אחריי 5 פרקים
תגובות על פיק אפ

7shoval7

New member
לכולם!

היי, ממצף? נכון ש:פיק-אפ" סדרה מעולה?? אני אישית אוהבת את השחקנים:נועה,יעל,שירה,גיל ועוד כול מיני! יש שמה גם שחקנים חדשים שאנחנו לא מכירים אבל זה תגלית בשביל השחקנים החדשים! את יודעים שנועה(בר-רפאלי) גרה בהוד השרון וגם אני גרה בהוד השרון! וחבר של אח שלי פגש ואפילו דיבר איתה? טוף אני צריכה ללכת ביי-ביי ואם אתם רוצים תשלחו תגובות ונדבר

סדרה יפההה

התחלתי לראות מפרק 3 והתמכרתי יש בה משהו כזה מצחיק חמוד לא יודעת מושכת כזאת.... השחקנים בסדר בטח עם המשך הסדרה הם ישתפרו בינתים הכי אהבתי את יסמין היא חמודה והד.ג'י לא זוכרת איך קוראים לו תכלס סדרה מתוקה כזאת מחכה לפרקים יותר מותחים לאמצע הסדרה ככה

ortal1111

New member
לדיי.ג'יי קוראים בסדרה אדם..

ובמציאות קוראים לו מקס אולארצ'יק :)

ortal1111

New member
../images/Emo45.gif דווקא סידרה חמודה..

אני לא אומרת שהיא טובה ממש או משהו כזה... גם השחקים לא ליגה.. אבל בכל זאת יש שמה משהו.. קשה להסביר משהו ממש חמוד כזה שגורם לי לראות אותה זה פשוט נחמד.. למרות הכל!! (דעה אישית כמובן).

Raz110

New member
זה טירוף..

כל אחד.. לא משנה מה יש לו.. הוט.. או יס.. יכול לראות 3 טלנובלות ביום.... פרק אחרי פרק אחרי פרק.. :-O

AVIV80

New member
סדרה טובה

סוף סוף סדרה אמיתית כמו באמריקה בר רפאלי טעונה שיפור

dolphin1000

New member
סידרה כמו באמריקה????????????

באמריקה יקירתי היא לא היתה אפילו עוברת את שלב הפיילוט, תת רמה ירודה ומחרידה בצורה פשוט מטומטמת , זוועתית, רדודה, טיפשית וככו כו כו כו כו ממש המיץ של הזבל שיוצא מגרביים אחרי ריצה של 100 ק"מ, וזה עוד ברחמנות

מטומטם/ת

איזה הגזמההההההההההההה נו באמת מה את רוצה צומי??? זה שאת לא או אתה לא יודעת אומר שזה תת רמה לא באמת באמת הופך את הסדרה לכזאת יא מעפן אולי את או אתה תת רמה ומחריד/ה

boyboy03

New member
פחחח כמו באמריקה

באמריקה עושים סדרות טיפ טיפה יותר טובות, כמו: עמוק באדמה,באפי, הסופראנוס,לוסט, המגן, עקרות בית נואשות. ואם אתה מתכוון לאופרות סבון אמריקאיות, אז את "היפים והאמיצים" ושות' משדרים בשעות הבוקר, לא בשיא הפאקינג פריים טיים!!.

spiral3

New member
סדרה מפגרת ורדודה

והתספורת של נגה שחר דומה לבובה של פליימוביל

spiral3 - את ממש צודקת!- כנסו!!

הסדרה הזאת מפגרת לגמרי! הבר רפאלי הצפונית הזאת בכלל לא יודעת לשחק, ועלק הייתה קצינה בצבא! אפילו צבא היא לא עשתה, המפונקת! סדרה רדודה! וחסרת טעם!

mightymike

New member
אישית אני מחרים את הסידרה

וזאת רק בגלל השתתפותה של בר רפאלי בסדרה אשר השתמטה משירות צבאי, מסיבה זאת אני וכל חברי הקרובים מחרימים את הסידרה הזאת.

boyboy03

New member
אני מחרים את המחרימים. אתה כזה קטן

אולי אתה גם רוצה להוציא אותה להרוג בגלל שהיא לא עשתה צבא? מה נהיה פה? עצוב לדעת שחיים כאן אנשים כל כך פאשיסטים. אל תראה את הסדרה בגלל שהיא פשוט כתובה מחורבן והשחקנים גרועים, לא בגלל דברים אחרים. זה כל כך מטופש.

dolphin1000

New member
פשוט קססטרופה

תת רמה אמיתית , חבל אפילו להסביר למה, מי שממשיך לבזבז את זמנו על הדבר העלוב הזה אני ממש מרחם עליו ואואואואואואו

dolphin1000

New member
זו לא סידרה זו קססטרופה זוועתית

פשוט הדבר הגרוע ביותר שנראה על המסכים ב מאה הזו וכנראה גם הבאה, ואואואווא זבל זבל ושוב זבל הזבלים - איך משדרים דבר כזה , אני מתבייש להגיד שראיתי שני פרקים,

הסדרההה הכי גרועה שראיתי בחיים שליי

סדרה בלי טעם ובלי ריחחחחח , הכל רק סקסססססס וסקס נראה לי צריך להביא את רננה מטלנובלה בע'מ שתעשה להם תסריט חדשששש פשוט זוועה

סדרה משעממת...

ולא כל כך הבנתי מה הולך שמה... חח אבל בכל מקרה סתם עשו ממנה יותר מדי רעש... לפחות שיר הפתיחה יפה.

למעלה