אחת הנשים היפות במועדון אמרה לי היום

../images/Emo18.gifרציתי לענות לך ברצינות

להגיב לגופו של עניין ובכלל לדבר על הזכות להשמיע דעה שונה (אף אחד לא חסם, או סתם את פי הפרסי המאותגר), על החשיבות באי סתימת פיות, על הצביעות והאינפנטיליות בחיפוש מציאות ש"כולה טובה" וגם על חוסר ההיתכנות של מצב דברים שכזה, אבל חבל על הזמן שלי. בכלל, עיון בהודעותיך מעלה כמה מסקנות: 1. את טיפשה. אם אי פעם תחכימי להיות מטומטמת, תביני שיכולות להיות דיעות שונות משלך ושבחיים האמיתיים לא כולם נוטלים סמי הזייה (בכיף, סבבה, מפרגנת, באהבה, כל הטוב - לכל מיני אנשים שאת לא מכירה). 2. את סתם מחפשת תשומת לב. אי אפשר להתייחס להודעת הפרישה שלך ברצינות, כי בכל זאת המשכת לכתוב (דא?!) וזה בסה"כ פורום ספינינג באינטרנט ואת עוד אחת שכותבת תחת כינוי (הייתה על זה כתבה מעניינת, בהקשר של פיצול אישיות מודרני). אם קשה לך להתמודד עם זה, אני מניח שמזמן לא קראת עיתון, או התעדכנת באקטואליה, וזה מוביל אותנו ל- 3. סביר להניח שאת זקוקה לטיפול נפשי, אם את מגורה מדימויים של קוראי פורום ספינינג באינטרנט, הרוקדים סביב הגופה שלך. אז בבקשה, תזהרי שהדלת לא תפגע בך בדרך החוצה.

come on1

New member
התלבטתי אם להגיב

אבל אתה כל כך מושך אז חייבת. האמת, שדווקא אתה הצלחת למתוח חיוך גדול על שפתיי. גיא ברנד, האיש והאגדה. משתלח בכל מי שאפשר, חייב להראות שהזין שלך הכי גדול כאן. אבל יקירי אני בטוחה שהזין שלך מה זה קטן שאתה מגדיל אותו כל פעם עם הקידון של האופניים.(זה בטח כיף להרגיש מידי פעם שעומד לך). אתה מסוג האנשים שחושבים שהשמש זורחת להם מהתחת. והאמת,. יכול להיות שבמקרה שלך זה די נכון, עובדה, השמש לאחרונה ממש לא נעימה לי. אז יקירי, אתה לא עושה עלי רושם(כן, כן יודעת... מי אני הטיפשה, הסוטה וכד שאני ארצה לעשות עליך רושם, אני כל כך חתיך חכם מדהים מקצועי שאני שם זין(קטן אומנם, אבל בכל זאת זין, על שכמותך) נחמד להגיד את כל מה שאתה חושב מאחורי המקלדת שלא רואים אותך. אתה חתיכת אדיוט וכנראה גם הדיוט. ועכשיו מר "פסיכולוג/סוציולוג/אנתפורולוג וכל הדברים הטובים והאינטלגנטים האחרים, שיהיה לך אחלה יום ונסה למצוא לך חיים. וממאמוש, גם בתור גופה לא הייתי מאפשרת לך לרקוד סביב הגופה שלי, גם לתולעים וזוחלים יש סגנון ואתה חסר גם בזה...

כותבים כידון ולא קידון

חשבתי שפרשת ונתת אישור לכולם לרקוד ססביב גופתך? אל תאכזבי אותי, שלא נחשוב שאת סתם שקרנית מופרעת שמחפשת תשומת לב... בהודעתך הוכחת שלא הצלחת להתגבר על היצר האלים שלך והרצון למשוך תשומת לב שלילית וזה בדיוק מה שטענתי בהודעתי. בנוסף, החזרות הרבות על המילה "זין" בכמה הקשרים, סביב הרעיון של הריקוד סביב הגופה שלך מדליק כמה נורות אדומות, לפחות בכל הנוגע למאווייך הכמוסים, או להתעללות מינית שעברת. דבר אחד אני לא מבין - הקטע של אנשים ללכלך, לנבל את הפה ואז לכתוב "שיהיה לך אחלה יום"... מה זה קשור בכלל?! טיפשות, הפחד שישרפו בגיהנום, או מחלת נפש? מי יודע... (בעצם, אסף אמור לדעת
- בשביל מה אתה אדום?) אני יכול לאחל לך שלא תחסכי בכסף על פסיכיאטר טוב ושתחזרי לכתוב בפורום על גופות מרקדות, מדורות וסקס במהרה. חומר לאשפוז בכפייה.

