אח"כ, אל תגידו שלא הוזמנתם YE

אין לה אוהל...../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

אבל לי יש....
ושוצי איתי
וגם לי... וגם פופסי... ואת גם מוזמנת
וכל מי שרוצה.... יהיה חמים וטעים

DidjiT

New member
יאאאא.. יששש

אז אני יכולה דוגרי לישון איתכם באוהל? כי פשוט בניתי על זה שאני ישן בצ'אי של חברים שלי [כן כן ילדים בני 16 פותחים צ'אי...וימכרו שם גת.. שוס..חחחח] אבל יהיה שם קר! =[ אז אני יוכל להתקרבל איתך ועם שוצי יקירתי?

starguiding

New member
../images/Emo26.gifחשוב מאוד לגבי בראשית../images/Emo70.gif

יש לי משהו מאוד חשוב לשאול... אני אמרתי שאני נוסעת לבראשית עם חברה, וכמובן שאני מאוד רוצה לנסוע. עכשיו, אני בטוחה ב-99% שהיא נוסעת, אבל במקרה הדל שהיא תחליט שהיא לא נוסעת (כמעט בטוח שזה לא יקרה), האם אני יכולה לסמוך על כך שאני אקבל אירוח מאחד מאנשי הפורום? או שאף אחד לא מוכן לסבול אותי? אשמח אם תענו לי
בעיקר בחיוב.

starguiding

New member
נו אבל ברווווווווור

שאת תהיי גם! אבל אותך כבר אימצו! אותי לא
ממילא אנחנו מדברים פה בקטנות, אני לא רואה הרבה סיכויים שבהם חברה שלי לא באה... טפו טפו

starguiding

New member
יאיי!!

תודההההה מותק
את מבטיחה אבל להתייחס אליי יפה אם אני באה, ולא לנטוש אותי וכאלה? שלא יהיה לי עצוב?
איזה חוויה זה יהיה לבוא לבראשית ולהיות עם אנשים שאני לא מכירה בכלל... אגב זה רק אם את מבטיחה שהולכים ביום שלישי בלילה לאורגיית יומולדת של שוצי (שאני נדחפתי אליה
)...
(אם את מסכימה ברצינות לאמץ אותי במקרה שנוטשים אותי, את יכולה לתת לי את המספר פלא שלך [אפילו במסר..]? תודה מותק
את נפלאה
)

אנחנו נטפל בך כמו שצריך ../images/Emo8.gif

יש לי את בת חסותי להשגיח עליה..יאפ בתור סנדקית מוטלת עליי אחריות רבה...ואנחנו נדאג שאת תהיי כל הזמן בידיים טובות (טחחח תרתי משמע)

ברור שאני אתייחס אלייך יפה!!!

וברור שהולכים לאוריגה של שוצי מה נראה לך?! שנוותר על דבר כזה?? יאללה..אז מהיום אני המאמצת הרשמית שלך! (עוד שניה אני שולחת מסר עם המספר שלי=])

starguiding

New member
תודה מתוקה!!../images/Emo23.gif

יאיי.
חחח עכשיו עם כל ההתלהבות אני מתחילה לרצות שחברה שלי תבריז כדי שאני אהיה אתכן! למרות שאני חולע לה על התחת ומתה להיות גם איתה בפסטיבל... אז נראהההה!

starguiding

New member
היא לא באה לבד../images/Emo6.gif

היא באה עם אחותה ואולי עם אח שלה ועם עוד מלא ידידים שלהם אז... יא...

אהה...אז שתבוא איתם...ואת נשארת

איתנו...גם אם היא תבוא אני עדיין המאמצת שלך..ברור?

starguiding

New member
ברוווור!

אבל אני גם ארצה להיות איתה. קצת, נו.
לא ראיתי אותה כבר כמה שבועות... איי מיס הר!!

starguiding

New member
אז סוכם../images/Emo35.gif

אם חברה שלי לא באה, אני מצטרפת לאחת ממכן.
מה שאומר שאני מזמינה כרטיסים עכשיו... אז בלי שטויות, בננות
חולע עליכן!

למעלה