אחח כמה חיכיתי לסוף השבוע הזה..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

Ontario R Z Y H

New member
אמרלד? אימו? חחחחחח

באמת?? החסרתי פרטים כשראיתי אותו כנראה.... דבר איתי כבר יא בן 16=]

The Bitter End

New member
יאללה גם אני.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלשום:| היה לי בוקר מקסים!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הממ, כל מיני=) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ לא קרה. התעצבתי מעט כי מתחרים עליו:| התעצבנתי על.. המורה לאנגלית. אבל בסוף סלחתי כי .. חחחח לא. התאכזבתי מ... כי... מעצמי, כי אני עקשנית. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי:| הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "נו מה אתה תשב עליי ואני אשב עליך!!11" מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא זוכרת חח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. השקעתי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד ולעשות את כל המבחנים של התקופה האחרונה. הסרט הכי טוב שראיתי.. מדריך הטרמיפסט לגלקסיה, בהחלט. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ממ מחר נצא. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. למרבה הפלא, כלום. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. טל הפדופילית ועמרי הקטין מדברים. חחחחחחחחחח התודה שלי השבוע היא ל.. יעלי ותאומושית. פינקתי את עצמי השבוע עם.. המון נסטי. מאכל השבוע שהיה הוא.. קוסקוס! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? פדופילים קטלניים! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה. Snow hey ho של הרד הוט! אלבום השבוע שהיה.. לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. The more I see the less I know the more I like to let it go הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אותה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אממ, לא יודעת. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יעלי, תאומושית, נעמה=]
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. נמאס לי לקוות=] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. את כולן.

ווינגז

New member
ווף ווף../images/Emo107.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול, דפנטלי, כי אח שלי בבית.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הממ. השקעתי בדברים שחשובים לי, אני חושבת. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע... השיחה עם ניצן אתמול, אני חושבת.
התעצבתי מעט כי.. הרגשתי זוועה. התעצבנתי על.. לא משנה. אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי. התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי לא הצלחתי להרים את עצמי וללכת לבצפר. בכיתי מעצב/אושר כי.. הרגשתי ממש רע. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הייתה לי שיחה משעשעת עם נוּש. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אין לי מושג.
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא יודעת. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... עשות את העבודה בתקשורת. הסרט הכי טוב שראיתי.. ראיתי?
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מסעדה אתמול עם ההורים ואח שלי. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. עדיין אין לי כסף שאני יכולה לבזבז.
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נוּש, יעל, יעל, נעמה, ניצן, נעה ושחף. התודה שלי השבוע היא ל.. אנשים שלא מתייאשים ממני.
פינקתי את עצמי השבוע עם.. גלידה! כמה זמן לא אכלתי גלידה! מאכל השבוע שהיה הוא.. הגלידה[?].
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מי יודע... תלוי מאיזו נקודת מבט.
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Chasing Cars - Snow Patrol. אלבום השבוע שהיה.. לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. מי יודע... זה נורא תלוי ברגע. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הלילה שבין שני לשלישי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אסיים את העבודה בתקשורת, ואצליח לצלם נורמאלי. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אח שלי, נראה לי. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. להפגש עם חברים! עם העולם החיצון.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. להיות בריאה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כרגיל, צ'אצ'א.

~געגועים~

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום חמישי כי היה שיעור טוב אחרי השבוע המזעזע שעבר עלינו הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שניסיתי אחרי הכל?חח וששני הייתה שם כדי להרגיע אותי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אני כבר לא מתרגשת
התעצבתי מעט כי.. היה שבוע מזעזע מבחינת רכיבה התעצבנתי על.. עצמי אבל בסוף סלחתי כי ..לא סולחת התאכזבתי מ... כי...עצמי כי בכיתי המון בכיתי מעצב/אושר כי.. הייתה רכיבה נוראית הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..נמנמנמ יום הורים שבאתי בלי ההורים? מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא נראה לי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היום אפולו הלך נהדר לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... קפוץ איתו ביום חמישי הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לא יצאתי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..שום דבר משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את השיעור קטנוע היום, עוד מעט טסט
התודה שלי השבוע היא ל..שני!! אהבת חיי פינקתי את עצמי השבוע עם..כלום
מאכל השבוע שהיה הוא..תפוז אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? געגועי שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."לך איתה"
אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כל כך, אז לך איתה" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום שלישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אנוח..אבל איפההה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שני
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..מתכונת באנגלית חחחח[ממש] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיהיה לי זמן לגשת לתאוריה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..את עצמי. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

