404 הנסיך הפרסי
New member
אחת הנשים היפות במועדון אמרה לי היום
שקיבלה צמרמורת בגוף בשיעור שלי, בגלל המוזיקה שאני משתמש בשיעור ותחושת אימון שאני מעביר! איזה מתנה יפה לשנה החדשה בכנות אך שהיא אמרה את זה גם בי עבר צמרמורת בגוף
יש כאן מספר אנשים שעזרו לי בדרך במשובים ,בהכנת מוזיקה,במוזיקה,ברעיונות,ביחצנות,והזדמנות! בראש וראשונה לאלוהים הגדול מכולם תודה נימרוד,אתה מאמן ומורה בחסד עליון תודה יוסי,לימדת אותי המון תודה שרון,ממך גם למדתי המון תודה רויטל,את יודעת מה אני מאחל לך כל הזמן תודה ניר,אתה יודע כמה אני אוהב אותך תודה תירצה,שנתת לי הזמנות לחזור תודה תמיר,אתה השליח ! תודה ליאורה,שנתת לי לי הזדמנות לחזור ולפרוח תודה יפה,שהמלצת עלי תודה איציק,אתה נתת לי את ההזמנות הראשונה ליולם לא אשכח תודה טלי,אני מאחל לך שכל משאלות ליבך הטובים יתגשמו תודה שלמה,שבחרת בי במשך שנים רבות תודה אלנה,שבחרת בי במשך שנים תודה אגי,שבחרת בי במשך שנים תודה טל,שהמלצת עלי תודה יה...ת מאחל לך את כל הטוב שבעולם ותינוק חמוד בשנה החדשה תודה תמי על ניהול אתר הנפלא הזה,אישיות נפלאה תודה ליצירות מתוקות,טוב לב שלך,אנושיות תודה חיים חדשים1,על מוזיקה ונשמה טהורה שבך תודה sahar 2003,אתה מלך ,אתה יודע את זה,מוזיקה טובה תודה spin man,אתה גם מלך ללא ספק,המון מוזיקה טובה נתת לי תודה רן מגן,מקצוען,ספורטאי,דוגמא אישית למקצוע תודה קובי ,על משובים החיוביים שאתה נותן כל הזמן,ויחצנות תודה לאמא שלי שהביאה אותי לעולם פעמיים,פעם בלידה ,ופעם נוספת מעולם ההוא לעולם הזה ! לילה טוב
שקיבלה צמרמורת בגוף בשיעור שלי, בגלל המוזיקה שאני משתמש בשיעור ותחושת אימון שאני מעביר! איזה מתנה יפה לשנה החדשה בכנות אך שהיא אמרה את זה גם בי עבר צמרמורת בגוף