אחרי שעברתי על 4 אלבומים..

שיין און חרוש...

אהה כי קומטפרבלי ממש לאא והיי יו בכללל לא וראן לייק הל ובטח שלא אין דה פלאש.. אבל הכי לא חרוש זה השיר שמייצג לצערי את הפלוייד we dont need no education נווו זה עם הבצפר... אם יש משו רציני לומר כדי שתאמר אם לא אז עדיף לשמור לעצמך כי זה בולשיטטטט

holo

New member
../images/Emo45.gif

למרות שהוא נראה לי בסה"כ בחור שמתחיל את דרכו בהכרות עם פינק פלויד ואפשר לראות את ההתלהבות שלו בדיוק מאותם דברים שכמעט כל אחד מתלהב מהם בפעמים הראשונות. זאת גם הייתה התקופה הכי כיפית שלי.

MilkShack

New member
תיכנס שנייה, וגם כולכם.

שמעו... בואו ונגיד שעל פי דעת הרוב, הדארק סייד הוא האלבום הטוב ביותר של פינק פלויד מבחינת הכל. לכן הוא גם נחשב לאלבום הטוב ביותר שלהם, כי פשוט הרוב אוהבים אותו, ואם זה כך, מסתבר שהוא באמת מצוין. אבל אם יש כאלה שלא אוהבים אותו, ואולי הם לא בדיוק אוהבים את הסגנון הזה (שלפי דעתי די רחוק ממה שיצא לפלויד, או לווטרס, בחומה) זה בסדר גמור ולגיטימי. עוד דבר, אני בעצמי לא אהבתי את הדארק סייד בהתחלה ואת החומה יותר, אולי כי הוא קל יותר "לעיכול" או לא יודע מה... אבל לאחר כמה שמיעות, קריאת טקסטים והבנת המשמעות הוא חילחל יותר, ואני חושב שהוא באמת אלבום מופת עכשיו. אולי זה גם עניין של זמן. לא צריך להשתגע עם תגובות כאילו מה קרה... זה גם מוריד מהרמה של הפורום הזה, שהוא בין ההכי טובים שיש בתפוז.

T h e G r i m

New member
אממ אולי טיפ קטן..

בתור מי שהדיסק הראשון שהוא שמע של פינק פלויד היה החומה.. אני אתן לך איזה משחק קטן לגבי המוזיקה שמה..אומנם יחסית להרבה שירים אחרים של פינק פלויד המוזיקה קצת פחות "חייה" אבל הגדולה של האלבום עומדת על עוד כמה דברים חוץ מזה (לא אני לא מדבר רק על הסיפור שעומד מאחורי..), מה שאני מציע לך לעשות..זה להקשיב טוב טוב לanthoer brick in the wall part 2 ולשים לב טוב טוב לקטע סולו של הגיטרה שיש שם, עכשיו תעבור שוב על האלבום ותבדוק בעוד כמה ואיזה שירים מופיע בדיוק אותו סולו.. וזה רק רמז קטן לגדולה ולתחכום הרב של מה שווטרס עשה באלבום הזה (יש עוד..רק צריך לדעת לחפש)... מאחל לך המון בהצלחה ושתמשיך להנות מהלהקה המדהימה הזאת..

eliavtu

New member
לדעתי..

זה תחכום יתר, תחכום במוסיקה זה דבר יפה, אבל בחומה זה קצת נסתר מדי, הקטע הוא שבדארק סייד לדוגמא, יש גם המון תחכום וגאונות, אבל אתה לא צריך לתאמץ כדי למצוא את זה- בחומה, כן.. וזו אחת הסיבות שלדעתי, החומה פחות טוב - הוא פשוט קשה מדי להאזנה.

אין דבר כזה תחכום יתר

אלא אם כן אנחנו מתעסקים בפלצנות של להקות פרוג. זה פשוט אלבום מלוטש שחשבו בו עד לפרט האחרון. חוץ מזה מה רע בקצת אתגר לאוזניים?

oneman2

New member
כל מה שקשה

הוא מעולה כשם שהוא נדיר. על פניו, דווקא אלבום שהמסרים והגאונות שבו קשים יותר להבנה- הוא הטוב יותר (לדעתי). אני לא חושב שבחומה יש הרבה תחכום נסתר.

Adidason326655

New member
אתה לא לבד.

אני אישית לא מצאתי את מה שמצאתי בשאר האלבומים ב"החומה". זה תלוי במה אתה אוהב.

itaikuskus

New member
יאללה

nirkush הוא טרול, 100 אחוז. אתם מבזבזים זמן ואנרגיות עליו.

itaikuskus

New member
וקצת רלוונטיות לשרשור מצידי

יש קישור להודעה שלי בטאגליינס, שמסבירה למה MEDDLE (זאת מילה אחת, כמה קשה לטעות?!) זה לא רק ECHOES. החומה בתחתית הרשימה, ובכלל, הייתי ממליץ לך לשמוע כל מה שבא לפני הדרק סייד, שזאת לדעתי התקופה הכי טובה של הפינק פלויד, עם דגש על שלטון הסיד בארט.

wommer

New member
צודק במאה אחוז.

מדל הוא גם מסטרפיס בפני עצמו. והחומה? הרבה מאחוריו

WeHaveExplosive

New member
אה-הא.

מישהו שמע פה פעם על PDNFTT? זה בדיוק זה. מנסים להילחם איתו? הוא ניצח. (ד"א, זה DOCTOR ROBERT, החלפתי כינוי)

למעלה