אחת הנשים היפות במועדון אמרה לי היום

אחת הנשים היפות במועדון אמרה לי היום

שקיבלה צמרמורת בגוף בשיעור שלי, בגלל המוזיקה שאני משתמש בשיעור ותחושת אימון שאני מעביר! איזה מתנה יפה לשנה החדשה בכנות אך שהיא אמרה את זה גם בי עבר צמרמורת בגוף
יש כאן מספר אנשים שעזרו לי בדרך במשובים ,בהכנת מוזיקה,במוזיקה,ברעיונות,ביחצנות,והזדמנות! בראש וראשונה לאלוהים הגדול מכולם תודה נימרוד,אתה מאמן ומורה בחסד עליון תודה יוסי,לימדת אותי המון תודה שרון,ממך גם למדתי המון תודה רויטל,את יודעת מה אני מאחל לך כל הזמן תודה ניר,אתה יודע כמה אני אוהב אותך תודה תירצה,שנתת לי הזמנות לחזור תודה תמיר,אתה השליח ! תודה ליאורה,שנתת לי לי הזדמנות לחזור ולפרוח תודה יפה,שהמלצת עלי תודה איציק,אתה נתת לי את ההזמנות הראשונה ליולם לא אשכח תודה טלי,אני מאחל לך שכל משאלות ליבך הטובים יתגשמו תודה שלמה,שבחרת בי במשך שנים רבות תודה אלנה,שבחרת בי במשך שנים תודה אגי,שבחרת בי במשך שנים תודה טל,שהמלצת עלי תודה יה...ת מאחל לך את כל הטוב שבעולם ותינוק חמוד בשנה החדשה תודה תמי על ניהול אתר הנפלא הזה,אישיות נפלאה תודה ליצירות מתוקות,טוב לב שלך,אנושיות תודה חיים חדשים1,על מוזיקה ונשמה טהורה שבך תודה sahar 2003,אתה מלך ,אתה יודע את זה,מוזיקה טובה תודה spin man,אתה גם מלך ללא ספק,המון מוזיקה טובה נתת לי תודה רן מגן,מקצוען,ספורטאי,דוגמא אישית למקצוע תודה קובי ,על משובים החיוביים שאתה נותן כל הזמן,ויחצנות תודה לאמא שלי שהביאה אותי לעולם פעמיים,פעם בלידה ,ופעם נוספת מעולם ההוא לעולם הזה ! לילה טוב

שכחת להודות

לגיא ברנד. לולא הוא והצפייה להערותיו, לא הייתי טורח לפתוח את הודעותיך. ולכבוד השנה החדשה ממליץ לך לשחרר קצת את הפקק שירד קצת האויר.

אוקי סאנסי

אתה יודע למדתי קארטה כמה שנים בשיטה הזו קיאקושנקאי קאי וקרב מגע עד לחגורה כחולה,לא הייתי טוב כמוך לכן עזבתי את התחום לילה טוב

הצלחה בקראטה

זה בעיקר עניין של התמדה. וכאן אני כותב בגלל העניין שלי בספינינג.

בן של קנגה היקר,כתבת לי שסיבה שאתה קורא

את ההודעות שלי בגלל הערותיו של פרט שאתה מכבד את הערותיו לקח לי הזמן להבין את התוכן של מה שהתכוונת ומה שיש לי להגיד הוא בעולם האופניים וכושר גופני אני מספר1 יש לי קרוב ל3000 מתאמנים ,מקשיבים לי,קוראים את מה שאני כותב,ומאמינים בי אני מכבד אותך ואת אלה שלא מסכימים איתי ושיש להם הערות בכל פעם שאתה טורח לפתוח את ההודעות שלי את תחכים יותר ,ובזה אני מאמין אין שום כוונה לפגוע באיטלגנציה שלך,או בך שתהיה לך שנה טובה

מיס אוסי 18

קיבלתי חינוך בבית מילדות לכבד נשים וככה זה יהיה לעד לא אני לא אוהב את זה בגלל שאני גבר, גבר אמיתי מיס אוסי 18 אין לי מה להוכיח לך ,ואת לא חייבת להאמין שתהיה לך שנה טובה

אוסי18

New member
מיס'ס, בשבילך! רק חבל שלא הבנת אותי...

כ "גורה" שבחבורה, הפנתי את התמונה אליך כי אחד השרשורים כלפיך נקטו בלשון: "זה זמן לסליחות"..... לא חשבתי/חושבת שאתה צריך לבקש ממישהו כאן סליחה, לכן- כוונת התמונה היתה לטובתך! ליבי נקי, מאז ומתמיד!
בכולופן, טייק-קאר! ושלא תעיז לחשוב שאמרתי לך לגנוב מכונית, זה 2,500 ש"ח לישיבת מעצר אצלי

את מיס'ס נאה

תודה מיס'ס אוסי18 שבוע מצויין מאחל לך את כל הטוב שבעולם מקווה שניפגש לאימון מתישהוא

דוט קום ,אתה בן אדם חביב

וחכם הייתי אומר בהחלט יש אלוהים והוא הגדול מכולם טיפ קטן ממני תעבוד קצת על קצב הרגליים שלך אני מבטיח לך שתרא ה את הקצב רגליים שלך בקצב 90-100 קאדנס במשך 15-20 דקות רצופות ככה תבין שיש אלוהים ושהוא נתן לך זוג רגליים נהדרות ומהירות שמקשיבות לך בהצלחה בעזריאלי ובכל מעשך

אתה בסדר..

90-100 קאדנס אני יכול גם 7 שעות, עם עומס נמוך...אתה יודע... הספורט התחרותי היחידי שאני מתעסק איתו הוא להשחיל כדור לטבעת בקוטר 45 ס"מ ולרקוד כשהוא נכנס. הניסיון הנצבר שלי בכביש מסתכם בחודשיים ברוטו כולל שבירת צלעות בצד ימין, ואח"כ בצד שמאל. הניסיון בשטח מסתכם בתריסר פעמים בשנה מקסימום. מאחר וברור לי כעת כי אתה לא אלוהים וכנראה גם לא שליחו, אני חוזר להירגע ולהודות ל על הברכות.

על זה נאמר../images/Emo32.gif

סיסמאות,אמירות,פילוסופיה ועוד יש המון וישנם גם עובדות הייתי מצפה ממך כמאסטר באומנות לחימה לקצת יותר ממה שאתה מעלה כאן בפורום שליטה עצמית,דברי חכמה ופיוס האמת שלך נמצאת אצלך ושלי נמצא אצלי תחשוב על זה קצת ידידי

למעלה