אחרי גירושין זקוקה לשיחה ולעידוד שיש חיים אחרי

dori78

New member
מה לעשות, גם זה קורה.

גם אחרי גירושים שלא אתה יזמת, גם כשממשיכים לתקשר כי יש ילדים - אפשר בהחלט להמשיך לכעוס ולא לסלוח על בגידה.
לא כל מה שנשים עושות, הן עושות מתוך מחאה. אולי הנשים שאתה הכרת מתנהלות כך. זה לא משליך על כלל הנשים.

ומה אם אומר לך, שלמעט אחד, כל הקשרים שהיו לי היו טובים ובריאים?
האחד שלא היה בריא - מדובר בבן זוג שהיה סופר קנאי, עד לרמה שהוא הטיל וטו על חלק מהבגדים שלי.
זה היה השלב שאמרתי לו יפה שלום. במקרה שלו, מהצד שלו לא היה מדובר באהבה אלא ברכושנות.
קשר טוב ובריא, הוא כזה שבו יש תקשורת פתוחה וכנה בין בני הזוג.
כזה שבו אם מגיעים למסקנה שזה לא עובד - אפשר לבוא ולדבר על הדברים, לבדוק אם יש אפשרות לשנות, משני הצדדים וחשוב מזה - אם יש רצון לערוך שינויים, גם כן משני הצדדים. כזה שבו אפשר גם להחליט באופן הדדי, שזה לא מתאים ולהיפרד כידידים. למעט שניים, נשארתי בקשר ידידותי עם כל האקסים שלי. אחד הוא הבחור הקנאי, השני החליט שהוא לא מעוניין בקשר איתי, לא כי הוא כועס עלי אלא כי הוא לא יכול לראות אותי ולדעת שאני לא איתו. זה קשר בריא.

קאפיש?

PorFavor1

New member
אם את אומרת...

אני קצת מטיל ספק בדברייך...
&nbsp
חוץ מזה- יש ביניכם רק הרמוניה כל הזמן ?

dori78

New member
אז עכשיו אתה מוסיף על שלל האבחנות לגבי

גם את התואר "שקרנית", בלי להכיר אותי בכלל. מעולה.
אתה יוצא ממש נאור ואינטליגנט, סתם שתדע.

tal902

New member
כבר בניתך תיליי תילים של "עובדות"

על סמך תיאוריות לא ברורות ומבלי שהגברת אמרה מילה או סיפרה משהו. שמע, אתה משהו?
באיזה סרט אתה חיי?

PorFavor1

New member
חי בסרט המציאות

הבחורה לא יודעת להתבטא, לא מוסרת פרטים , לא מנקדת ולא מגיבה בזמן.
הזמנתי אותה לפרט, אבל היא לא הגיבה, אז הגבתי עבורה.
&nbsp
חוץ מזה- היא עצמה דיברה על נישואים של אהבת בוסר.
היא עצמה מבינה שהאהבה שלה עם בעלה, היא אהבת בוסר, כלומר שהם לא מתאימים בכלל.
לקח להם כך וכך שנים להבין שהם אינם מתאימים.
הם כבר החליטו להתגרש כשבאופק יש בחורה נוספת, והמשיכו לקיים יחסי מין לאורך כל הדרך, גם כשהבעל המשיך לצאת עם הפילגש.
&nbsp
אני עדיין חי בסרט, או שיצאתי מהסרט ?
אני עומד במבחן שלך כמי שחי במציאות ?
&nbsp
יש אנשים שלא מבינים מה זאת אהבה, לא מבינים שהם עצמם חסרי אהבה, או שהצד השני חסר אהבה כלפיהם.
כיוון שהם לא מבינים את זה, ולא מבדילים בין שחור ללבן אלא רואים אפור כל הזמן ומתעקשים שהאפור הוא אפור ולא שחור ולא לבן, אז...שיהיה כך...
&nbsp
אני לא מאמין אפילו לרגע שהאישה, פותחת השרשור, היא קורבן תמים שרק הקריב מעצמו למען גבר רשע מרושע ובוגדני.
אני פשוט לא מאמין לזה.
מי שבוחר לחיות את מציאות האפור או האפור לבן, לעתים מוצא בעל כורחו שהוא חי במציאות של שחור, שחור משחור. זה שהוא לא טרח לברר... בעיה.
ואני כאמור מאחל לכולם רק טוב. רק טוב....
&nbsp
חוץ מזה- מה זאת הריצה לפרק ב'?
אולי כדאי לקחת איזה שנתיים שלוש, להירגע קצת ואז להמשיך הלאה?
מה קרה? אי אפשר להיות קצת לבד?

tal902

New member
תגיד אתה מקשיב לעצמך?

