אח"כ, אל תגידו שלא הוזמנתם YE

אהממפפפ......

N-O-T!!! את לא תחנכי את עדי, ואת לא תשלטי עליה...! sorry אבל היא שלי... ורק שלי!!! שמעת את זה שיר??????? וגם את מעיין...

starguiding

New member
מה הכוונה איזה../images/Emo35.gif

אני לא מביאה מצלמה מיוחדת... יש לנו דיגיטלית, אבל אני מעדיפה לא להביא אותה לבראשית כי:
הבטריה נגמרת מהר.
זה נשמר במחשב אז אני לא יכולה לשים את זה באלבום.
זה לא אפקטיבי לצלם אנשים בהחבא (יש פלאש מוקדם). אז אני מביאה מצלמה רגילה, שהיא מצלמה פצצה שיש לנו כבר כמה וכמה שנים בבית (אני חושבת שאיזה 10 שנים...), שהייתה מ-ע-ו-ל-ה עד לפני שנתיים, כשאחותי נסעה ליוון והרסה לה את המסך של איפה שכתוב שהפלאש דולק וכו' וכו'. היא עדיין עובדת סבבה, אבל אי אפשר לדעת כמעט כלום (כמה פילם נשאר, אם יש פלאש או דברים אחרים דולקים) ממה שכתוב על המסך.

../images/Emo121.gifתקני מצבור של בטריות

היניטענות גם מחזיקות הרבה, ואפשר לצרוב לדיסק ולתת לפיתוח, אוקצור, איזה סוג הדיגיתאליט שלך? איזו חברה?

starguiding

New member
אין לי כזה הרבה כסף...

לקנות הרבה בטריות, ואני לא רוצה להתעסק עם הדיגיטלית סתם... חשבתי שזה די ברור שאני פשוט לא רוצה להביא את הדיגיטלית, ושאני לא רואה גם כל סיבה להביא אותה, כי היא גם הרבה יותר יקרה (ערך גבוה). בלי קשר, יש לי סורק, אז אני תמיד יכולה לצלם ולסרוק. נכון, זה לא אותה איכות, אבל כמה אני באמת צריכה את התמונות האלה על המחשב, חוץ מלגלריות של הפורום (שיהיו..)?

starguiding

New member
אאהה.../images/Emo3.gif אני לא זוכרת...

והמצלמה לא בבית כרגע, היא אצל אחותי הגדולה...

sHotZy M

New member
*מאוהבת בכם!*

אנשים אתם כאלו חמודים !!!! ובארו שנעשה ביחד את היומולדת שלנו! ואני סולחת שכבר ביגרת אותי ביום...
מצידי, אני כבר בת 19 למרות שכולי בהכחשה
אוי מתע על האיקון הזה
הוא כל כך זדוני ותחמן יאלללה... מזכיר לי קצת את עצמי, כולו טיזר אחד גדול האייקון הזה....
אז קבענו ביום שישי בחצות וכמובן שיום חמישי ניפגש כולם כשנגיע ונראה איפה כל אחד יושב, אפשר אפילו לעשות קומונה אחת גדולה כולם, עם החברים והג'מעה! YE
אורגיה שולטת!!!!!!!!
(
גם הוא חמוד, מסווה כזה...) אוהבת אתכם הכי בעולם! הנה הפלא שלי:
0546-223335 תיצרו קשר כשאתם מגיעים לשם.... שiצי

למעלה