פנחס.
פנחס, פנחס, פנחס. פנחס. פיני-פי-פנחס. למה הפורום מלא היום באנשים שגורמים לי לזעזוע עמוק ובלתי פוסק? למה אני צריך להיתקל באנשים שמחשיבים את עצמם מעריצי פראצ'ט, אבל לא קראו את Small Gods, עולבים במעשי קסמים, והכי גרוע- קוראים ספר שהורד מקאזה?! אין מילים בפי אפילו כדי לתאר חטא שכזה! בגדת בעצם הקיום של כל עולם הספר!!! איך אתה משווה את המגע הקר והמנוכר של מסך המחשב למרקם החמים והרך של ספר, שאפשר לקרוא אותו בסלון, במרפסת, בשירותים, בצבא? איך ניתן ליהנות באמת מפראצ'ט בלי להציץ מדי פעם בכריכה, להעיף מבט בתקציר, להתגאות במדף הפראצ'ט שתפח בעוד ספר נוסף? איך אפשר?!!?!? הייתי אומר גם לך להסתלק כלעומת שבאת, אבל אתה כותב הרבה הודעות, אז בתור פז"מניק הפורום, אני שופט אותך משפט פז"מ פורומי להצטלם עם רס"ר הבסיס שלך כאשר אתם חובקים ערימת ספרי פראצ'ט! וגם תכין לי קפה! בעצם, קפה לא, אני לא שותה קפה. לך תקנה לי פחית קולה במכונה! אבל תיזהר, כי היא בולעת מטבעות של 10. בעצם, שניה, עדיף שאני אתן לך סכום מדויק. רגע, מה זה, 10 אגורות?... לא, שניה, זה 5 אגורות... יש לך במקרה חצי שקל להשאיל לי? תודה גבר. ותיזהר לא לנער את הפחית בדרך. ותזכור, לא דיאט! סבבה?