אחח כמה חיכיתי לסוף השבוע הזה..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

LordHorse

New member
שבוע כואב../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אמ..שלישי,בגלל שיעור אזרחות,וגם שיעור הרכיבה! (למרות שנשבר לי התחת.) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שקיבלתי 100 באזרחות,שהוכחתי לעצמי שאני מסוגלת לכל מיני דברים. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. עשיתי מיני גאלופ
,לא..אמ..מצאתי המון שירים שלא שמעתי המון זמן. התעצבתי מעט כי.. השירים הארורים האלו העלו בי זכרונות
התעצבנתי על.. אוכ,כ"כ הרבה. אבל בסוף סלחתי כי .. חלקם היו לטובתי,אבל רובם סתם טיפשים. התאכזבתי מ... כי... אנשים שידעתי שהם מסולגים להרבה יותר,והם סתם. בכיתי מעצב/אושר כי.. האמת,שכאב לי התחת בשלישי כ"כ שזה היה פשוט כמו קוצים,אז עמדתי לבכות,אבל לא משהו יותר מזה. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. המורה לאזרחות מצחיקה בטירוף,אם כמה שזה נשמע הזוי,מורות יכולות להצחיק! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. *שתיקה* הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי הצלחתי! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא לישון
הסרט הכי טוב שראיתי.. האמת שאתמול היה מרתון קפיצות סוסים.זה היה יותר טוב מכל הסרטים שיכלו להיות. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לחווה (שזה המקום היחיד שיצאתי אליו בשמחה.) משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו שהיה אמור להיות שוט ארוך.אני צריכה לקנות אותו כבר. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שכמעט עשיתי גאלופ,ושזה כמעט עלה לי בחיי. התודה שלי השבוע היא ל.. לכל האנשים שאכפת להם ממני. פינקתי את עצמי השבוע עם.. השלמת שעות שינה.בעצם אני כל יום ישנה יותר ממה שצריך,שיהיה:| מאכל השבוע שהיה הוא.. לא משהו מיוחד,האמת שמילקי,אבל במבה שוב וזה. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? הכאב החד. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. כל השירים הטובים למינהם,בינהם מולאן,דיסני וזה,REM,בלינק,גו גו דולז,ביטלס.. אלבום השבוע שהיה.. ^_^ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."Help Me If You Can,I Feeling Down" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הכאבים. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשמע עוד מוזיקה ואשן. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. לורד העצלן התמים. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור קפיצות שיעור קפיצות! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור קפיצות שיעור קפיצות! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל מיני. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): שבוע טוב לכם!
תצליחו,תהנו,תלמדו,תנוחו.

2eye

New member
../images/Emo203.gif אני

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום: שלישי, כי עבדתי פעם ראשונה לבד
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הממ,ריזלינג (החלטתי להתחיל לקרוא לו ככה) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. גמכן, ריזלינג, והחווה. התעצבתי מעט כי פיכסמן עשה לי בור בשיער, והייתי חייב להסתפר, בחווה. התעצבנתי על.. פיכסמן, בצחוק כמובן :) אבל בסוף סלחתי כי .. כי זה לא היה באמת עצבים, וכי אח"כ החזרתי לו עם המכונה
התאכזבתי מ..הממ, לא התאכזבתי השבוע
בכיתי מעצב/אושר כי...כולה ירדו לי דמעות, בגלל קור+רוח :) נחשב? הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע...השיחה עם ג'ו, פיכסמן, העבודה בשלישי. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו...לא זוכר, היו הרבה.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי...התגברתי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לרכב 6 (השבוע ספציפית 7) פעמים בשבוע הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי...החווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הקניה ברוכב, והקניה שתהיה אצל חנה. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: ריזלינג ונזק, כלב שלמידתי אותו לקפוץ היום (הגענו עד אפרייט, עודלא אוקסר). התודה שלי השבוע היא ל... מיטל, שלא השאירה אותי עם בור בשיער וסיפרה אותי פינקתי את עצמי השבוע עם... לונג' טוב לריזלינג, ורכיבה כל השבוע. מאכל השבוע שהיה הוא... העוגה שאח שלי הכין לחברים שלו
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? קצת אחרי שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה...wonderwall אלבום השבוע שהיה..X משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."לא התאפסתי, למרות שדי חיפשתי ספר בנושא..." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אין יותר מדי דברים, את מה שפיכסמן עשה לי היום, אבל זה פרט שולי :) הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני אסיים נקי. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא האנשים מהחווה, וריזלינג השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע...אני הפסקתי לחכות, כי אני לא יודע מה יהיה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע...שישאר אותו דבר, שלא יחמיר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע...דן. אני לא מצליח להעלות את התמונה שרציתי
טובנו, אולי אח"כ אוסיף

