אחרי שעברתי על 4 אלבומים..

יוואווו

כמה בולשיט נוזל לך מהמוח שלך... אם מדברים על כניסות ועוצמה פלויידית זה בטח שלא בחומה כי בחומה כל האיפיון שלהם והייחודיות דעכה רוצה עוצמה? שיין און בסולו פתיחה, סולו של טיים,צרחות לפני breath הצרחה של כרפול אלה רגעי עוצמה לא אין דה פלאש שבכלל מייסון כמדומני לא ניגן שם אפילו בקונצרטים אביב גפן דרך אגב לקח את החומה כשאמר שאקורד של החומה חשוב לו יותר מהכותל כי זה דימוי מתאים אבל הוא מתכוון לתקופה המוקדמת שלהם ורואים את זה טוב בלחנים שלו. דיי חלאס אתה רוצה לומר דיעה תן עובדות נכונות ותסתמך עליהן אבל אל לבלבל ת'שכל זה ממש לא חכם...

nikkush

New member
חח לא נעים לי להגיד לך

אתה יוצא נורא טיפש.. בלי כוונה להעליב או משהו.. רשמת שאני ממורמר ?!?!?(חח), שים לב לזעם שנפרץ.. איפה השליטה על היצר.. חח רשמת שטויות!, גם בקשר לאביב גפן, גם בקשר לכניסות ולעוצמות, ובקיצור אנחנו חופרים במים היות ושוב נוצר מצב שאני מגיב לקיר אז סליחה ובואו נסגור את הדיון.. בלי שאףאחד ייפגע חס וחלילה ושוב, שום דבר לא המצאתי, העובדות מדברות בעד עצמן.. : )

The Walrus

New member
דווקא בדארק סייד

לא חסר עוצמה כלל... שורות הסיום, הכניסה בgreat gig in the sky, הפזמון בus and them וכו'...

FunkyMonk

New member
שמע, בן אדם,

להירשם לפורום סאונד ועריכה של fresh לא אומר שאתה מבין משהו.. כי תכלס, לפי צורת ההתבטאות שלך, לא הייתי נותן לך יותר מ-12. בכל מקרה, אתה יכול לחשוב שהחומה מעולה, והוא יכול לחשוב שהדארק סייד גאוני (או שחומה גרועה). אתה לא צריך להיות סאונדמן או מפיק או מוסיקאי בשביל להחליט עם עצמך שאתה לא אוהב אלבום מסויים (בדיוק כמו שאתה, שאין לך מושג בגרוש באף אחד מהדברים שאתה בעצמך ציינת, החלטת שחומה זה אלבום גאוני - לגיטימי לחלוטין) אם שף מוכר יכין לך מאכל, שפשוט לא לטעמך - אסור לך להגיד שהוא לא טעים רק כי אתה לא יודע להכין משהו דומה?

nikkush

New member
לקבוע שהרמה נמוכה ביותר

זה בפרוש לא דעה.. אם כי שיא הטמטום

לא, זה לא "שיא הטמטום"

זו דעה, שאתה יכול להסכים אתה או לא. אני חוזרת ומבקשת שתגיב עניינית, ללא שימוש במילות גנאי. אחרת, אאלץ לנקוט באמצעים.

nikkush

New member
חח

אני לא אתווכח עם רוג'ר ווטרס של הפורומים את קצת רצינית מידי חח כאילו.. כמה משלמים לך לשעה. . ? : ) ביי

מספיק עם ה-"חחח"

אל תשתמש בזה יותר מדי, זה מוריד מהרמה שלך ושל הפורום. מכיוון שאתה חדש כאן, אני מציע שתחילה תשתדל לנסח את ההודעות שלך בצורה מעט יותר רצינית על מנת שתקבל שתקבל התייחסות יותר רצינית מחברי הפורום האחרים, התנסחות עם ה-"חחח" לא מוסיפה יותר מדי לניסוח.

אפילו אתה נראה בן אדם נורמלי

ובוגר לעומתו
(לא להתייחס ברצינות)

FunkyMonk

New member
טיפ קטן גם ממני -

להתנסח בצורה שתייצג לפחות אדם בן 12. אני יודע שקשה לך, אבל קשה לי לקרוא את ההודעות שלך. אני לא מבין מה לעזאזל אתה רוצה. אח שלי בן 9 והוא מתנסח בכתב יותר טוב מזה, אז אני בטוח שאתה יכול. (טוב, אני לא בטוח שאתה בן 9 ומעלה, אבל אני מניח שאתה לפחות בן 11-12.)

nikkush

New member
זה בסדר..

גם אם אני הייתי במצב שלך לא הייתי מסוגל להבין או לקרוא הודעות של בנאדם מגיל 12 ומעלה, זה מורכב מידי למה שהראש שלך מסוגל.. ד"א שמת פעם אחת לב לחתימה שלך ? נורא מעניין

oneman2

New member
לאור העובדה שלא הבנתי מילה

ממה שכתבת כאן מעלי, ולאור העובדה שכבר התעסקתי עם טקסטים ברמה קצת יותר גבוהה (ע"ע עמנואל קאנט), נראה לי שהבעיה היא בניסוח שלך, לא בהבנה שלי.

FunkyMonk

New member
../images/Emo45.gif

החומה אלבום נחות מוסיקלית מבחינות רבות. קצת הציק שאתה קורא לMeddle בשם אחר.. =) זה לא "אמצע".. ^_^ כיוון שאני מבין שאתה חובב את הצד היותר פרוגרסיבי של הפלויד, אני אמליץ לך על Atom Heart Mother - שאתה בוודאי תאהב. ואולי את Animals שלדעתי הוא פשוט אלבום מדהים.

מה הקטע בלהיות טרול מעצבן?

ועוד יותר, להתנסח כמו ילד בן 5. לפחות שיהיה איזשהו אתגר, מצטער, זה יותר מדי קל. אין תחכום, אין רמה. אם להיות טרול, תעשה את זה כמו שצריך.

holo

New member
אין מצב שזה טרול

הוא פשוט אינפנטילי, זה הכל.

למעלה