אחת הנשים היפות במועדון אמרה לי היום

סליחות - מתאים לכל ימות השנה

באופן חד צדדי, ללא קשר לאדם שפגע בי, אני מוחקת לו את כל החוב במלואו ומייד. אני מרפה מהכעס ומהכאב מתוך החלטה, כדי שאוכל להמשיך לזרום בחיי השמחים ללא הנטל הכבד של הכעס. לחנך את עצמי לסלוח זה להרפות מהרצון להעניש, להרפות מהצורך לנקום. בעדינות, ברגישות, באהבה , כמו מוכר של חפצי נוי יקרים ושבירים, המנקה בכל יום במשך זמן מה את האבק, כך אקדיש גם אני, הפגועה, מספר רגעים בכל יום לניקוי הרגשות והמחשבות השליליים שדבקו בי. הגיע הזמן להתייחס אל עצמי כאל המשאב הכי מקודש והכי יקר עלי אדמות, ולכן אני בוחרת להקדיש בכל יום מספר דקות לניקוי החשוב הזה: בעדינות, ברגישות, באהבה. אני מתחילה בסליחות הקטנות. לרופא שמעכב אותי בתור ומעדיף להכניס חולים אחרים, לנהג שחותך אותי בכביש, לקופאית שבסופר, למורה של הבן שלי, לשכן ששפך מהחלון זבל על הכביסה הלבנה שתליתי, לבעלי הכלבים שלא פעם דרכתי והתלכלכתי בהפרשות כלביהם, אני סולחת לאירועי הזוטא האלה מייד וללא דיחוי, כי אני יודעת שככה אני מתכונת לסליחה הגדולה באמת, לסליחה הגדולה לאיש/ה שיפצע אותי בתער לשונו הקפואה והבוהקת. אני מוחקת את הביטוי "היה צריך/ה" מהלכסיקון שלי. הוא היה צריך להתחשב בי, היא הייתה צריכה להבין אותי יותר, הוא היה צריך לעשות את זה... הוא לא היה צריך לעשות לי את זה. אני רושמת על פיסת נייר את כל משפטי ה"אני צריך/ה", אני מקפלת את הנייר, אני יוצאת לחצר, אני חופרת בור קטן ועמוק מספיק, אני קוברת את הנייר עם כל ה"אני צריך/ה". אני נפרדת מה"אני צריך/ה". אני חופשיה. הסליחה מחזירה אותי להוביל את עצמי. כשאני סולחת, אני לא מפקידה בידיו של מי שפגע בי את הכוח לשלוט בי, להשפיע על הרגשות שלי, להרוס כל חלקה טובה באנושיות שלי. לעולם לא ארשה אפילו לאדם אחד ביקום כולו לגרום לחיי להיות מובלים על ידי הרגשות הנחותים והחייתיים של השנאה. הסליחה מהדהדת כמו גל - מעגל - מעגלים - מעגלים של אהבה מהדהדים מתוכי, מעגל אחר מעגל מתרחבים החוצה למשפחתי, לשכנים שלי, לאנשים ברחוב, לתושבי העיר שלי, לאזרחי המדינה. לעולם כולו, לי.

רוןר9

New member
רק ללמוד ולהפנים- מרגששש

היי חיים חדשים 1 באמת מרגש . תמשכי להיות כפי שאת . בחרת בניק שמייצג אותך, כל הזמן מפרה ,מחדשת, מלמדת והכל תוך יציקת חויות מוסקליות חדשות שרק נולדו וממשיכות לתת ויטאליות ,אנרגיות, אושר וכושר לרבים רבים. חיבוק חזק וגמר חתימה טובה רון9

הי רון, תודה מכל הלב../images/Emo24.gif מה אומר?

פתחתי לקרוא את האשכול הזה ונדהמתי לראות שהוא הפך לזירת התגוששות מילולית.אתרכז בטוב וביפה כדי שהשנה הבאה עלינו לטובה - תיפתח עלינו במחשבות חיוביות. מחשבות חיוביות - יוצרות מציאות.