ש נ י ס

New member
מוזר...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל השבוע! (בגלל בריזה
). הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הרכיבות על בריזה, איך שהתחברנו.
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שמורני בכתה לי על הכתף.
התעצבתי מעט כי.. בא לי גם לטוב לתיאלנד!
התעצבנתי על.. אפ'חד ניראה לי..
אבל בסוף סלחתי כי .. .. התאכזבתי מ... כי...מזה שאני לא יוצאת בשבת, אבל זה בסדר..
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..שהסתובבתי 3 שעות בעזריאלי כמו מפגרת
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא היה משהו האמת..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. התחברתי אליה יותר, וגם הרבה יותר מהר ממה שחשבתי.
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב כל יום.
הסרט הכי טוב שראיתי..למי יש זמן?
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לת"א..ואפילו לא ממש קנית משהו!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום!!!
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..בריזה, מורני, ענברי, ניצקוש.
התודה שלי השבוע היא ל..לעצמי..
פינקתי את עצמי השבוע עם..חלב חם ופרלינים של שוקלד ב"בלדין" מאכל השבוע שהיה הוא..קורנפלקס אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?התחלה חדשה?.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..כל מיני שיריםם..
אלבום השבוע שהיה..... משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אין ממש. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה עם תולי
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..בריזההה ומורנייי
ואני מחכה מחר לצב"ח!!!..ייאיי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..סופ"ש.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..להשתפר עוד עם בריז..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כמה שיותר, יותר טוב. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

היה לך מצוין עם בריזה!!

את רואה שהכל מתחיל להסתדר ומהר ממה שחשבנו? עוד תנצחי אותי במטר בקצב הזה
יהיה טוב

שירלי317

New member
סוף שבוע נהדר לכולם!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום ראשון, אחרי בצפר אצל קימי ואחרי זה הסתובבתי כל היום עם ידיד שלי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הצלחתי לעשות לקים לונג' בלי שום זכר לעמידה על שתיים
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חיבוק חם
התעצבתי מעט כי.. אין לי סיכוי התעצבנתי על.. המלווה המפגרת שלי באסיפת הורים המזעזעת הזו אבל בסוף סלחתי כי .. פףף, את מי זה מעניין?! התאכזבתי מ... כי... מעצמי, שאני לא מפסיקה עם השטויות בכיתי מעצב/אושר כי.. בגלל ריב עם אמא, בלע הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שעור אנגלית במחשבים היום
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "הזאב לא ילקק קרפדות כדי להתמסטל, הוא ינשך אותן"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא נתתי לדברים להשפיע עלי יותר מדי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להתמודד עם קים בצורה כזו הסרט הכי טוב שראיתי.. ללכת על הכל 2?
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אממ, ליאור? חח חוצמזה לא יצאתי לשום מקום משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. קאן ציור מתקפל
ונעלי בית משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. תום ושעור אנגלית.. חח התודה שלי השבוע היא ל.. בוטן
פינקתי את עצמי השבוע עם.. קאן ציור, נעלי בית והרבה ג'ינג'ר!! מאכל השבוע שהיה הוא.. ג'ינג'ר/ עוגיות ג'ינג'ר
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? קרפדות מלוקקות
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. TAKE ME OR LEAVE ME - RENT משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Take me for what I am Who I was meant to be הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אסיפת הורים:-| הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. פשוט אהנה! ושהשעור מחר יהיה מוצלח!
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ליזי וליאור השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יום שני בירושליים, חוגגת יומולדת לליזי ובתקווה שהכל יסתדר גם פוגשת את נעה הנעל
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהכל יסתדר ביום שני.. ואולי שעידו יפסיק להיות אדיש
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ליזי ונעה

