אחח, אני במשבר דתי...

ויימס

New member
אני מעולם, מעולם, מעולם!!!!

לא אמרתי אף מילה רעה אחת על מעשי קסמים!!! אפילו לא אחת! אחת קטנה ומסכנה כזאת!!!!! חוץ מזה שלאנשים מותר לא לאהוב את כל הספרים, אפילו אני מוכנה להודות שיש ספרים שאני לא אוהבת. זה מוביל לדיונים מעניינים שממלאים את החלל הריק בפורום. וממש נעלבתי מכך שרק בגלל שלא קראתי את אלים קטנים אני לא נחשבת למעריצת עולם הדיסק יותר.

אבל מעשי קסמים חלש...

באמת נו! אוקיקי, רינסווינד - מהם הספרים החלשים יותר, לעניות דעתך? (ואל תענה ב"כולם טובים")

Rincewind

New member
המממממם

שאלה טובה... אוקיי... המממממם... לא אהבתי את הברומליאד טרילוג'י... מהדיסקוורלד אני לא חושב שיש ספר שאני יכול להגיד עליו חלש... ודרך אגב, קוראים לי דביר!

אהא!

ידעתי שתתחמק באמירות חלשות בסגנון "כל הספרים טובים". אבל בכל זאת, יש כאלה שאהבת יותר ויש כאלה שפחות. כמו שוקולד. כל שוקולד טעים, אבל שוקולד מסוים אתה אוהב יותר, ונגיד שוקולד מריר או שוקולד מתוצרת מסוימת פחות טעים. ככה גם פה. כל הספרים נחמדים, אבל יש כאלה שהם פחות טעימים. אז מה היה לך פחות טעים? (יותר משורה אחת!)

Rincewind

New member
אני באמת חושב שאין כאלה

חוצמזה, אני קורא את הסדרה כבר שש שנים, וחוץ מהספרים בעברית, לא קראתי אף ספר פעמיים- כך שאני פשוט לא ממש זוכר את רוב הספרים... יש מצב שאת ג'ינגו פחות אהבתי, אבל יכול להיות שזה רק הזמן מתעתע בי...

Rincewind

New member
אם כבר הוא שוקולד פרה עם קרם תות

(השוקולד האהוב עלי)

לא ממש...

למרות ששוקולד פרה עם קרם תות, ושוקולד תפוז וזה עם הסוכריות הקופצות הם בהחלט הפחות אהובים עלי, ולכן האנלוגיה תקינה, מבחינתי... אבל בלי כל קשר לזה, היתי מאנלגת אותו (מלשון אנלוגיה) עבורך, כשוקולד מריר במיוחד. עם ארומה של קפה.

ויימס

New member
הספרים החלשים מבחינתי:

ראינוע ומכשפות בחו"ל. ונדמה לי שגם Interesting Times. אבל אני לא בטוחה.

Rincewind

New member
אני בשוק מכם, אנשים!

ראינוע חלש? וויצ'ז אברוד הגאוני חלש? אינרסטינג טיימז?! עם רינסווינד וטופלאואר?!?! חלש?!?!?!?!? אההההההההה! מה קורה לכם?!?!

Gdil

New member
אני מסכים עם דביר

ראי-נוע זה ספר חזק, גספוד שולט! פעם ראשונה שקראתי פחות נהנתי כי לא הבנתי את הקטע המציק עם המספרים אבל אחר-כך קראתי שוב וקראתי את ההערות ונקרעתי, ביחוד מ"הוא נראה בדיוק כמו דודי אוסקר".

ויימס

New member
אוף איתך.

אתה תגיד שכל ספר שהוא כתב הוא מושלם, מהולל, נהדר ונפלא רק בגלל שהוא כתב אותו. יש ספרים שהם יותר טובים מאחרים. ואין מה לעשות, Lords and Ladies לא מתקרב לרמה של מורט. למשל. או שומרים. או פירמידות.

Rincewind

New member
אני אגיד שכל ספר הוא מושלם, מהולל,

נהדר ונפלא כי פשוט הוא כזה! אולי חילוק הדיעות נטוע בעובדה שאני לא קורא את הספרים יותר מפעם אחת בגלל קוצר זמן- אולי זה בגלל שאת יותר נהנית מהקריאה בעברית. בכל אופן אני יודע שכל ספר דיסק שסיימתי לקרוא סגרתי אותו במין סוג של הרגשת התעלות, כאילו סיימתי עכשיו יצירת מופת, טיול בעולם קסום, כאילו טרי יצר לי מין סוג של חוויה חד פעמית שכזאת.

ויימס

New member
אז זהו,

שאני מרגישה אחרת לגבי כל ספר. לדוגמא, Lords and Ladies ממש... שיעמם אותי! (בורחת)

Rincewind

New member
you can run but you cant hide!

לורדס אנד ליידיס שיעמם אותך?! אין לי מה לחפש בפורום הזה יותר! IM LEAVING!

ויימס

New member
זה מסתדר לפי לאיזו הודעה את מגיבה.

תגובות שהן באותו הטור הן כולן לאותה ההודעה.

למעלה