נסיך פרסי עם אישיות מיוחדת

ראשונה לפרגן לך. אהבתי שזכרת להודות על הדברים הטובים בחיים, אהבתי שלא שכחת לרגע את העולם ההוא... ממנו נחלצת, רק מי שמעז להישיר מבט, ולהסתכל לפחד בעיניים מפוקחות - מתמודד, מצליח לצוף מהתהום, מגביה עוף. חתימה טובה.

תודה רבה ,קיבלתי הצעה שבוע שעבר

אם זה יצא לפועל ,כמובן בעזרת בורא עולם אני אהיה מלך
חתימה טובה ושנה טובה לך ולכל המשפחה

הי נסיך פרסי , התקרב שניה למסך....

קבל ממני
ענק. חתור קדימה מבלי לסוב ראשך לאחור, בכל מקום יהיו כרישים, בכל מקום יהיו באראקודות, חתור בבטחה עד שתגיע ליעדך המקסימאלי. דרכך סלולה כדרך המלך.

sportivit

New member
כיף לקבל פידבק ובטח ובטח

מהאשה הכי יפה במכון
. בא לך אולי לפזר קצת אבקת כוכבים גם בשבילי ולשתף בתוכנית האימון שבנית לשיעור? (גם אני רוצה שהאשה הכי יפה במכון תגיד לי שאני גורמת לה לרטט...) תודה

כן בכייף

חשוב מאוד להיכנס לשיעור מוכן, להכין מוזיקה שאת מתחברת בו אני יושב בונה תוכניות אימונים ,דוגמא שבוע אימון סבולת כח,חימום 15-20 דקות 60% , 20-25 טיפוס בעומס בינוני -גבוהה 60-70 rpm, טווחי דופק 80-85% שבוע אחר אימון סבולת מהירות 15-20 60-70% דופק, מישור עומס קל-בינוני 85-110 rpm ,טווחי דופק 75-85% במשך 25-30 דקות שאני נכנס לשיעור אני נכנס בהתלהבות,מסתכל על שיעור כבתחרות שאני חייב לנצח בו יחד עם המתאמנים שלי חשוב להכיר את המתאמנים ולהכיר את היכולות שלהם באופן אישי ,נקודות חזקות ונקודות חלשות ולהיות בקשר עין איתם ברגע שרואים על תווי פנים מאמץ מוגזם ,דופק גבוהה ,לרדת מאופניים ולבקש מהם להוריד עומס -מהירות חשוב להדעכן במוזיקה עדכנית וקיצבית בקטעים המהירים,אני משתמש ברוב בעופר ניסים,יהל,ורמיקסים ומוזיקה עדכנית ופחות קיצבית לקטעים ,עליות ,גבעות,אני משתמש ב קטעים מתוך פסקולים מסרטים בגרסות שונות ,יושב רואה m t v ובוחר לי מוזיקה עדכנית הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך הוא לשבת על אופני כביש ולרכב להרגיש את הכביש ,להרגיש את המישור,עליות,גבעות ברגליים ולהעביר את התחושה למתאמנים! ככה זה הכי חזק שאני מכיר בהצלחה

Tami661

New member
נסיך פרסי יקר, ראשית הרשה לי להודות על

תודתך ולהודות לך על שאתה אתה ולמרות ה'עליהום' הלא מובן לי... אתה עדיין כאן איתנו, משתדל לשתף ולנהוג בסלחנות גם כלפי הגורים שבחבורה שהחליטו להצטרף לזקני העדה הטורפים. אני יודעת גם שרבות מן התגובות המופנות אליך חורגות מהפן המקצועי ורבות נאמרות גם סתם מתוך הומור, כזה שאנשים שוכחים שעשוי לפגוע (במיוחד כשזה בא בלהקות...), ולא משנה העובדה אם יש בחלק מהודעותיך נימה שיש בה 'הרמה להנחתה'. המשך להיות אתה, המשך בדרכך, דע לסנן את הצד המקצועי שבתגובות מן הפן האישיותי של המגיבים יש כאן אנשים טובים, גם אם לעיתים דרכם להביע את דעתם חורגת מדרך ארץ או שונה מתפיסתנו וזכור שלכל אחד מאיתנו גם מותר לפעמים להיות 'גס רוח'... תרגיש בנוח, רק אל תגזים

