והשירה ינון הזאתי ממש מכוערת... איך נתנו לה להיות מנחה בפלייבוי!?
א אם הייתי יכול New member 16/7/05 #33 והשירה ינון הזאתי ממש מכוערת... איך נתנו לה להיות מנחה בפלייבוי!?
R Rnoni New member 17/7/05 #40 פיק אפ זאת הסדרה הכי מטומטמת ומשעממת שראיתי.. מוזר שכל ה"שחקנים" שם שכחו ללמוד משחק.. מה זה הדבר הזה נו באמת..?
פיק אפ זאת הסדרה הכי מטומטמת ומשעממת שראיתי.. מוזר שכל ה"שחקנים" שם שכחו ללמוד משחק.. מה זה הדבר הזה נו באמת..?
D danchuly New member 16/7/05 #20 אויי.. זה פשוט ששקקר!! שקר אחד גדול!! הססדרה מאד יאפה!! השחקנים מצוינים!! וואיי!! טלנובלה בע"מ ?!? הסדרה במשעעממת הזאת!? בי ריאל.. מתוך 5 אני נותנת לסדרה הזאת 6.. ולטלנובלה בע"מ לעומת זאת אני נותנת אפס.. בעע
אויי.. זה פשוט ששקקר!! שקר אחד גדול!! הססדרה מאד יאפה!! השחקנים מצוינים!! וואיי!! טלנובלה בע"מ ?!? הסדרה במשעעממת הזאת!? בי ריאל.. מתוך 5 אני נותנת לסדרה הזאת 6.. ולטלנובלה בע"מ לעומת זאת אני נותנת אפס.. בעע
K Kate9 New member 16/7/05 #28 אממ.. שכחת לכתוב שזה לפי דעתך האישית. הרבה אנשים מאוד אוהבים את הסדרה ואני בייניהם. את יכולה לומר שהסדרה משעממת אבל חשוב לכתוב שזה לפי דעתך האישית
אממ.. שכחת לכתוב שזה לפי דעתך האישית. הרבה אנשים מאוד אוהבים את הסדרה ואני בייניהם. את יכולה לומר שהסדרה משעממת אבל חשוב לכתוב שזה לפי דעתך האישית