אני מתלבט כבר כמה דקות

אם להגיב בכלל, כי יודע שבוויכוח עם טיפש הוא גורר אותך אליו ואז גם אני אראה טיפש :) ולעניין עצמו, תבדוק את עצמך. כדאי לך, אני חושב שאתה כל הזמן עושה השלכות אולי אפילו סובלימציות כאלה ואחרות. אני לא רוצה לכנות אותך בשמות כמו שכינית פה כמה וכמה. זה נראה לי ילדותי. אבל מילה אחת אכתוב לך, בעצם שתי מילים "אתה דפוק" :) הא כן, אני באמת מאחל לך שנה טובה, למה לא בעצם? זה הרי לא על חשבוני.

come on1

New member
בשביל להרגיש שזה עומד

אפשר גם מקל לאו דווקא כ/קידון.. אבל,היי תודה על התיקון. עכשיו לפחות יודעת שבלאיית אתה יודע.(טוב, כנראה שבכתה א' עדיין הקשבת למורה שלך ולא חשבת שהיא אפס כי היא מורה ואתה בטח יותר טוב ממנה). ואסיים בדברי הרגעה. אינני צריכה לחסוך כסף על פסיכאטר טוב, יש לי כבר מספיק מהנוצץ הזה, כי בניגוד אליך, חוץ מלזיין את השכל, עושה עוד דברים לפרנסתי(אולי אני בכלל גם זונה, את זה עוד לא אמרת). וכן, אני אוהבת גם סקס ואם אפשר גם מגוון ומעניין ככל שאפשר(האמת, שעל גופות עוד לא חשבתי, אבל מי יודע... אבל מה אתה מבין בזה, הרי כשאתה עסוק בלהוכיח כל הזמן בלהגדיל את הזין, אופס סליחה, האגו שלך, סקס בשבילך הוא רק איום ובגדר סטיה) ועכשיו יקירי, אתה מוזמן להמשיך. אבל, אתה לא ממש חייב. אני בכל אופן מבטיחה מרגע זה לשתוק.(כן, כן מבטיחה. לא תשמע ממני עוד- אני בדרך לבית חולים עם פסיכאטרים טובים ואשפוז בכפיה
). אגב, אתה חתיך כשאתה מאחל
.

היחסות שלי,ישנם אנשים שאוהבים

שוקולד עם 35 אחוז שומן יש אנשים שאוהבים סטייק מדמם יש אנשים שאוהבים לעשן ולגרום לעצמם להיות חולים יש אנשים שאוהבים עוגות עם 30 אחוז שומן יש אנשים שאוהבים פירות ים יש אנשים שאוהבים יין טוב יש אנשים שאוהבים בירה טובה יש אנשים שאוהבים 400 גרם המבורגר +ציפס עם ערך קלורי 1200 קק"ל עוד ועוד ועוד ועוד ומה אני סך הכל אהבתי שאישה נאה החמיאה לי? סליחה שאני גבר סליחה שיש לי בקוד הגנטי משיכה לנשים ,אולי היה צריך שיהיה לי משיכה לעצים ולכוכבים ולחיות הבר לידיעתך במחקר מדעי שנעשה ,לקחו תינוקות בגילאי 7 חודשים והושיבו מולם נשים יפות ונשים פחות יפות למי לדעתך הילידם הסתכלו לאורך הזמן יותר ארוך? אני אגלה לך את התשובה באישה היפה מצטער אם קילקלתי לך אז הגיע הזמן לא להיות צבועים כי יש לנו את זה בילדאין אני אוהב את כולם,בכל צבעים,עדות,מידות,גילאים "ואהבת לרעך כמוך" אבל מותר להיתרגש ממחמאה שאישה נאה נותנת לי זה לא אומר שאני לא מתרגש מפידבק של אחרים ואם זה פשע לאהוב נשים יפות אז אני מודה באשמה כל טוב ידידי

ןלקינוח

אני אוהב את הגיוון בעולם שבורא עולם ברא יש לי מתאמנים מכל העדות,בכל המידות,וצבעים,גילאים יש לי מתאמנת ממונגוליה שהיא בחורה מדהימה ומנומסת עם שני ילדים מתוקים אני רואה בכל אחד\ת את יחודיות שבורא העולם נתן מי אני שאשפוט מי טוב ומי לא? אני מכיר מישהי קרוב לגיל 30 שהיה לה הסתבכות בלידה ,היא לא מתפקדת כמו אנשים רגילים ,לפעמים היא בוכה ללא סיבה ,וזה קורע לי את הלב ואת הנשמה הבטחתי לעצמי שבכל פעם שאני רואה אותה אגרום לה לצחוק,אני הופך את עצמי לליצן בכל פעם בצורה אחרת על מנת לשמח אותה,ולשמחתי זה מצליח כבר המון הזמן לא ראיתי אותה בוכה בתמורה מידי פעם היא אומרת לי "אתה איש חביב" עכשיו שאני כותב את זה אני מתרגש מזה צבע,גיל,מין,משקל,מידה,מנת המשכל,כסף,תואר ,תפקיד ....................................... לא עושה אותנו יותר טובים מאחרים לכל אדם את היחודיות שלו שקיבל מבורא העולם

הי יצירות מתוקות , עכשיו את מבינה ....אייך ?

כולה בן אדם כתב שהחמיאו לו, וקצת על עצמו ופועלו, ותראי איזה השתלחות נוצרה פה. יש כאלה שרואים צל הרים - כהרים....סופם להתרסק. אל תעלמו לי, וגם אל תאלמו . חג שמייח. חיים חדשים

חיים חדשים...

קראתי כרגע את השירשור וקצת נכנסתי לשוק.... חג שמייח גם לך מתוקה
אגב, שלחי לי חברות בפייסבוק אם בא לך..... תרשמי איזה הודעה בבקשה לחברות שאדע לקשר אליך ... (השם שלי liat avivi kolton )
נוכל לצ'וטט קצת יותר

למעלה