תמי את מקסימה ואני אוהב אותך

בהחלט יש כאן אנשים מקסימים את רובם אני מכיר ,ניפגשתי עם רובם לפחות פעם אחת אולי זה נשמע ככה שאני מרים להנחתה אבל אין לי כוונה לזו אני מאמין בדרכי ובמה שאני עושה ולא מתרגש כל העליהום מדרבן אותי להיות הטוב ביותר שתהיה לך ולכל אהוביך שנת בריאות ואושר

come on1

New member
חייבת להגיד שאני בשוק

מהתגובות כאן. איזו צרות עין, איזה חוסר פירגון. הבן אדם קיבל מחמאה ובא לספר לחבר'ה. אז מה??? מה מפריע? אי אפשר לפרגן. מזל שיש פה כמה בנות שיודעות לפרגן, העיקר אומרים על הגברות שבניינו שאנחנו "קן צרעות". בנים יקרים-כאן בפורום אתם שוברים שיא. מה אגיד לכם. קשה להשאר במקום כל כך קשה. ממש מפחיד להגיד משהו, מחשש שלהקת זאבים תתנפל על הגופה בהנאה רבה. היו שלום חברים. אני פורשת! קדימה- יש גופה, אפשר להתחיל לחגוג על הדם.

התייחסות שלי

אני באופן אישי בעד פירגון ואהבה. מי שמכיר אותי יודע , שלא מין השפה אל החוץ, אני מסייע לכמה וכמה מדריכים חדשים להתקדם ולהשתלב במועדונים שונים. אבל האמת, לא אהבתי את ההודעה על "אחת הנשים היפות במועדון" שהנסיך גרם לה לרטוט במהלך אימון ספינינג. ההודעה הזו מעמידה אותו במקום לא רציני. מצטער. בחדר שלנו יש ערב רב של בני אדם, שמנים ורזים,יפים ופחות יפים,צעירים ומבוגרים, חכמים וקצת פחות, מקצוענים וחובבנים, הכל מהכל. מעמד המדריך מחייב אותנו להתייחס לכ"א באופן זהה בלי שום קשר לצורתו החיצונית, עם מלוא האינטגריטי והמקצועיות שלנו. מבחינתי מדריך שמפלרטט עם מתאמנות שלו ומתייחס אחרת בקול או בשפת הגוף שלו למתאמנת כזו או אחרת , לא נחשב. אני בטוח שהבחור דלעיל מקסים ומוכשר, אך מותר לי להגיב ולתת את דעתי גם על משהו שפחות אהבתי.

come on1

New member
גם לי

יש כמה השגות לגבי ההודעה של הנ"ל, אבל... מכאן ועד להשתלח בו הדרך ארוכה. אגב, התגובה שלך הייתה יחסית מתונה ולא דיברתי דווקא על הפוסט הזה. רואה באופן עקבי את חוסר הפירגון כאן. דווקא ממדריכים צפיתי ליותר, סוג של הפרייה הדדית, שיתוף, למידה מנסיון של אחרים וכד... וכן, גם מקום שאפשר לבוא לטפוח על עצמי על השכם ולהגיד:"וואלה, הייתי טוב היום בא לכם לשמוע על הטוב של?, ואולי גם לקחת כמה טיפים מהטוב הזה".

דווקא יש פה את זה

אני מאד אוהב שמגיעים מדריכים לאימונים שלי, שאז המשוב שאני מקבל הוא באמת מקצועי. אני גם טורח למשב אחרים אם יש לי באמת משהו קטן לתרום. לגבי הודעות אינטרנטיות, צריך לקחת את זה בפרופורציה. לפעמים קצת ציניות והומור, קצת חן, הכל כמובן בגבול הטעם.

