איזה דכאון זה

modz0r

New member
נצל"ש - מה..

יד ראשונה של טורניר KO, $6 ב-FTP, יש לי אסים. מישהו לפני מעלה ל-90, 2 משווים אותו, אני מעלה ל-300 (מתחילים עם 3000), זה שהעלה משווה, מישהו אחריו נכנס אולאין, מישהו משווה אותו, אני משווה, וזה שהעלה ראשון משווה. זה שנכנס אולאין היה עם JTh, זה שעשה את הרייז המקורי היה עם T8o, זה שהשווה בכל הפעמים היה עם 23c, ואני עם האסים שלי, כמובן. פלופ T83, טרן 6, ריבר 3 - זה עם ה-32 לקח.

NoEgo

New member
נצל"ש 2

טורניר סאטלייט לסאנדיי גארנטי - באתר שנקרא יורולינקס. 6$ כניסה עם ריביי, מקום 1-2 עולים לגראנטי של 150,000 - הכרטיס שווה 60$. אני עם AA רייז 3 פעמים הבליינד - קול אחד. פלופ 84J ריינבו. אני בצ'ק הקולר מעלה קופה. אני באול אין , הוא עושה לי קול ופותח JK , ריבר J. עשיתי ריביי. אחרי כמה ידיים שוב AA, אני UTG עושה לימפ אין , מישהו עם קצת יותר צ'יפים ממני דוחף. אני עושה קול הוא פותח 33... קלף ראשון בפלופ 3, הסט מנצח. אני לא עושה יותר ריביי...

Papito

New member
אני שונא אותם

שחקנים כאלה גורמים לי לכבות את המחשב לא לפני שאני טורח להזכיר להם כמה הם שחקנים גרועים. אני מאוד פיל הלמיות' בהפסדים שלי לידיים כאלה

modz0r

New member
מיד אחרי שזה קרה, נרשמתי לעוד אחד

שוב, KO, $6, הפעם העפתי 3 אנשים עד למקום שלישי שמביא $63. סך הכל רווח מהטורניר הזה $59.5.

modz0r

New member
ועוד אחד

הפעם העפתי 5 וסיימתי 4 ל-$49.5, סך הכל רווח של $48 מהטורניר. אני ממש אוהב את הטורניר הזה.

FlopTurnRiver

New member
../images/Emo207.gif זהה את הסלב

עכשיו רק נותר לתהות האם הוא יעשה ALL-IN (כלומר, יוותר על הרכב) ויקבל את ה-TICKET ל-FINAL TABLE (בקיסריה)

וקיבלת תשובה

למה כשהרבה נכנסים גבוה כדאי להיכנס עם קלפים נמוכים נכון שלא צריך לעשות אול אין פה הוא הגזים אבל לשלם את השלוש מאות גם אני הייתי משלם קיבלת בחי את הטענה שלי

NoEgo

New member
על מה אתה מדבר תגיד לי?

הבחור עשה פה סאק אאוט מטורף - הסיכוי היחיד שלו לנצח את היד הזו זה בדיוק עם כזה מזל. בשום מצב אתה לא רוצה לשלם עוד 300 עם 2-3 אפילו אם כל השולחן משלם... בטח לא בטורניר. לאורך זמן אתה תקח עם כזה מהלך 1 ל-25-30 קופות... לא משתלם בעליל.

modz0r

New member
אתה משעשע.

באמת, שיא הרצינות, אתה ממש משעשע. אם אתה חושב שלאורך זמן שיטה כזאת תעבוד - אתה טועה ובגדול. אני יכול להתערב איתך שאם תבדוק את המאזן שלי בטורניר הזה, ואת המאזן של זה שניצח עם ה-32, אתה תראה שאני מגיע לכסף הרבה הרבה יותר ממנו, ובטווח הארוך אני זוכה בהרבה יותר כסף ממנו. בזכות אנשים שמשחקים ככה, אנשים שמשחקים טוב מרוויחים כסף בסופו של דבר.

תשאל את גאס הנסן

הוא לקח טורנירים עם ידיים כאלה מה שאתם לא מבינים זה שאני לא כל פעם שיש לי 23 אני משווה כמו מטורף אלא מדי כמה זמן שמגיע לי סוטד אני משווה עם נכנסים 4 או 3 אנשים ביחד כי שמתי לב שככל שהרבה יותר אנשים נכנסים לפלופ ככה הסיכוי לקבל פלופ נמוך גבוה אני לא טוען שאתה לא שחקן טוב לפי התגובות שלך אתה שחקן מאוד טוב לפי העצות שאתה נותן ולקחתי כמה מהם אבל אני טוען שאם לא תגוון את המשחק שלך יהיה קל לקרוא אותך יש אצלנו שחקן שכל פעם שהוא מעלה אני יודע שאו שהוא עם זוג גבוה או AQ.AK ודומיהם ולכן כאשר אני איתו בפנים ויוצא פלופ נמוך אני נותן לו העלאה משמעותית רוב הפעמים הוא בורח וכשהוא לא בורח אני בורח אני לא טוען שאני שחקן אדיר אבל יחסית לזמן שאני משחק עשיתי כסף יפה מאוד מהפוקר כי אני אומר לך שוב זה לא משנה מה יש לך ביד זה משנה מה היריב חושב שיש לך

modz0r

New member
חחחחחחחחחח

אתה משווה את השטויות שאתה אומר, לסגנון המשחק המאוד אגרסיבי, אבל הגיוני, של גאס? צדקתי, אתה באמת משעשע.

למעלה