cavallo

New member
חחח אהבתי את התמונה../images/Emo3.gif

למרות שלא הבנתי איך אנרגיה של קפיץ קשורה לאור
הממ אבל לא חשוב שטויות של פיזיקה^^

fliperit

New member
השבוע שלי...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..: היום, כי הרכיבה הייתה טובה, ונהניתי מההדרכה...ועשינו יום כיף... בעצם...גם יום רביעי, כי עברתי תאוריה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. עברתי תאוריה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא קרה שם דבר מרגש... התעצבתי מעט כי.. כי מישהו מהישוב שלי מת טרם זמנו... התעצבנתי על.. וונדי, כי הרכיבה אתמול הייתה גרועה אבל בסוף סלחתי כי .. כי הרכיבה היום הייתה טובה התאכזבתי מ... כי... מהציון במבחן במתמטיקה בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי השבוע...וזה נדיר
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. כל מני קטעים בחווה... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. חייכתי בלי קשר לכלום השבוע... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הדרכתי אתמול טוב.... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להרים את האוכף שרכבתי עליו לשלב כי גבוהה
(הוא חצי מטר מעל הראש שלי...והאוכף כבד!) הסרט הכי טוב שראיתי.. אושן 12 המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא יצאתי השבוע... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. נעליים ב-600 שקל משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עברתי תאוריה! התודה שלי השבוע היא ל.. לעולם...בגלל שהוא יפה... פינקתי את עצמי השבוע עם.. חופש קצר מהדיאטה מאכל השבוע שהיה הוא.. גלידה של בן אנד ג'ריס אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? פשוט שמח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "אהבנו" של אביב גפן...אני פשוט מתמוגגת כשאני שומעת אותו אלבום השבוע שהיה.. "אור הירח" של אביב גפן משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. כל השיר...."הקיץ גווע" של ביאליק, כי התחיעלו להרגיש את החורף השבוע הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הרכיבה של אתמול..ואת המוות של מישהו מהישוב שלי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אסיים את העבודת בגרות בהסטוריה (שדרך אגב, לא התחלתי בכלל...) השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הרבה דברים...יה פשוט כי השבוע השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. קניות של ג'ינסים (כמה שיטחי מצידי) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיקבעו לי תאריך לטסט בדצמבר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. יש הרבה כאלה..לא יוצא לי כמעט לראות חברות סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

PinkHorse

New member
טוב.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום רביעי נגיד כי היה שיעור נחמד. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אני מקווה שהתחרות מחר. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הפרידה מהכלב
. התעצבתי מעט כי.. אני לא מצליחה לקבל את זה שהוא לא איתי יותר
. התעצבנתי על.. הזמן. . אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... עצמי, לאיודעת.. בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצבן, ועכשיו גם בוכה..מתגעגעת אליו.... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לא יודעת. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא היה לי יום שחייכתי בו כל היום. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קפצתי היום משהו גבוה אבל לא הרגשתי כלכך טוב עם זה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הפרד ממנו בפעם האחרונה
. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. תחרות. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את הכלב שלי
. התודה שלי השבוע היא ל.. סימון שתמך בי אתמול מאוד ועזר לי המון באמת באמת המון המון תודה, אהודי המתוק, נרקיס שהיא ילדונת מדהימה, אורלי שהתקשרה להקשיב לי וכמובן לג'רום כי תודות לו אני מתחרה בכלל.... פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא עשיתי כלום.... מאכל השבוע שהיה הוא.. כרגיל- הסנדוויצ'ים של אמא. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "בוכה איתו משינה". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא היה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. צריך לחשוב על זה. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את ההרדמה שלו
. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אחבק אותו שוב
, אפסיק לבכות ואחזור לשפיות, אצליח להרגיע את אמא, ארכב בצורה הגיונית מחר. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הייתי אומרת יותר נכון מי שתמך בי השבוע..... אהוד, סימון, נרקיס וג'רום. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. להפסיק לבכות, ול5 מהמבחנים שיגמרו. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. יותר מדי דברים.... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אמא.... כי אני מתגעגעת אליה.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אין לי פה..

