת הכריכה הרכה הגיעה רק אחרי יותר משנה מאז צאת הספר. וכשMR כזה ענקי עם כריכה קשה והכל זה רק מייקר את הספר. כדאי לקנות אותו כשמגיעה לחנויות הגרסה הרכה. וזה אמנם לא ייחשב שיש לכם את הספר, אבל אין הרבה הבדל בין זה לבין השאלה מהספריה, לא? (ברמה הטכנית, כמובן)

Rincewind

New member
יש הבדל!

ספר זו חוויה! זה המגע של הדפים, הריח של הנייר, התקציר על הכריכה האחורית, הציור! במחשב זה סתם... חרא!

Gdil

New member
אני חושב שאם תבדוק טוב

תראה שגם היא עלבה בוא קצת...

למעלה