אחריי 5 פרקים
תגובות על פיק אפ

almog9

New member
תגובתי על הסדרה עד כה.....

סקס סקס וסקס זה כל מה שיש לסדרה הזו להציעעע, רק סקס ולא יותר מזה הסצינות קצרות למדייי הכול זורם מהר מדיי, השחקנים גרועים למדי זה נראה כאילו הטקסט שלהם זה אוסף של פתגמים שנועדו לעשות באז אך עם תוכן ריק ממשמעות , חוסר דיאלוג מפותח, בכללי זה חמוד מקבל ציון 3 מתוך 5 אך טלנובלה בע"מ למשל , לה אני נותן 4.5 מתוך 5 ככה שעדיין אין מה להשוות....דרוש שיפור!

SeXxy GirL 2

New member
קודם כל כבר אמרו את זה

109837937672 פעם!!!! אז היבנו את זה שאתם חושבים שזה רק סקס!!!!!! דבר שני,הסידרה רק היתחילה!!!!!!!!!!!!!!! ככה זה רוב הסידרות.. זה רק פרק חמישי.... יש עו מיליון פרקים.. אז תחכו קצת אם התגובות האלו.. היבנו שה רק סקס סקס ועוד פעם סקס... אתם לא חייבים להגיד את זה כל הזמן!!! אם אתם לא אוהבים את זה.. אז אל תיסתכלו.. אף אחד לא מכריח אותכם!!

Kate9

New member
אנחנו לא צופים בזה יותר

אנחנו צפינו ועכשיו אנחנו מגיבים על הסדרה.. את אל תאמרי לנו לחכות בסדר? אנחנו נגיב כמה שנרצה אפילו על הפרק הראשון... זה לא פורום מעריצים. ותרגיעי חמודה עוד יקפוץ לך חצ'קון.

SeXxy GirL 2

New member
מה הקשר??? את מרגישה טוב?

חח אויש הקטע אם החצ'קון היה כל כך מיותר ותינוקי מצדך!!! לא אמרתי לכם לא להגיב..פשוט תפסיקו לומר כל הזמן אותו דבר הבינו שאתם לא אוהבים כי זה סקס... אבל לא צריך לחזור על זה עוד פעם.... ובאמת אני יודעת שזה לא פורום מעריצים... ולא היתכוונתי לזה אוקה.. אז תירגעי אם התגובות! תודה

Kate9

New member
נמנמנמ..

אני לא חושבת שהעניין עם החצ'קון היה מיותר. זה סתם היה ציני.. אל תקחי ללב. אנחנו נאמר את אותו הדבר כמה שנרצה, כמו שאתן חוזרות על כמה שבר רפאלי כוסית ומקס אולארצ'יק חתיך. ואני מרגישה מצויין תודה.

er 4ever

New member
מקובל../images/Emo70.gif

אפשר להגיד מה שרוצים, אבל בצורה תרבותית ובוגרת. (ואני לא מדברת ספציפית אלייך, אל תקחי אישי)

נכון!

חוצמזה אני לא מבינה למה אתם עסוקים בלהשוות את פיק-אפ לטלנובלה בע"מ! זה לא דומה בכלל אין פה מקום להשוואה הזאת! חוצמזה שאם אתם חושבים שפיק-אפ צריכה להיות דומה או כמו טלנובלה בע"מ אז תדעו שזה לא ככה ותפסיקו להשוות! אני יכולה להשוות את זה לטריליון תוכניות אחרות וזה עדיין לא אומר כלום כי פיק-אפ לא אמורה להיות דומה היא אמורה להיות שונה! ואפשר לחשוב שטלנובלה בע"מ ממש "תמימים"!!! אין שם בכלל סקס נכון!?

er 4ever

New member
../images/Emo45.gif

אני לא רואה טב"ע אז אני לא אשפוט. אבל באמת לא מובן לי עניין ההשוואה, פיק אפ לא אמורה להיות תוכנית המשך לטב"ע או חיקוי שלה... פיק אפ היא תוכנית משל עצמה
אם תכנים וטקסטים ושחקנים שונים לחלוטין מכל טלנובלה אחרת. העניין של ההשוואה ממש לא במקום לדעתי

Kate9

New member
שמנו את "טלנובלה בע"מ" כדוגמא

לתוכנית מצליחה אפילו שרוב הסדרה לא מבוססת על סקס ורמיזות מיניות

1כרמליש

New member
כנסו

כולנו יודעים שטלנובלות זה ממכר גם אם זה ממש מפגר! טלנובלה בע"מ זו סדרה מאוד ממכרת אבל כולה מבוססת על סקס ושנאה של אנשים אני חושבת שהיא לא טלנובלה טובה כל כך ושפיק אפ מבוססת על החיים עצמם לא רק על סקס ושנאה ובגידות וכאלה..

Kate9

New member
ושוב..

זו דעתך האישית. הרבה אנשים לא חושבים כמוך.

1כרמליש

New member
טוב נכון..

הרבה אנשים לא חושבים כמוני ואוהבים מאוד את טלנובלה בע"מ

אני לא מתכוון בכלל ליראות פיק אפ!

חרא של סדרה... תעברו להוט ולטלנובלה בע"מ הרבה הרבה יותר טוב...! ובקרוב לטלנובלה החדשה של הוט שתבוא אחרי הסוף של טלנובלה בע"מ...

למעלה