סופסופסופסופסופסוףףףףף

הסופ"ש הזה הגיעע
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. החווה- גם היה הכי כיף בעולם וגם התקדמתי מלא
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הייתי בחווה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. זה אישייי ולא לפה!
התעצבתי מעט כי.. מעט?! מה מעט?! התעצבנתי על הסיגריה שמנהלת לנו ת'חטיבה!
התעצבנתי על.. הסיגריה (המנהלת) שמנהלת לנו את החטיבה!!!
אבל בסוף סלחתי כי .. מי אמר שסלחתי?! עכשיו, ממש עכשיו, בא לי לדפוק לה כאפה שתעיף לא ת'סיגריות מהפה המצהיב שלה
התאכזבתי מ... כי... מהמנהלת שכזה בנאדם מנהל לנו ת'חטיבה
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ראיתי עם חברה שלי סטאנאפ וארץ נהדרת באתר קשת.
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..המשפט שעומרי כתב בפינה מה הסוס חושב/אומר, כי הוא גרם לי לחייך עוד יותר
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי התקדמתי מלא ברכיבה
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לימודים- יש לי מחסור בשעות שינה
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא זוכרת.
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אין
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יש המון המון דברים
התודה שלי השבוע היא ל.. מהשוע וגם משבוע שעבר- לתומר המדריך הכי מושלם בעולם!!!
פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא השבוע, אבל זה יקרה עוד מעט
מאכל השבוע שהיה הוא.. לא זוכרת איך קוראים לו.
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? השבוע של שיר (
)
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..( A Walk To Remember (cry
אלבום השבוע שהיה.. לוידת
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שטות שעשיתי
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה בחווהה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. חברה שלי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. חווה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אישי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אממ סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

קודם קראו לי טללאדי בעע! עונה!....

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי כי השיעור היה ככה ככה...... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. יום חמישי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. משהו שקרה לי בביצפר! התעצבתי מעט כי.. ריחמתי על בר....... התעצבנתי על.. רוני אבל בסוף סלחתי כי .. מסתבר שלא לזה היא התכוונה התאכזבתי מ... כי... רוני כי חשבתי שהיא לא כזאת (אבל סלחתי!) בכיתי מעצב/אושר כי.. ציון גרוע הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שרעות פחדה כשרחינה עלתה על שבת....... חחחחחחחחחחח!!!!!!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. את ממש לא רוכבת מכוער הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. בסוף איכשהו הצלחתי לעשות קאנטר נורמלי! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לחכות כל השבוע עד לשיעור הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שיונתן הביא עוגה + שעומרי לקח על אחריותו את זה שרחינה תצעק עלי.. התודה שלי השבוע היא ל.. מיכל פינקתי את עצמי השבוע עם.. מאכל השבוע שהיה הוא.. עוגה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? הכל בסוף לטובה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה. i'm beautiful no meter what they say, wordes can bring me down הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הריב הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אקבל מתנות מהדודים שלי חחחחח!!!!!!!!!!!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ג'יטן, מיכל, אבישג עומרי יהב ויונתן חח בגלל העוגה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור קפיצות טוב! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אקבל ציון טוב במתמטיקה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. בר ולנחם אותה ........ :( שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..

סוני DSCH1

New member
עונה

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. שני כי..סוד הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. היה משהו מדהים יום שני הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..יום שני התעצבתי מעט כי..מתערבים לי בחייים התעצבנתי על..ילדי החווה אבל בסוף סלחתי כי ..לא סולחת התאכזבתי מ...מהם כי...מתערבים לי בחיים בכיתי מעצב/אושר כי..עצב בגלל ילדי החווה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..באתי לחווה ואמרתי למדריך שלי מזל טוב והיה איתו קטעים מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..יש לך שיניים ישרות הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..אני אף פעם לא מרגישה טו עם עצמי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לדבר עם מישהי מהחווה

עונההה

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
יום שלישי, פשוט אחלה יום. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
כניראה הרכיבה שהייתה אתמול על הפונהים הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
מרגש? שאני כניראה אתחיל להתחרות בקרוב
התעצבתי מעט כי..
הובלתי 6 שעות בלי הפסקה התעצבנתי על..
הבנים, שעמדו באמצע המגרש כשאני הובלתי וכמעט מתתי. אבל בסוף סלחתי כי ..
כי זה החווה ותמיד סולחים :-\ התאכזבתי מ... כי...
מישהו. בכיתי מעצב/אושר כי..
נכשלתי בהיסטוריהף, חח אני יודעת שזה עלוב אבל זה המקצוע היחידי שאני טובה בו. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
"התחרתי" עם אחד המדריכים בגאלופ על הפונים :) מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
ידיד טוב שלי התקשר במיוחד :) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
היה לי אחלה שיעור קפיצות (תמונות בקרוב) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
סחוב את השבוע הזה אבל הצלחתי הסרט הכי טוב שראיתי..
לא היה לי זמן לסרטים :p המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
בר האולד פרינד החדש- אחלה מקום שיש משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
אין לי כסף בכלל. אני חיה על סיגריות משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
ההמדריך שנתן לנו לעלות על הפונים והתחרה נגדי התודה שלי השבוע היא ל..
יונתן שהיה אחלה פינקתי את עצמי השבוע עם..
כמה ימים חופש מלעבוד בחווה מאכל השבוע שהיה הוא..
באדי- יוגורט אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
כניראה ההברזה מבית הספר- היה לי אולי 4 שעות בבית הספר השבוע. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
בובי מקגי- של ז'ניס ג'ופלין אלבום השבוע שהיה..
אין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
אין לי מושג הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
כמה טלפונים שעשיתי וכמה טעויות שאמרתי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
אוכל להיפגש ולהסדיר עינינים עם מישהו שאני אוהבת השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
דוגרי?
אמיר :-.) חח שאמר שאני אצא השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..
לשמוע מתי התחרות! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..
שאני אצליח להיות בקשר עם מישו שנעלם לי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
את חברה שלי, שנילקחה לי לאיזה מוסד.