בא לי...

טיפה שונה מהרגיל.. סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.ראשון... כי..היה שיעור מעולה והיה כיף! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..מממ השופינג ושיחות עם מספר אנשים! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..שרוני הודתה במש'ו שניחשתי כבר מזמן! התעצבתי מעט כי.לא יצא לי ללכת לאורווה כמעט! התעצבנתי על..עליו כי הוא טיפש ומושפל! אבל בסוף סלחתי כי ..לא רוצה לסלוח.. התאכזבתי מ...ממנו כי...הוא נותן לה לנצל אותו והוא מושפל בלעע.... בכיתי מעצב/אושר כי..אם בכיתי השבוע זה בטח היה מצחוק=]] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..הטיול ביום שני דפנטילי.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..''חבצלת בואי רגע''...או דנית אני אוהבת אותך תפסיקי! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..סופסוף הרגשתי כ''כ אהובה!!מכ''כ הרבה כיוונים שזה היה פאן! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...עבור תמבחן ברביעי... הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..סוסים.....ושופינג אופקורס! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..עדיף לשאול מה לא קניתי,ומשום מה לא גרם למינוס.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..וואוו כ''כ הרבה בעיקר את הבנות מהחווה את רוני,את שולה ומיני ומממ זהו נראה לי התודה שלי השבוע היא ל..דגנית שגרמה לי להעריך ת'צמי ורוני עם כל המחמאות..חיחי... פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה שופינג... מאכל השבוע שהיה הוא..סופגניה!!!יאמיי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?מממ ה-שבוע...חח((אני לא יצירתית במיוחד)) שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..call me whane you'r sober אלבום השבוע שהיה..ממ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..''dont cry to me...'' הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את המבחן הזה ואותו אותו אותו כ''כ!!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה ביגור ויהנה עם כל השמנים שלי שהתגעגעתי אליהם כ''כ...ואולי אפילו להכיר אנשים חדשים...=]] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..רוני!!! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - לשיעור עם מור,להיות בחווה המון!!והפסקה קצת מהמבחנים! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיהיה שיעור טוב! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..האנשים מהחווה וניר ודודיק שליייי... סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה.. טל,ברוכה הבאה לפורום ושתהיה השתלבות נעימה כל הכבוד לכל האנשים שתרמו לפורום והוזכרו (וגם לאלה שלא) בשרשור השמ"ח של יעלי ח"ח לנעה () על העדכון השבועי וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

favory

New member
חוח..=\

שמיינה,עלק הודתה..! וזה שהשחלתי מילים פה ושם ..אני לא מאמינה שניחשת את זה כבר מזמן
חח בכל מקרה...ששששששש...

favory

New member
אהא..

יש דברים שאת לא יודעת ...תתפלאי חהחה נכון נעה?

היה טוב, וטוב שהיה..

