ולשוטיה בבורמיזה ,זה ההמשך
ש שופעת יפה וסקסית New member 12/2/04 #29 "לאכול אותה".... הממ....../images/Emo4.gif אותה... את הסופרת??? אותה..... את התמונה...??? ... זה בסדר הבנתי..... בתיאבון...
"לאכול אותה".... הממ....../images/Emo4.gif אותה... את הסופרת??? אותה..... את התמונה...??? ... זה בסדר הבנתי..... בתיאבון...
S sea mad New member 12/2/04 #30 אווך... מה שעשית לי לקיבה לא רוצה זיון לא רוצה כלום.......רק את הקינוח...ולא בתמונה!! ועכשיו! נראה לי שאת כישרון מבוזבז ... עם כל האוכל הסקסי שלך
אווך... מה שעשית לי לקיבה לא רוצה זיון לא רוצה כלום.......רק את הקינוח...ולא בתמונה!! ועכשיו! נראה לי שאת כישרון מבוזבז ... עם כל האוכל הסקסי שלך
ש שופעת יפה וסקסית New member 13/2/04 #45 ../images/Emo25.gif איזו תגובה מתוקה הממ.... החלום שלי זה מין בית קפה/ מסעדה.... וכשזה יקרה מבטיחה .... ערב אחד בשבוע יוקדש לסטוציונרים בלבד... ועד אז.... אני גם עושה בהזמנות אישיות... אבל אני יקרה...
../images/Emo25.gif איזו תגובה מתוקה הממ.... החלום שלי זה מין בית קפה/ מסעדה.... וכשזה יקרה מבטיחה .... ערב אחד בשבוע יוקדש לסטוציונרים בלבד... ועד אז.... אני גם עושה בהזמנות אישיות... אבל אני יקרה...
דייג ויקינגי Member 12/2/04 #40 ../images/Emo6.gif אויי סקסית את גדולה "הוא נכנס.... ממלא את חלל הדלת בגופו" לא העלתי בדעתי שהסטיה ש'לך זה לעשות את זה עם מישהו שנראה כמו מקרר
../images/Emo6.gif אויי סקסית את גדולה "הוא נכנס.... ממלא את חלל הדלת בגופו" לא העלתי בדעתי שהסטיה ש'לך זה לעשות את זה עם מישהו שנראה כמו מקרר
ש שופעת יפה וסקסית New member 13/2/04 #43 ../images/Emo12.gif.... דייגיייייייייייייייייייייי? ככה יפה לצחוק על בעלי??? האמת, הוא באמת כזה... גדול, שרירי וענק.... אבל "החלל שהתמלא בגופו" ... הממ....זה פשוט כי כשהוא נכנס... I ONLY HAD EYES FOR HIM.....ולכן הוא היה כל החלל בשבילי באותו הרגע...
../images/Emo12.gif.... דייגיייייייייייייייייייייי? ככה יפה לצחוק על בעלי??? האמת, הוא באמת כזה... גדול, שרירי וענק.... אבל "החלל שהתמלא בגופו" ... הממ....זה פשוט כי כשהוא נכנס... I ONLY HAD EYES FOR HIM.....ולכן הוא היה כל החלל בשבילי באותו הרגע...
ש שופעת יפה וסקסית New member 13/2/04 #49 כמו בפרסומת האגדית?...../images/Emo3.gif רוצה ביס..... מיייייקי??