היי, זוהי ההתרשמות שלי..
טוב.. אנימלס PIGS ON THE WING יפהההההה.. סה"כ קטעון, שמעתי פעם גרסת סטודיו של שני הקטעים מחוברים ועוד סולו באמצע !! יפפייפה, חבל שלא הכניסו לאלבום DOGS !!!!!!!!! אחד הקטעים הכי מדהימים PIGS חמוד ביותר SHEEP !!!!!!!!! אחד הקטעים הכי מדהימים PIGS ON THE WING2 סוגר את האלבום הקצרצר באותו ראש לסיכום: אלבום יפה.. ספר מצחיק.. קצר ! לא מספיק ! מעדיף לחסוך בדקות וישר לDOORS וויש יו וויר היר CRAZY DIAMOND1 חרוש מהתחת.. שיר יפה סולו יפה קטע סקסופון יפה התחלה מרוחה.. אהבתי ב15 שניות הראשונות ששומעים ירידה של נגיעות בסטריאו וסאונד מסונטז שמחקה דולפין.. WELCOM THE MACHINES חח תעשה לי טובה.. מעדיף לשמוע תפסקול של התפוז המכני(שהוא מדהים ד"א HAV A CIGAR גדול! חולה על הקטע הזה באמת קטע יפה WISH YOU WERE HERE שיר נורא יפה.. קצת עייפ משהו.. וזהו CRAZY DIAMOND2 פה כבר יש יותר כוח.. חזק!! לסיכום: שוב לא מספיק.. לא מסופק בכלל ! חופשי עובר לDOORS דארקסייד BREATH קטע יפה אבל עייף קצרצר 2.3 מתוכם דקה עם שירה, מזל שבטיים חוזרים בפלאשבק חח ON THE RUN חח בדיחה טובה TIME אחד השירים הטובים(לא חסר, התחלה מתוחה למדי THE GREAT GIG IN SKY חמוד MONEY בלוזי סולו כייפי ושיר לאמשהו US N THEM נחמד.. מרדים מידי.. נוטה לשעמם בקיצוניות ANY COLOR U LIKE מגניב אהבתי : ) המעבר בינו לבריין דאמאג' מדהים BRAIM DAMAGE אחד היפים.. וגם פה המעבר לאקליפס מדהים ECLIPSE וווווואוו סיום קסום לסיכום: מתקרב! חסרה עוצמה, יש פה ושם.. חסרים עוד קטעי מחץ, האלבום נוטה לעייף.. ! מעדיפ לשמוע את הDOORS MEDDLE אהבתי ממש רק שני שירים A PILLOW OF WINDS מדהים והזוי ECHOES כנ"ל + ע נ ק לסיכום: לא THE BIG WALL טוב לאלבום הזה אני לא מתייחס לפרט יותר מידי.. פשוט לכל הרצועה שרצה לה.. ואו איזה קטע, גם יש שני דיסקים, יותר זמן איכות.. איזה כיף קטע1 התחלה עוצמתית ומושלמת ליצירת על קלאסית קטע2 שירה מלנכולית, פסנתר, ונגיעות פאדים רעוווווות כלכך עד לכניסת המחץ בסוף השיר.. כלכך פשוט כלכך מושלם קטע3 יפפפפפפפפפה! מספר ערוצים מינימלי הופך אתזה לכלכך מושלם קטע4 חחח.. מושלם קטע5 מושלם חלק 2.. כלכך מינימלי ובאותו הזמן מושלם שזה הורג.. זו כבר מקוריות מורכבת.. הכל בא מהאינטלגנציה של הבנאדם.. אחד הסולואים היפים קטע6 אחד הקטעים הטובים.. אחד הסולואים היפים קטע7 יפה.. כשהייתי קטן שמעתי ברקע מאיפשהו זה היה מקסים קטע8 נחמד.. לאמשהו.. HOW SHOULD I COMPLETE THE WALL אחלה מעבר קטע9 בנלי לא מיוחד בשיט עד שגילמור מתחיל להשתלט שם עם הגיטרה.. סולו מגניב, השיר עצמו מעפן קטע10 אחד הקטעים המושלמים ! ! ! ענקקקקקקקקקקקקקק כל שניה שווה הכל.. אין מה להוסיף קטע11 חזקקקקקקקקקקקקק ! הזוי סאונדים אפקטים יפים מדהים מתחיל ממלמטה מרחוק מהחשכה משו מניכור, ווקאל אחיד עם נגיעות פסנתר בייס נמוך מסונטז ואפקטים וסאונדי לוואי הזויים, צלילים מסונטזים של נשיפות ברקע, עד לכניסה היפייפיה ohhh babe.. why r u runnin awayyyyyyyyyyyyy קטע12 סוגר במעט כוח את הדיסק הראשון.. קטע13 סוגר ברכות חח קטע14 מהמם.. אחד השירים הטובים.. חייב לציין את הסאונדים ההזויים שמלווים את השיר בכולו.. סולואים מיותר לציין קטע15 אני חולה על העליות האלה של ווקאלים בפוליפוניה גבוהה בטונים שונים.. איזה קטע כייפי.. גם מעט סימפוני משו ברקע.. גם גיטרה חמודה.. קטע16 יפה אוווווווווווו בייב, וון איי פיק אפ דה פון.. דרס סטיל נובדי את הוומ.. קטע17 נחמד.. לאמשהו קטע18 קטע מעבר.. הייתי מוותר עליו עד ההקלטות הרעווווווות .. טיימ טו גו.. אר יו פילין אוקיי.. ועוד כמה.. צחוק קהל.. רדיו.. הכל משוחק בסטריאו.. הלווווו ווקאלי בפוליפוני ו.. קטע19 אחד היפים.. גם הסולו קטע20 מדהים! אחד היפים קטע21 שוב אותו קטע ראשון בוריצייה שונה, פשוט גדול!! מוחץ ובא בזמן.. ענק קטע22 יפה! הקטע פשוט רץ.. אחלה קצב קטע23 יפייפה.. אהבתי את העליה בסוף עד לקטע הבא קטע24 קטע המשך ל23, חמוד ביותר! קטע25 חחח גדול, תמיד עושה לי חשק ללכת לאיזה מחזמר טוב.. מטורףףףףף קטע26 סיום מצחיק.. במיוחד הווקאל של ווטרס.. סתם קצרצר.. אפשר לוותר.. חח.. מקהלה חמודה לסיכום : אין ספק בכלל שזהו ה-אלבום.. יש מספיק קטעי מחץ ומספיק קטעי מעבר יפים, מספיק סאונדים הזויים, הקלטות מקוריות, המון כוח, סולואים, הכל מהכל.. מסופק ! עכשיו אחרי שסיימתי.. אני מרשה לעצמי לעבור לDOORS.. בעצם לא..