gili600

New member
סופ"ש

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום (יום שישי) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. חסוי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חסוי התעצבתי מעט כי.. חסוי התעצבנתי על.. נעם אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי... שחר בכיתי מעצב/אושר כי.. חסוי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. נראלי שהארכובות.. זה קרה פעמיים
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אממ הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. המבחן הלך לי טוב לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להתמודד איתו הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי סרט המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שופינג גדול משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שיר ודוזי
התודה שלי השבוע היא ל.. דוזי פינקתי את עצמי השבוע עם.. שופינג מאכל השבוע שהיה הוא.. פסטה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? חצי-חצי שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. away from the sun אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. now again I found myself so far down הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את יום חמישי אחרי השיעור הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשלים קצת שעות שינה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. דוזי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לראות אותו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שנתאמן למבחן ויילך לי טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אותו סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): סופ"ש טוב לכולם תצאו לבלות ותהנו
( תודה לשיר על השיעור המתקן
)

ram ram

New member
עונה...

טיפה שונה מהרגיל.. סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. לא משו מיוחד.. ראשון נראה לי... אבל הייתי מוותרת על השבוע הזה חוץ מקטעים מסוימים... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. החווה ביום ראשון, חמישי אחר"צ וירושלים... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. וואי מלא... התעצבתי מעט כי.. רצחו לי ילדה בבצפר.:S:S התעצבנתי על.. המשטרנ ששוה לתחת של סילבר... אבל בסוף סלחתי כי .. מי סולח להם?! זה שהם תפסו את בני סלע לא אומר שהם טובים..! התאכזבתי מ... כי... המשטרה... בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב... גם על תאיר וגם על סבא.. [הייתה לו אזכרה אתמול... =שישי] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע... ירושלים כמובן... יש להם כוח להוציא אותך למקום ששום דבר רע לא יכול לקרות בו... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו... וואי היו הרבה היום בצהרים.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שהצלחתי לשכנע את זוריק לעשות לי שיעור.. ואחריו.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לבצפר ביום חמישי... הסרט הכי טוב שראיתי... דז'ה וו... באמת אחלה...!! המקום הכי טוב שאליו יצאתי... ירושלים והסרט עם אחויי..! עכשיו... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה... אמא קנתה לי בושם חדש..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע... את הרכיבות של יום ראשון, השיעור של יום חמישי וירושלים היום... התודה שלי השבוע היא ל... לזוריק ולירושלים... השכיחו ממני את כל הצרות.. [אפילו אם זה רק לכמה שעות...] פינקתי את עצמי השבוע עם... סבתא פינקה אותי...
מאכל השבוע שהיה הוא... המטבוחה ששרפה לי את החיים..!!!!!!!!!!!!!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא היו עושים... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה... מממ... לא יודעת... אלבום השבוע שהיה..-- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "תנו לשמש בבוקר לזרוח
ולרוח לשבת בהרים
כי כולנו, כולנו נהיה לנצח קאבויים
" [קובי, שומר האוהל וסער...
] מי שהיה ברכיבת רבין יודע למה אני מתכוונת...
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. 85% ממנו... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני... הייתי בירושלים... למרות שלא רכבתי הרבה אני מרוצה... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא... זוריק וירושלים... בעיקר קובי... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע... ירושלים... ביום רביעי בקורס... בעזרה ה' אלי לא יגיע לבצפר..!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע... שאלי לא יגיע לבצפר..! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע... ירושלים.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אין לי כוח... שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה.. גם לכם....

למעלה