אחח, אני במשבר דתי...

Gdil

New member
את מדברת לא יפה

1.רק בגלל שאת מקנאה ביכולת ההתנערות מאחריות שלי. 2.הנה שורה שניה! 3.וכדי לא לצאת ידי חובה... 4.וכדי שיראו שלא עשיתי את השלישית רק כדי לא לצאת ידי חובה.

Gdil

New member
אבל כ"כ השקעתי בלא לצאת ידי חובה...

או.קיי, אני אנסה שוב. סיימתי בשרשרת 3 ספרים-מעשי קסמים, לעולם-לא-עולם ובשורות טובות. השני נלקח בזכות לחץ מצד המוכר אחוז הדיבוק שלא מאוד מחבב פראצ'ט. התחלתי ממעשי קסמים ופחות נהנתי ממנו משאר הספרים של טרי, עברתי ללעולם-לא-עולם בתור הקדמה לבשורות טובות (למען שירשור "מי כתב מה" של בשורות טובות) ודי נהנתי, בייחוד מהסוף ומהתשובות של מר ונדמאר לשאלות הרטוריות של קרופ.
ובסוף לדובדבן-בשורות טובות, ממש ספר מעולה, נהנתי במיוחד מהאזהרה ומהקטעים הראשונים של האפוקליפסות, בייחוד רעב. וגם מהפרישה של מגיפה ומהקטע של הפיינטבול.
10 שורות! זאת אומרת 11...

ויימס

New member
הוא לא הספר הכי חלש!!!

איפה כל שאר האנשים בפורום??? אני די בטוחה שאני ודביר לא היחידים שחושבים ככה!

Rincewind

New member
חוצ-פה!!!!!!!!!!!

מעשי קסמים! הקסם, העוצמה, ההרפתקה, האפוקליפסה, ההקרבה העצמית, רינסווינד, היעלמות היצור המעצבן בשם זוגפרח! פשוט ספר מדהים!

זוגפרח היה חמוד!

ואתה עוד לא בצ'ט הבסיסי. לא יפה. השוקולד המריר הזה (אגב, זוהי אנלוגיה פרטית עבורך, כי השוקולד האהוב עלי הוא שוקולד מריר, או שוקולד עם אגוזים) הוא מעשי קסמים. חלש, ולא מוצלח.

ויימס

New member
למה, אני דווקא אהבתי אותם ביחד.

ובפעם הראשונה שקראתי את מעשי קסמים די ציפיתי שזוגפרח יצוץ שם.

זה קל! תראי!

למעלה מימין, איפה שלוגו תפוז, ליד "דף הבית" יש "צ'אט" תלחצי על זה ואז יפתח לך דף. בעמודה השמאלית, של "צ'אט בסיסי" תבחרי ב"כניסה לחברים" וזהו!

keynant

New member
הנה!!! הנה שאר האנשים...שמצדיקים את

ויימס ודביר... מעשי קסמים הוא בהחלט לא הספר הכי חלש בדיסק. מבחינת כתיבה, אני חושב שהוא הכי פחות מלוטש בצבע הכשף(למרות שמאוד אהבתי את הספר הזה...), אבל הכי חלש שלו לדעתי הוא פולחני כשף. זה היה ספר שעוד קראתי כשמאוד התלהבתי מפראצ'ט(זה היה השני או השלישי), ופחות אהבתי אותו... ראי-נוע, שהיה הראשון, הוא אחד הספרים שאני יותר אוהב שלו. וקראתי אותו באנגלית בלי לראות את האחים בלוז קודם, כך שבטוח שאם אני אקרא אותו שוב אני יתלהב הרבה יותר... אלים קטנים אגב, הוא גם ספר נהדר...גם פרמידות אהבתי מאוד...בכלל, אני מאוד אוהב את ספרי ה"שונות"...

ויימס

New member
תודה! ../images/Emo24.gif

בכל אופן, עכשיו כשאני חושבת על זה, לא התכוונתי ברצינות שראינוע ומכשפות בחו"ל הם הכי פחות אהובים עליי, קראתי אותם בפעם האחרונה בדיוק כשהתייגסתי, ואז הם לא ממש ריתקו אותי, אבל כשקראתי אותם בפעם הראשונה נדמה לי שחשבתי שהם ממוצעים למדי. לעומת זאת, אני עדיין בדעה שאור מופלא טוב יותר מכל השאר ולורדים וטושים פחות טוב מכל השאר. לדעתי, זה לא שצבע הכשף פחות מלוטש, הוא פשוט כתוב קצת קצת אחרת. בכל אופן, אני לא חושבת שכל הספרים מושלמים ומהממים וכו', יש כאלה שיותר טובים מאחרים, כל אחד שונה ומיוחד בדרכו הוא, ובלה בלה בלה בלה.

למעלה