ממרום גילי המופלג ונסיוני כי רב הוא, משקיפה

אני מיציע החיים עד מרגלותיו ואוי למראה הנגלה: צביעות, התחסדות, העמדת פנים, חוסר החלטיות, קנאה עד לרוע, התנשאות,שיוף צפרניים שלא לצורך, ועוד הרשימה ארוכה..... אחטיא את המטרה אם לא אזכיר מספר מראות שמחממים ליבי: אהבה לספורט ובפרט לספינינג עזרה הדדית ללא שכר, העשרה מקצועית, הומור וחן, חברויות לרגע ועוד הרשימה ארוכה.... שאלת המליון שכמובן היפוטטית: מי הכתיר את מי לקבוע מהו גבול הטעם? האם גבול הטעם זאת אקסיומה? האם ניתן לתיחום ? לסיכום: כל אחד רשאי להביע כל מה שעולה בראשו, ללא פילטרים וכדי שדברינו ישמעו פה ,ללא חשש פן "מה יגידו" וכדי שהמקום לא ישמים מהעדר חברים גולשים, ומיתר רצינות ו"מקצוענות", אנא, כבדו איש את רעיהו. ומה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך.

נראה לי קצת הרבה מאוד תובנות יחסית לפורום...

סורי..לא מסכימה איתך כל כך.... לא נראה לי שניתן לקבוע צביעות,התחסדות,העמדת פנים,חוסר החלטיות,קנאה עד רוע,התנשאות וכו'.... ע"י התבוננות בשירשורים.... לא כולנו ניחנו ביכולת התבטאות בכתב ואין טוניזציה שיכולה להעיד על התכוונות "המשורר", לכן לא תמיד מה שנאמר נקרא בצורה הנכונה ומובן נכון, וזה החסרון הענק של פורום (זה גם לגבי אסאמסים....). אני כן חושבת שצריך להיות פילטרים בכתיבה ולא צריך לכתוב כל מה שעולה בראש (אוי ואבוי אם זה היה ככה...) - כל אחד צריך לקרוא את ההודעה שלו עוד פעם אחת לפני שהוא לוחץ על "שלח" כי לפעמים בקריאה שנייה הדברים נראים אחרת... ולי קורה הרבה פעמים שאני מנסחת שוב ושוב הודעה כדי לא להשמע תוקפנית או חנפנית...חחח בכל מקרה, אני גיליתי שתפקידי לא לחנך את העולם... אבל מסכימה איתך לגמרי בעיניין כבדו איש את רעיהו ומה ששנוא עליך אל תעשה לרעך

השורה האחרונה שאיתה את מסכימה עימי היא תמצית

ההוויה ,וכל השאר.... סמנטיקה.... ובאמת שלא התכוונתי אלייך אישית, ובודאי לא לחנך.... בקושי מצליחה במשימה זו את עצמי )): מי שקרא את דברי בצורה הנכונה - יודע שכיוונתי אליו. ערבבב טוףףףףף

אני יודעת... ../images/Emo13.gif

לא חשבתי שהתכוונת אליי...זה בסדר, רק הבהרתי את דעתי גם חלילה לא התכוונתי שאת מנסה לחנך...התכוונתי פשוטו כמשמעו שאני הבנתי בחיים שלי שלא תפקידי לחנך, כי פעם הייתי כל הזמן מנסה ל"תקן" דברים,והייתי מאוד מתרגזת על דברים למה הם לא מתבצעים כמו שצריך (או כמו שאני חושבת שצריך) ופשוט שיחררתי....כי הבנתי בכל מיני צורות שזה לא התפקיד שלי...סתם אמרתי את זה לשיתוף. את רואה למה התכוונתי בזה שכל אחד קורא ומבין אחרת...? זה הדוגמה הכי טובה בשבילנו
אם לא הייתי מכירה אותך ואת אותי (בקטנה... ), יכול להיות שהייתה מתפתחת פה סתם התלהמות של שתינו על כלום , בגלל מילה שלא הובנה נכון...
זאת בדיוק הייתה הכוונה שלי... את נשמה טובה ! מרגישים עלייך! עכשיו אני מתחנפת אליך ושכולם ייקפצו

למעלה