עונה במקומה מחליט בשבילה. מי אתה ומה אתה? ומה איכפת לך? היא החליטה לשתף לפרוק חלק ממה שעובר עליה ואתה כבר מפתח תיאוריות מקבל החלטות ויודע מה לעשות ומה לא לעשות.
ומה איכפת לך בכלל? ומה זה כל כך מעסיק אותך? את הבעיות שלך בחיים כבר פתרת?
אין אין לתאר....
דיי לפרשן בשקל תשעים.
עזוב אותה במנוחה. חפרת כאן כאילו אתה עובד בראשות העתיקות!

PorFavor1

New member
היא גם אומרת שהיא לא סלחה לרומן שלו

היא אומרת את זה במפורש באחת ההודעות שלה.
חסר שם קצת ניקוד.... ויש שגיאות כתיב, ו.... צריך לפענח את זה איכשהו.
אבל היא אומרת שהיא לא סלחה לו על הרומן שלו.
מבין את זה?
היא לא רצתה גירושין.... אבל היא גם לא סלחה לו.
הגירושין קפצו עליה, היכו בה כרעם ביום בהיר, אבל היא לא סלחה לו....
הילדים כעת חיים אצל אמא חד הורית שרוצה תמיכה ועידוד לקראת פרק ב'.
&nbsp
מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בדברים?
אני פשוט לא מבין...
אני לא מבין....
&nbsp
שמישהו יסביר לי מיהו האיש הרע, ומיהו הצדיק שרק אוהב את בן זוגו ורוצה לשחזר את האהבה ששררה בתחילה.
על הסקס עם בעלה לא וויתרה...
אבל גם לא סלחה לו.
קיבלתי פלונטר בראש.

דורין79

New member
סקס לא היה חסר

הוא רוצה חופש עד היום יש לו משיכה מטורפת אם כל המשברים ההיתי נופלת לשטויות שלו שלא סלחתי לרומן אבל היה ביננו סקס לכל אורך הגירושים כאילו זה לא קשור לריבים בבית המשפט ול"חברה שלו" אל זה אני מאוד כועסת על עצמי

PorFavor1

New member
סקס, זה כאילו מתנה לבעל...

היא כאילו רק משקיפה מן הצד... כואב לה.
&nbsp
קודם היא רשמה "אי רצון להתגרש" וחשבתי שאי הרצון היה שייך לבעל.
&nbsp
אם הבעל זרק אותה ויזם גירושין, זה כבר עניין אחר....
&nbsp
שיהיה לה רק טוב. שיהיה לכולם רק טוב.

דורין79

New member
בוקר טוב לכולם

אני והגרוש שלי הכרנו שההינו ילדים והיתה אהבת בוסר שגדלנו ביחד ואנחנו עברנו המון והיתה אהבת אמת אולי לא זוגיות ושיחות אבל סקס ומשיכה וחיים משותפים אני מאוד תמכתי בעסקיו וההיתי אישה אוהבת שכחתי קצת אולי לא מיתוך ידע שצריך לבנות זוגיות וקצת זמן בלי הילדים אולי האשמה שלי שיותר דאגתי לילדים ואני ידעתי שאם תהיה בגידה מצידו זה רק רומן ואהבה לא משהו חד פעמי וכן היתה לו חברה בעבודה רווקה בלי ילדים בלי כאב ראש אז התחיל לאט ובטוח ופתאום שעות של חוסר בבית הולך לקנות מוצץ 4 שעות , פתאום מתגלח יותר קונה בגדים שעון רכב חדש נסיעות לצפון לחול הכל לבד מה לא מגיע לי בניתי לך בית עבדתי כמו חמור שנים מגיע לי חופש והוא לקח את זה עד הסוף החליט שהבחורה עדיפה על הקן שלו אז הבנתי שהוא רוצה לבלות אבל כבר מאוחר לי הוא רצה כבר להיתגרש ומה שניסיתי היה לו בראש החופש ועזב וניכנסנו למערבולת של חוסר אמון וגירושים . אז אני אשמה כן גם אני מרגישה היום את הכישלון אהבה ירדה כי בכל זאת עזב אותי בהריון אם ילדים וכמובן בגירושים השתדל להשאיר הרבה אצלו אני בחורה שההיתי עצמאית ואני אכלתי הרבה את האגו בשביל הילדים ושיחררתי אותו אני יודעת שקוסם לו הכסף והמותרות באמת אני מקווה שלא התחרת כי אני רוצה פרק ב והזמן הוא התרופה הכי טובה שבת שלום

tal902

New member
מקווה שתתאוששי

ומקווה שלפחות כלכלית את עם ראש מעל המים.

צלשלספק

New member
ברוכה הבאה ו-בהצלחה

אני מבין את כאבך ומציע לך יותר להתמקד בשאיפות שלך ורצונות שלך בהתחלה חדשה - מאשר לאכזבות מהגרוש שלך.

יש חיים אחרי הגירושים, לטוב ולרע, חוויתי דברים וסיטואציות מסוימות (אחרי הגירושים) שהיו אפילו יותר גרועים מהגירושים עצמם, כך שזה יכול להגיע למקומות יותר טובים (בהחלט!) וגם למקומות פחות טובים (סופר בהחלט!) ממה שהיית רגילה.

למעלה