איזה דכאון זה

תקשיב

זה לא שאני נכנס עם 23 עד הסוף אלא רואה פלופ ואם נכנס משהו לטובתי ממשיך ובגלל זה אני מורווח מהמהלכים האלה כי נגיד אני מפסיד 20 ש"ח על הידיים האלה אבל אם פעם אחת אני תופס אני מקבל פי 50

modz0r

New member
אתה כל פעם משנה את מה שקורה\אתה עושה

"אם אתה מקבל שני קלפים נמוכים 3425 תן העלאה רצינית הידיים הגדולות רק יישארו במשחק ואז אם נפתח פלופ נמוך אתה תשתה אותם ואם לא יש לך בסיס טוב לבלוף זה כמעט תמיד עובד לי" זה אתה אמרת, לא אני.

modz0r

New member
אתה מקבל יד כזאת רק אחת לכמה סיבובים.

וזה יפה שאתה נדבק רק לזה, ומכל הדברים האחרים שאמרו לך, אתה מתעלם.

לא כדי להיכנס ליד כזו

אני מחכה שהם יהיו סוטד ושאני בעמדה מאוחרת כדי לראות כמה נכנסו ליד תעשה אתה חשבון כמה פעמים זה יוצא

Papito

New member
מה שאתה אומר כאן לא הגיוני

לפני פלופ היה בקופה 138 שקל, ואתה לקחת כמעט 150, נניח ואני יוצא איתך לארג' ואומר שלקחת 150, יש כאן 12 שקל הפרש. אם 4 אנשים נכנסו לאול אין בריבר זה אומר שאחרי שהם הימרו כ"כ הרבה לפני הפלופ כל שנשאר להם לאולאין היו 3 שקלים?? נשאלת השאלה, אם היה להם בבנקרול כ"כ מעט כסף (באיזור ה3 שקלים לאדם כאמור) למה הם לא עשו אול אין לפני פלופ? נשאלת שאלה שנייה, למה שאתה בוחר לחרטט אותנו בסיפור, אתה לא מסתכל על כל הפרמטרים והופך את הסיפור ליותר מציאותי?

modz0r

New member
ובקשר לסיפור הזה

אם הבלינדים 1-2, אתה מעלה ל-17, מישהו משווה אותך, ואז זה עם המלכות מעלה ל-32? אני מתחיל להבין למה ה"שיטה" הזאת שלך עובדת כשאתה משחק עם הקבוצה הזאת.

DoubleN

New member
אני מבין שאתה משחק לייב

הבעיה היא, שאני מניח שלא שיחקת מספיק ידיים שתוכל להסיק מהם על הרווחיות של הידיים ההתחלתיות שלך, תבקש ממישהו שמשתמש בתוכנת מעקב להעלות את הידיים הרווחיות שלו ב"אוכלוסיה" גדולה של ידיים ותראה איך נמדדת רווחיות. בחיים לא תראה ש -6-8 הרוויחה יותר מזוג AA.

modz0r

New member
לא יעבוד

הוא יגיד שזה בגלל שמי שהראה את זה משחק "לפי הספר" ולא יודע לשחק כמוהו ידיים גרועות.

אני מדבר על קופות

לא על ניצחונות ידיים כמו 23 ייתנו יותר כסף בגלל שאף אחד לא מצפה שהם יהיו על השולחן אחרי העלאה ניצחונות הAA ייתן יותר על זה אין וויכוח אבל כשאתה מפסיד עם AA אתה תאבד בדרכ את התחתונים שלך מה שלא עם 23 כי יותר קל לזרוק אותם

DoubleN

New member
למה שאני אאבד את התחתונים?!

אתם משחקים סטריפ פוקר? כמה אנשים הפסידו לך את התחתונים? יכול להיות שהרווח שלך מפוקר הוא מבסטת תחתונים שפתחת? מצחיק לראות אותכם משחקים עם תחתונים בצבעים שונים במקום עם צ'יפים

OZE5

New member
לא צריך להיות קטנוני

אתה יודע למה הוא התכוון.

inteli

New member
כואב..

אבל אם זה היו השישה דולר האחרונים שלי בבנקרול, או אפילו בבנקרול ללימיט הזה - אני חושב שהייתי זורק. יש עוד טורניר שלם לפניי, לא הייתי מסתכן כל כך בלעוף, ברור שיש לך את היד הכי טובה, ורוב הפעמים אתה תיקח איתה את הקופה וזה יקדם אותך מאד בטורניר וקצת ייקל על העבודה בהמשך, אבל מול עוד שלוש ידיים הסיכוי שלך, אפילו במקרה הזה הוא 53 אחוזים.. אז אני חושב שהייתי מוותר על האסים שלי. (כן, כבר קרה לי משהו דומה בעבר, זרקתי קינגים כי כבר היו 3 אנשים לפני שנכנסו, וזה היה הבאיי אין האחרון שלי להערב)

modz0r

New member
היית זורק אסים לפני הפלופ?

לא משנה מה יש להם - אתה מוביל. בכל מקרה, אני משחק לפי BRM יחסית שמרני, ככה שאני יכול "להרשות" לעצמי להפסיד כמה טורנירים בלי לפגוע ב-BR שלי. אגב, אמרת שזה 53%, יכול להיות (לא חישבתי), אבל יש לך 53% אחוז להתחיל את הטורניר עם 12 אלף צ'יפים, במקום 3000, וכבר להעיף 3 אנשים ולהחזיר לעצמך חצי ממה ששילמת על הטורניר (זה טורניר KO) - איך שלא תסתכל על זה, זה מאוד שווה.

inteli

New member
KO

כאמור, הייתי זורק אסים- תלוי במצב הבנק רול. כשכתבתי את זה לא הבנתי שזה "באונטי" ,במקרה כזה - לא. לא הייתי זורק אסים בשום מצב בנקרול כשיש נוק אאוט.. הם פסיכים. לפחות אפשר להתעודד שזה יקרה פחות בטורנירים שהביי-אין שלהם גבוהה יותר.. :)

inteli

New member
KO

כאמור, הייתי זורק אסים- תלוי במצב הבנק רול. כשכתבתי את זה לא הבנתי שזה "באונטי" ,במקרה כזה - לא. לא הייתי זורק אסים בשום מצב בנקרול כשיש נוק אאוט.. הם פסיכים. לפחות אפשר להתעודד שזה יקרה פחות בטורנירים שהביי-אין שלהם גבוהה יותר.. :)

למעלה