טיפה שונה מהרגיל.. סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..: שני - שיעור מעולההה!!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..: השיעורים, היציאות, והשינה - אוחחח השינה!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: דיברתי עם אלון היום על משהו שמאוד הציק לו, ולשם שינוי הבנתי אותו. התעצבתי מעט כי..: סתם בלי סיבה. כל שבוע יש רגעים כאלה.
התעצבנתי על..: מיכל אבל בסוף סלחתי כי ..: הבנתי שעצבים לא יעזרו במקרה הזה.. התאכזבתי מ... כי...: ממנו, הוא יותר מדי קר אליי בזמן האחרון. בכיתי מעצב/אושר כי..: מצחוק בסרט היום!! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..: ללא ספק בוראט!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..: אלוני אמר שכיף לו לדבר איתי ולהיות איתי. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: עצרתי את עצמי בזמןן!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: להישאר היום בבי"ס - ולא נשארתי!! הסרט הכי טוב שראיתי..: בוראט!! המקום הכי טוב שאליו יצאתי..: היום בערב עם החברים לסרט והסתובבות עם הבנות, חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..: פופקורן, שוקולד והרבה, ג'ינסים. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..: אלוני, עמית, נוני
התודה שלי השבוע היא ל..: אלוני, כי תמיד אני יכולה לבוא אליו ולקבל חיבוק סתם ככה בלי סיבה. פינקתי את עצמי השבוע עם..: רכיבות טובות במיוחד, נשיקה גדולה גדולה מואן גוך, חיבוק לגל.
מאכל השבוע שהיה הוא..: שוקולד פרה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? המדריך למפגר המתחיל שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה...: Dani California אלבום השבוע שהיה..: לא משו מיוחד.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..: .."ונדמה שזה טוב, משהו קטן וטוב".. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..: את יום ראשון הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..: בא לי לדבר קצת עם נוי.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..: אלוני, נוני, עמית חן איתי וכל החברים שהם הכי הכי שיש!! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..: אימונים!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..: לקום בבוקר ולראות את השמש.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..: ליעדי (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

Ontario R Z Y H

New member
אני+משהו יפה=]=]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ממממ לאיודעת... בטוח כל הימים חוץ מראשון פיככסס הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. חברים שלי=] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הקדישו לי שיר יאא התעצבתי מעט כי.. מעט? פחחחח התעצבנתי על.. ההורים אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי... ההורים שלי.... בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב.. כל יום ראשון בערך... איףף הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הוהו מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. יהיה בסדר, אני מבטיח :) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. פפפ לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד את השבוע הדוחה הזה!! הסרט הכי טוב שראיתי.. ילדים באמריקה=] המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כרגיל, פחיות קולה חחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שהר, בן =] התודה שלי השבוע היא ל..בן - תודה שאתה יודע להגיד דברים טובים במקום הנכון ולהצחיק אותי.. החלמה מהירה=] שהר - i love u sexy mother fucker..... תודה על כללללל העזרה השבוע, ושהיית לצידי בכל רגע אפשרי. חברים טובים=] תודה שאכפת לכם פינקתי את עצמי השבוע עם.. מיטה חמה מאכל השבוע שהיה הוא.. הממ בקושי אכלתי =/ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "can this week be worst?" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..snow (hey oh) של רד הוט 3> תודה בן=] אלבום השבוע שהיה.. ממ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. fuck this world (של סליפנוט... להקה בתזונה!!) הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את יום ראשון.. לגמרי... למרות שזה שיפר את היחסים עם החברים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח.. ואשכח מהכל השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..חברים=] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לא ממש מחכה.. שיחות הורים. כל כך מתהה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לא להתעצבן בכלל, לחזור לדבר עם ההורים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כולם=], ובעיקר את הוטרינר של שמנטון=]=] מקווה לתוצאות טובות באולטרהסאונד!!=] סקסי חהח

Ontario R Z Y H

New member
שלום גם לך מה שנקרא!!

מה שלומך?? לא רואים אותך! לא שומעים ממך (מושפעת מהמופע של אלי ומריאנו חחחח) חחחחח הראשונה שאומרת על זה משהו חיובי... כולם היו בשוק חחחחחחח

שלומי טוב, אני רוצה אותך באייסי!!!

[
] אנחנו צריכות איזו שיחה ככה, לא חושבת?
חח ובטח שאני אומרת על זה משהו חיובי, אני מיוחדת!!

למעלה